Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Re: Η ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αναφερόμουν σ' αυτό Δημητράκη..
Και η «διόρθωση» -που θα γίνει σε μερικούς μήνες- δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Γιατί δεν θα είναι επιλογή. Απλώς, θα είναι αναπόφευκτη.**
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Κατάρα Μαύρη έχει πέσει πάνω στην νέα μας κυβέρνηση.

Μαύρη Κατάρα, που δεν φαίνεται να έχει τέλος. Από τότε που ορκίστηκε ο νέος πρωθυπουργός, άσπρη μέρα δεν έχουν δει.

Πήραν εξιτήριο τελικώς Σαμαράς και Ράπανος. Ο μεν όμως δεν μπορεί να μεταβεί στις Βρυξέλλες για τις διαπραγματεύσεις και ο άλλος έντρομος αρνείται το Υπουργείο Οικονομικών.

Είδε τα σκούρα ο μεγάλος πολιτικός ηγέτης Ευάγγελος Βενιζέλος ή Μπένι για τα φιλαράκια του και έκανε πίσω.
"Αφού δεν πάει ο Σαμαράς, δεν πάω ούτε εγώ...". Τάδε έφη πολιτικός άνδρας που θέλει να σώσει την χώρα.

Αναμένουμε τις δηλώσεις άλλων τεραστίων πολιτικών αναστημάτων, όπως του Φ.Κουβέλη και του Δ. Αβραμόπουλου.

Να δούμε τί άλλο θα συμβεί τελικά σε τούτη την καρικατούρα, που θέλει να λέγεται κυβέρνηση.

Και να σκεφτείτε φιλαράκια, πως το κύριο σύνθημα αυτών των εκλογών, ήταν η διαπραγματευτική τους ικανότητα και η σύνοδος της 28ης Ιουλίου. Θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ανίκανο, επικίνδυνο και πως θα οδηγούσε την χώρα σε περιπέτειες.

Και τώρα τους βλέπουμε, τον έναν μετά τον άλλον να μην τολμούν να πατήσουν το πόδι τους στην Σύνοδο Κορυφής, γιατί τα ψέμματα τελείωσαν και έρχεται η ώρα της πληρωμής του λογαριασμού. Εκτός αν πιστεύετε πως το χειρουργείο του Σαμαρά δεν μπορούσε να καθυστερήσει λίγες ημέρες...
Ε; Το πιστεύετε;

Αυτοί είναι! Ας τους λουστούν όσοι τους ψήφισαν. Μονόφθαλμοι, κοντόφθαλμοι, δειλοί, ψεύτες, αναξιόπιστοι, μωροφιλόδοξοι.

Και όλοι σιωπούν... Μια περίεργη ενοχική σιωπή. Σαν να έπαψε να κρίνεται η μοίρα της χώρας από την διαπραγματευτική μας ικανότητα και τα δυνατά μας χαρτιά, που είναι όλα μέσα στο ευρώ και μέσα στην Ευρώπη και άλλα κουραφέξαλα.

Ξάφνου η Τρέμη δεν ενοχλείται... Ο Πρετεντέρης δεν φοβάται μήπως πτωχεύσουμε και ο Καψής, δεν διαρρηγνύει πια τα ιμάτιά του, δεν πετάει σάλια όταν μιλάει για το καλό της πατρίδας....

Περίεργη σιωπή... Ενοχική...

Άρα οι φοβισμένοι καταλαβαίνουν τίποτε ή συνεχίζουν το ροχαλητό τους;

Τέλος πάντων...
Περαστικά μας...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

evi έγραψε: Ξάφνου η Τρέμη δεν ενοχλείται... Ο Πρετεντέρης δεν φοβάται μήπως πτωχεύσουμε και ο Καψής, δεν διαρρηγνύει πια τα ιμάτιά του, δεν πετάει σάλια όταν μιλάει για το καλό της πατρίδας....

Άρα οι φοβισμένοι καταλαβαίνουν τίποτε ή συνεχίζουν το ροχαλητό τους;

Τέλος πάντων...
Περαστικά μας...
Εύακι,τώρα πέρασε ο κίνδυνος του κομμούνισμου :D
και έχει άλλη χάρη να γυρίσουμε στην δραχμή με βενιζελοσαμάρα ~x(
εκεί θα πουν πως απλά πέσαμε έξω...
είχαμε μια άτυχη στιγμή βρε παιδί μου =)) =)) :violin:
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Ευούλα, τέλειο το κειμενάκι σου! =)) =))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από o_nikos »

Vaso έγραψε:από αυτές τις παπαριές του ΚΚΕ έχει προέρθει και όλη η σύγχυση με τον ΣΥΡΙΖΑ...

γιατί κανείς πια δεν εμπιστεύεται το ΚΚΕ, σαν αποτελεσματικό μέσον ενότητας...Και συμπαρασύρει την βαθιά έννοια της λαικής συμπολίτευσης.
Εγώ είχα πιστέψει ότι αν κέρδιζε τις εκλογές το κόμμα του Έλβις Πρίσλεϋ, θα άνοιγα κάθε πρωί την εξώπορτά μου και θα έβλεπα ένα πεντακοσάρικο Ευρώ.

Δυστυχώς με την προγραμματική ρεαλιστική συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ έμεινα με το παράπονο ότι σε λίγο θα ανοίγω την πόρτα μου και θα βρίσκω μόνο 100 Ευρώ στο χαλάκι.

Βασίστηκα σε μερικά ποστς των φόρουμ και πίστεψα ότι η Εθνική μας θα νικούσε τη Γερμανία, επομένως οι Γερμανοί θα υποχωρούσαν και δεν θα επέμεναν στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μας (και θα επέτρεπαν στους φουκαράδες τους ελεύθερους επαγγελματίες να μένουν στο αφορολόγητο, όπως παλιά, με αποτέλεσμα να πληρώνουν φόρο μόνο τα κορόιδα οι μισθωτοί). Δυστυχώς έχασε η Εθνική μας.

Τώρα η μόνη μου ελπίδα είναι κάποια φόρουμς στα οποία πιστεύουν στα πνεύματα των μπουκαλιών. Μαζί με τα λεφτά που θα εξασφαλίσουμε τότε:

α) θα βρεθεί και κάποιος Υπουργός Οικονομικών (ψάχνουν οι Ευρωπαίοι ποιον να βρίσκουν και βλέπουν the Invisible Man),
β) θα δημιουργηθεί, εκτός ημερήσιας διάταξης της Συνόδου Κορυφής, ένα ειδικό σημείο της ημερήσιας διάταξης στη διάρκεια του οποίου θα μπορέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να τους διαβάσει το κείμενό του (χωρίς να επιτραπούν ερωτήσεις).
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Εγώ είχα πιστέψει ότι αν κέρδιζε τις εκλογές το κόμμα του Έλβις Πρίσλεϋ, θα άνοιγα κάθε πρωί την εξώπορτά μου και θα έβλεπα ένα πεντακοσάρικο Ευρώ.
Κι εγώ είχα πιστέψει πως δεν θα σε ξαναδιαβάσω... Γελαστήκαμε κι οι δύο...
Δυστυχώς με την προγραμματική ρεαλιστική συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ έμεινα με το παράπονο ότι σε λίγο θα ανοίγω την πόρτα μου και θα βρίσκω μόνο 100 Ευρώ στο χαλάκι.
Έτσι όπως σε έχω κόψει παλλικάρι μου, είμαι σίγουρη πως το πιστεύεις...
Βασίστηκα σε μερικά ποστς των φόρουμ και πίστεψα ότι η Εθνική μας θα νικούσε τη Γερμανία, επομένως οι Γερμανοί θα υποχωρούσαν και δεν θα επέμεναν στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μας (και θα επέτρεπαν στους φουκαράδες τους ελεύθερους επαγγελματίες να μένουν στο αφορολόγητο, όπως παλιά, με αποτέλεσμα να πληρώνουν φόρο μόνο τα κορόιδα οι μισθωτοί). Δυστυχώς έχασε η Εθνική μας.
Βαρέθηκα... (-|
Είσαι τόσο προβλέψιμος...

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Και μετά το μικρό διάλειμμα συνεχίζω...
Αναμένουμε τις δηλώσεις άλλων τεραστίων πολιτικών αναστημάτων, όπως του Φ.Κουβέλη και του Δ. Αβραμόπουλου.
Ο Αβραμόπουλος, δυστυχώς για το έθνος, τηρεί σιγή ιχθύος για την ώρα, ειδικά μετά την πόρτα που έφαγε από την νομική υπηρεσία της Ευρώπης, η οποία είπε πως δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει ως αντικαταστάτη του Πρωθυπουργού. Ως τέτοιον αναγνωρίζει μόνο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Γκολ από τα αποδυτήρια ο Πίου, δύσκολες οι ώρες για τον Αβραμό και η σιωπή των αμνών, κατά κόσμον Κάρολος Παπούλιας, φεύγει για Βρυξέλλες, να στολίσει τις άδειες από γλάστρες γωνιές.

Ο δε Κουβέλης... συμφώνησε με τον κολλητό του τον Μπένι, πως είναι αδύνατον να παίξουν τα δυο παιδάκια χωρίς το άρρωστο φιλαράκι τους, έτσι ούτε αυτός πάει στην Σύνοδο Κορυφής...

Και φυσικά... εννοείται πως ΚΑΙ γι' αυτό φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ...!

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

:-D :-D
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ι εγώ είχα πιστέψει πως δεν θα σε ξαναδιαβάσω
εσύ Ευούλα δεν γελάστηκες, γιατί πιστεύεις στο πνεύμα των μπουκαλιών... >:)

δεν θα τον ξαναδιαβάσεις! :greetings-wavegreen:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Τ' ακούσατε άπιστοι; Το Πνεύμα των Μπουκαλιών ποτέ δεν λαθεύει...

:)) :)) :)) :))

Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

evi έγραψε:Τ' ακούσατε άπιστοι; Το Πνεύμα των Μπουκαλιών ποτέ δεν λαθεύει...

:)) :)) :)) :))
Εικόνα
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) =)) =)) =)) =))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

:D :D :D :D :D :D

...το γελακι ειναι κι αυτο γαλλικο καταλαβαινετε...... :-D
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

evi έγραψε: Και φυσικά... εννοείται πως ΚΑΙ γι' αυτό φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ...!
Εννοείται...βεβαιώς-βεβαίως.. :)) :))
Μη σου πώ πώς φταίει και η Δήμητρα :P

8-} 8-}

θα μας λείψει :liar: :violin:
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

το πνεύμα των μπουκαλιών το έκανε το θαύμα του... O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) ;;) ;;) ;;) ;;)
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”