ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ

O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Re: ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Πες πως δεν ρώτησα..
Μου χρειάζεται ανακεφαλαίωση τις επιγνωσεις.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι Τασούλη, αυτό είναι σίγουρο...

όταν είσαι θυμωμένος, δεν βρίσκεις άκρη με τις ερωτήσεις
και απαντήσεις να σου έδινα στις ερωτήσεις σου, πάλι θα ρωτούσες

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από margaritarenia »

Όταν όμως ένας άνθρωπος στραφεί προς την αυτογνωσία, οι επιγνώσεις που έχει πάρει λειτουργούν σαν Φως...
Σαν φακός που φωτίζει το υπόγειο και εκεί δεν μπορεί να κρυφτεί τίποτα...

Το πρόβλημα είναι όταν δεν θέλει να πιάσει τον φακό στα χέρια του, γιατί νομίζει ότι τέλειωσε η μπαταρία του και δεν βγάζει τόσο Φως, όσο θα χρειαζόταν για να δει...
Αντί να γεμίσει τις μπαταρίες, αποδέχεται ότι ο φακός δεν μπορεί να λειτουργήσει...Μένει στο σκοτάδι, γιατί δεν πιστεύει ότι μπορεί να γεμίσει τις μπαταρίες του φακού του.

Και τότε έρχεται κάποιος και απλά του δίνει το δικό του Φως...

Αυτό είναι Αγάπη

:x :x :x :x
:-( :x

Τασούλη..... :-( >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
JOANNA
Site Admin

Δημοσίευση από JOANNA »

Να σκέφτεσαι πάντα ποιόν ταϊζεις, σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές που βγαίνει ο κάτω...Μην κάθεσαι να σε φάει, τρέξε, πολέμησε, φύγε...Έχεις ευκαιρίες πολύ περισσότερες από τον κάτω, γιατί έχεις την δυνατότητα να Αγαπήσεις, ενώ εκείνος όχι...

αντί να κουβαλάμε στο ασυνείδητο τους προγόνους μας, ας βγούμε να πάρουμε καθαρό αέρα στο Πνεύμα μας...
Είναι η μόνη δυνατότητα που έχουμε να αναπνεύσουμε βαθιά και ελεύθερα μέσα στον Εαυτό μας, σαν Άνθρωπος!
:cry: :cry: @};- @};-
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....

Πολέμα και Οραματίσου

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Κάποια πράγματα χρειάζεται να τα υπομείνεις, κάποια όμως μπορείς να τα αλλάξεις...Και για να τα αλλάξεις χρειάζεται να πολεμήσεις μέσα στον Εαυτό σου, να μην τα θεωρείς μοίρα σου...Ο ειρηνικός δεν είναι ο φοβισμένος, σε καμία περίπτωση, ο ζωώδης δεν είναι ο ισχυρός σε καμία περίπτωση...
Αυτοί που παραιτούνται από τα δικαιώματά τους είναι αυτοί που νομίζουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν την μοίρα τους...Αυτοί που δεν πολεμούν, αλλά περιμένουν στωικά τους κάτω για να τους φάνε...

'Εκανα συνειρμούς σε σχέση με την επιφάνεια και το ασυνείδητο...Η επιφάνεια ενός ανθρώπου (αυτό που νομίζει σαν εαυτό) είναι ο ειρηνικός φοβισμένος και το ασυνείδητο είναι ο ζωώδης και ισχυρός...Και έρχεται ο κάτω και τρώει τον πάνω...γιατί ο πάνω θεωρεί ότι είναι αδύναμος να αντιταχθεί στον υπόγειο και ύπουλο εχθρό-εαυτό του...
Περιμένει λοιπόν στωικά να φαγωθεί...παραδίνεται χωρίς να πολεμήσει, ούτε καν του περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να το κάνει, γιατί δεν ξέρει ότι έχει νόηση-λογική και πνεύμα, ενώ ο κάτω είναι εντελώς άνοος και ζωώδης και το μόνο που θέλει είναι να διατηρηθεί στην ζωή...

Να σκέφτεσαι πάντα ποιόν ταϊζεις, σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές που βγαίνει ο κάτω...Μην κάθεσαι να σε φάει, τρέξε, πολέμησε, φύγε...Έχεις ευκαιρίες πολύ περισσότερες από τον κάτω, γιατί έχεις την δυνατότητα να Αγαπήσεις, ενώ εκείνος όχι...
ποσο Συγχρονικα παω και "πεφτω" πανω στο Λογο σου Ανθρωπε @};- :x >:d<
Εἴ τις ἔρχεται πρός με καὶ οὐ μισεῖ τὸν πατέρα ἑαυτοῦ καὶ τὴν μητέρα καὶ τὴν γυναῖκα καὶ τὰ τέκνα καὶ τοὺς ἀδελφοὺς καὶ τὰς ἀδελφάς, ἔτι δὲ καὶ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν, οὐ δύναταί μου μαθητής εἶναι.

αντί να κουβαλάμε στο ασυνείδητο τους προγόνους μας, ας βγούμε να πάρουμε καθαρό αέρα στο Πνεύμα μας...
Είναι η μόνη δυνατότητα που έχουμε να αναπνεύσουμε βαθιά και ελεύθερα μέσα στον Εαυτό μας, σαν Άνθρωπος!
Αερααααααααααααααααααααα @};- @};- @};-
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”