ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Re: ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Δημοσίευση από Βικούλα »

Ελενα Κ. έγραψε:και αν δεν αποφασισεις να φυγεις πανω απο το πηγαδι που κοιτας και να δωσεις μια να πεσεις μεσα στο βρωμονερο, στο σκοταδι σου, στα σκατα που κουβαλας, αν δεν φωτισεις ολα τα κομματια σου για να τα δεις, να τα αναγνωρισεις για δικα σου, το φως που θα βλεπεις θα ειναι μια αντανακλαση και οχι η Αληθεια
8-x 8-x :-( :-( @};- @};- @};- :x :x :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ελενα!! :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ελενα :x
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Έτσι! Βλέπω ψηλά το ηθικό! :D

Κάτι που ξέρω σίγουρα πια είναι πως ο κάθε άνθρωπος έχει έναν άγγελο δίπλα του... Μπορείς να τον νιώσεις όταν η καρδιά είναι Ένα με το μυαλό και τις πράξεις μας...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Ναι Σοφακι μου μεσα μας ας κοιταμε γιατι εκει ειναι Ολα, κι αν παρεκλινουμε ας μην κλεινουμε τα ματια της καρδιας για να μπορουμε να γυρισουμε πισω χωρις ντροπες και προσδοκιες τριτων >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

και αν δεν αποφασισεις να φυγεις πανω απο το πηγαδι που κοιτας και να δωσεις μια να πεσεις μεσα στο βρωμονερο, στο σκοταδι σου, στα σκατα που κουβαλας, αν δεν φωτισεις ολα τα κομματια σου για να τα δεις, να τα αναγνωρισεις για δικα σου, το φως που θα βλεπεις θα ειναι μια αντανακλαση και οχι η Αληθεια @};- @};- @};-
Ετσι ακριβως Ελενακι μου... @};- >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Εγω διωχθηκα απο τα 20 μου χρονια απο το σπιτι κακην κακως...απο τοτε μενω μονη μου..αλλα τους κουβαλουσα μαζι μου..
Εφτασα στα 37 μου να τους ξεφορτωνομαι γιατι πηρα την αποφαση να βουτηξω προς τα μεσα!!!Και ειναι τοσο λυτρωτικο!!! O:-) O:-) O:-)
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Τασούλη κι εγώ ήμουν σε ένα τέτοιο δίλημμα, δικό μου σπίτι ή ανέσεις. Όμως σχεδόν αμέσως επέλεξα την ανεξαρτησία με κάθε κόστος. Ήδη έχω μπει σε τελική ευθεία και από Σεπτέμβρη θα αρχίσω να κοιτάω για σπίτι. Ακόμα και σε μία "τρύπα" θα έμενα, αρκεί να ήμουν μακριά από τους δικούς μου. Και δεν πειράζει αν δεν θα έχω τις οικονομικές ανέσεις που έχω τώρα. Όμως δεν το βλέπω σαν να είμαι "θύμα της εποχής": θύμα θα ήμουν αν στίριζα την ευτυχία μου στα λεφτά, οπότε και θα καταντούσα μίζερος. Όμως γνωρίζω πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η ηρεμία, η ισορροπία και η ευτυχία που θα μου δόσει το να μένω μακριά από τους γονείς μου (ακόμα και με συγκάτοικο) δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με την λιγοστή χαρά του να έχω λίγα λεφτά παραπάνω.
:x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

συνεχίζω...μήπως σας βοηθήσω περισσότερο!
:x

Σκέφτομαι πολλές φορές για τον Δρόμο του Ανθρώπου…
Αυτόν που ορίζει την Αυθεντική Ουσία του…
Αγάπη, Ενότητα, Πνευματική Αυτάρκεια…

Όλα ξεκινάνε από την Αγάπη και την Ενότητα που μπορεί να βιώνει ένας άνθρωπος στην ζωή του…Να ακολουθεί αυτήν την εσωτερική τάση της Ανθρώπινης ΄Υπαρξης για Αυτονομία και Ελευθερία…Και τα δύο ορίζονται Ψυχικά και όχι μόνο Φυσικά, παρ’ όλα αυτά το ένα ενυπάρχει μέσα στο άλλο, μέσα σε μια Πνευματική Συνοχή.
΄Οποιος βλέπει μόνο το ένα ή μόνο το άλλο, δεν μπορεί να δράσει αποτελεσματικά στην Ζωή του…Πάντα κάτι θα του λείπει…

Δυστυχώς, ενώ η οικογένεια φαίνεται να προσπαθεί να κρατήσει την ενότητα και την συνοχή των μελών της, η ανικανότητα των "εκπαιδευτών" φαίνεται στο πως διαμορφώνεται η ζωή του κάθε της μέλους, όταν εκείνο επιχειρεί να αυτονομηθεί.

άλλους τους κάνει φοβισμένους, άλλους θυμωμένους, άλλους ενοχικούς και άλλους τους ντροπιάζει... Παρ’ όλα αυτά, σε μια ηλικία που έχει οριστεί για την νοητική ωριμότητα, ο άνθρωπος δημιουργεί την δική του κοινωνική εστία…

Χρειάζεται μεγάλο θάρρος και δύναμη να κάνει κανείς την απεξάρτηση...Να κόψει τους συναισθηματικούς δεσμούς με την οικογένειά του και να μπορεί να ωριμάσει συναισθηματικά, νοητικά και πνευματικά χωρίς αυτήν, σαν ΄Ον!

Η μεγαλύτερη εξάρτηση μέσα σε μια οικογένεια είναι η υποχρεωτική αγάπη...

΄Οταν η Παρουσία μέσα σε κάθε άνθρωπο δεν είναι αφυπνισμένη, τα περιθώρια που έχει ο καθένας να βιώσει αγάπη, είναι μόνο μέσα στον αστρικό του τομέα...Η νοητική του ωριμότητα, δυστυχώς, δεν του δίνει κίνητρα να αυτονομηθεί ολοκληρωτικά, περισσότερο τον βοηθά να το ξεχάσει, παρά να γίνει ΄Ανθρωπος.

Ο άνθρωπος ωριμάζει νοητικά μέσα στον αστρικό του τομέα, εκεί δηλαδή, που συναισθηματικά έχει παραμείνει ανώριμος...

Οπότε νοητικά θέλει να ξεκόψει τους δεσμούς με την οικογένεια, από την άλλη, συναισθηματικά δεν μπορεί...
Αναγκάζεται να αναζητήσει την αγάπη μέσα στην ευρύτερη κοινωνία, για να κάνει τις αντικαταστάσεις των εξαρτητικών πλοκαμιών, από το ηλιακό του πλέγμα, και όσο δεν βρίσκει κάποιον να το κάνει, τόσο περισσότερο γίνεται δέσμιος της οικογένειάς του...Αν βρει κάποιον να βιώσει αγάπη (που στις περισσότερες των περιπτώσεων, βρίσκει) συνεχίζει την συναισθηματική του ανωριμότητα, κάνοντας απλώς «μεταθέσεις»…

Το θάρρος και η θέληση για την Αυτονόμησή του αρχίζει να αναπτύσσεται, όταν νιώσει την Παρουσία εντός του...΄Όταν νιώσει ότι μέσα του αρχίζει να «κινείται» ένα ζεστό, τρυφερό κύμα ενέργειας που γεμίζει το είναι του…

΄Όταν το πεδίο του Ανώτερου Εαυτού αφυπνιστεί, τότε αρχίζει και ο Δρόμος του ανθρώπου, μέσα σε μια ανυψωτική διαδικασία Αλχημείας και Αναγέννησης που τον ωριμάζει σε όλα τα επίπεδα.

Η οπτική για την ζωή αλλάζει, μόνο όταν ο άνθρωπος επιτρέψει σ’ αυτό το κύμα λεπτοφυούς ενέργειας να τον καθοδηγεί και να τον συναρπάζει στην διαδρομή του προς τα μέσα…

΄Όταν εμπιστευθεί αυτό που νιώθει μέσα του, τότε μπορεί να πιστέψει και στην Αλχημεία και την Αναγέννησή του…

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν νιώθουν…Δεν έχουν συναίσθηση των εσωτερικών διεργασιών που γίνονται στην Ψυχή τους, όταν βιώνουν την γήινη εμπειρία τους, παρά μόνο όταν ενδιαφερθούν γι’ αυτό που τους αντανακλά εσωτερικά η ίδια η Ζωή τους.

Αλλοι το προσπερνάνε…

΄Αλλοι μένουν με ενδιαφέρον σ’ αυτό που συντελείται μέσα τους

και άλλοι προσπαθούν με χίλιους τρόπους να το «ξεγελάσουν»…

O καθένας μας έχει βρει έναν Δρόμο…
Το πόσο καλά νιώθει ο καθένας σ’ αυτόν, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει, εκτός από τον ίδιο…Ο μόνος που μπορεί να ξέρει κάτι περισσότερο από τον ίδιο, είναι μόνο η Ψυχή του…

Ο καθένας μας έχει βρει έναν Δρόμο…
Και σε κανέναν δεν πέφτει λόγος να του πει να τον αλλάξει…
Στον μόνο που πέφτει λόγος είναι μόνο η Ψυχή του…

΄Οποιος και να είναι, είναι ο δικός μας Δρόμος…Ο μόνος που μπορεί να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτόν τον Δρόμο είναι μόνο η Ψυχή μας…

΄Όμως υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που δεν αντέχεις να δεις τον Εαυτό σου ούτε καν στον καθρέφτη…Εκεί σε θέλω…

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει και πολλούς Δρόμους να επιλέξει…αυτήν την επιλογή την έχει μόνο ο άνθρωπος…

Ανηφόρος κατήφορος τι σημασία έχει?
Σημασία έχει να μπορείς να ελευθερώνεις την Ψυχή της Ανθρωπότητας στην επόμενη γενιά, μαθαίνοντάς της να επιτρέπει στο Πνεύμα να δρα εντός της!

Aυτό κάνει ένας ΄Ανθρωπος.
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Το θέμα είναι μήπως η Ψυχή μας έχει βρει έναν άλλον…
΄Έναν άλλον Δρόμο που σου δείχνει πως θα είσαι χρήσιμος στην Ανθρωπότητα
Έναν άλλον Δρόμο που σου δείχνει πως θα είσαι Ειρηνικός Πολεμιστής, μέσα στην Καρδιά σου…

Και τότε? Τι γίνεται τότε?
Συνημμένα
DROMOS.jpg
DROMOS.jpg (21.03 KiB) Προβλήθηκε 2841 φορές
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Το θάρρος και η θέληση για την Αυτονόμησή του αρχίζει να αναπτύσσεται, όταν νιώσει την Παρουσία εντός του...΄Όταν νιώσει ότι μέσα του αρχίζει να «κινείται» ένα ζεστό, τρυφερό κύμα ενέργειας που γεμίζει το είναι του…

΄Όταν το πεδίο του Ανώτερου Εαυτού αφυπνιστεί, τότε αρχίζει και ο Δρόμος του ανθρώπου, μέσα σε μια ανυψωτική διαδικασία Αλχημείας και Αναγέννησης που τον ωριμάζει σε όλα τα επίπεδα.

Η οπτική για την ζωή αλλάζει, μόνο όταν ο άνθρωπος επιτρέψει σ’ αυτό το κύμα λεπτοφυούς ενέργειας να τον καθοδηγεί και να τον συναρπάζει στην διαδρομή του προς τα μέσα…

΄Όταν εμπιστευθεί αυτό που νιώθει μέσα του, τότε μπορεί να πιστέψει και στην Αλχημεία και την Αναγέννησή του…
:x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:x :x :x :x @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Vaso έγραψε:Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει και πολλούς Δρόμους να επιλέξει…αυτήν την επιλογή την έχει μόνο ο άνθρωπος…

Ανηφόρος κατήφορος τι σημασία έχει?
Σημασία έχει να μπορείς να ελευθερώνεις την Ψυχή της Ανθρωπότητας στην επόμενη γενιά, μαθαίνοντάς της να επιτρέπει στο Πνεύμα να δρα εντός της!

Aυτό κάνει ένας ΄Ανθρωπος.
Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Έναν άλλον Δρόμο που σου δείχνει πως θα είσαι Ειρηνικός Πολεμιστής, μέσα στην Καρδιά σου…

Και τότε? Τι γίνεται τότε?
:x :x :x
Με μπέρδεψες τώρα.. :eusa-think:
δηλαδή μπορεί το "σχέδιο" εκπλήρωσης της ψυχής να οδηγεί αλλού?
αλλού απο το να μαστε ένα με τον Ανώτερο Εαυτό μας??
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βικούλι, το θέμα είναι να γνωρίζεις αν είσαι ή δεν είσαι...

Ο άνθρωπος και η Ψυχή του δεν έχουν ίδιες κατευθύνσεις πάντα...ή μάλλον καλύτερα, σπάνια έχουν ίδιες κατευθύνσεις...

Αλλού κοιτάει το "εγώ", αλλού΄η Ψυχή...

Το "εγώ" επιλέγει έναν δρόμο, μια άποψη ή μια πίστη και προχωράει με χιλιάδες προσδοκίες...
Ενώ η Ψυχή δεν έχει καμία, από το να ζήσει μέσα στον Θεό...

αυτό εννοώ... :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Βικούλα »

σ'ευχαριστώ Βασούλα :x O:-)

:x :x >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
konstantinos s.

Δημοσίευση από konstantinos s. »

Vaso έγραψε:
Vaso έγραψε:

@};-
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Πολύ σημαντικά ποστ και τα 2.. @};-
Ο Κύκλος εξέλιξης δεν μένει όμως ποτέ στην μέση, παρά μόνο για να αλλάξουμε «μύτη» στον «διαβήτη», με τον οποίο ορίζουμε το σταθερό μας Σημείο…

Το μήνυμα για σήμερα είναι να βρούμε μέσα μας τον Αρχιτέκτονα…
Να ενωθούμε με την Πρόθεσή Του να ολοκληρώσει τον Κύκλο Του, μέσα μας!
Μεγάλη υπόθεση.........!

ΘΕΛΗΣΗ ανάλογη με το πόσο μεγάλη είναι η δίψα σου...... @};-
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”