Αντέχω...

Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

VasilisM έγραψε:Ροζαλακι ειναι μερικα πραγματα ομως που δεν αντεχονται και τοσο.. χρειαζεται μια πολυ βαθια κατανοηση για να τα αφομοιωσεις. @};-
Αυτο ειναι η διευρυνση .....κάθε φορά και ένα βημα να κατανοησεις πιο βαθια
κάθε φορά μια μάχη λιγοτερη ,καθε φορά ένα βήμα πιο κοντα στον Θεό ! :-D
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Εσείς? Αντέχετε?
Την πρώτη φορά δεν άντεξα. Ήμουν μικρός, μου φανίκαν βουνό, τα παράτησα. Συνέδεσα το ρέικι με όλο αυτό το ψάξημο, ένα ψάξημο όμως που περισσότερο με τάραζε παρά με ηρεμούσε. Βγήκαν στην επιφάνεια ένα κάρο πράγματα, θέλησα να τα δουλέψω, αλλά έννοιωσα ότι χανόμουν. Έτσι το άφησα, στην προσπάθειά μου να ηρεμίσω.

Φυσικά και αυτό το κουβάρι δεν έφυγε. Έτσι κάποια στιγμή τα ξαναέπιασα. Όμως δεν είχα δουλέψει κάτι πολύ βασικό: τον φόβο. Έτσι, φοβόμουν την αλλαγή. Φοβόμουν να αφήσω πράγματα, φοβόμουν να παραδεχθώ τις επιθημίες της καρδιάς μου και τους φόβους της. Έτσι για άλλη μια φορά, τα παράτησα.

Τώρα τα ξαναέπιασα. Δυσκολεύομαι, δεν μπορώ να πω. Αλλά τουλάχιστον δούλεψα ένα μέρος από τους φόβους μου, άρχησε να λύνεται κάπως το κουβάρι, άρχησα να ακούω κάπως την καρδιά μου. "Είμαι σε καλό δρόμο". Τώρα πόσο θα αντέξω αυτήν την φορά, θα δείξει. Θέλω να πιστεύω ότι θα αντέξω αρκετά για να μπορέσω να βγω από το "τούνελ", να αρχήσω να επανακάμπτω, για να πάρω δύναμη να συνεχίσω.

@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το θέμα δεν είναι μόνο να αντέξεις τα δικά σου περιεχόμενα, Θοδωράκο μου, αλλά να ξεκαθαρίσεις ποιά είναι δικά σου...

εκει χρειάζεται να αντέξεις, όταν θα δεις ότι δεν ήσουν αληθινός με τον ίδιο σου τον Εαυτό...

αλλα του έλεγες, άλλα ένιωθε εκείνος και άλλα έκανες εσύ...

Η πνευματική ωριμότητα σου βάζει και στόχους που δεν έχουν να κάνουν παρά μόνο με την Ζωή και πιο βαθιά με τον θεό...

Για να νιώσεις απλότητα στην Ζωή, χρειάζεται στην αρχή τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιά είναι τα αγγούρια...

:-D :-D :-D :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Re: Αντέχω...

Δημοσίευση από Elen75 »

Vaso έγραψε: Εσείς? Αντέχετε?
Πολλές φορές αναρωτιέμαι πως αντέχω διάφορες καταστάσεις!!
Αν μετά το ρείκι έχω περισσότερη υπομονή ή δίνω χρόνο στις σκέψεις μου!!
Μου συμβαίνουν διάφορα στη ζωή μου αλλά ΑΝΤΕΧΩ να τα αντιμετωπίζω γιατί νιώθω ότι δεν είμαι μόνη!! :x :x
"Αν θες να γνωρίσεις το Συμπαν, γνωρισε τον Εαυτο Σου"
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Για να νιώσεις απλότητα στην Ζωή, χρειάζεται στην αρχή τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις μέσα σου ποιά είναι τα αγγούρια...
Αχ αυτά τα αγγούρια...

:P :P

@};- :x
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Elen75 έγραψε:
Μου συμβαίνουν διάφορα στη ζωή μου αλλά ΑΝΤΕΧΩ να τα αντιμετωπίζω γιατί νιώθω ότι δεν είμαι μόνη!! :x :x
Ελενη ναι έχουμε όλη την βοηθεια που μπορουμε,αρκει να την ζητησουμε :-( O:-) >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Vaso έγραψε:εκει χρειάζεται να αντέξεις, όταν θα δεις ότι δεν ήσουν αληθινός με τον ίδιο σου τον Εαυτό...

αλλα του έλεγες, άλλα ένιωθε εκείνος και άλλα έκανες εσύ...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Elen75

Δημοσίευση από Elen75 »

margaritarenia έγραψε:
Elen75 έγραψε:
Ελενη ναι έχουμε όλη την βοηθεια που μπορουμε,αρκει να την ζητησουμε :-( O:-) >:d<

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :x :x :x
"Αν θες να γνωρίσεις το Συμπαν, γνωρισε τον Εαυτο Σου"
Άβαταρ μέλους
Εφη

Δημοσίευση από Εφη »

AMALIA έγραψε:Καποτε ηταν η καραμελα που πιπιλιζα ¨΄δεν αντεχω¨΄...
Και οσο την πιπιλιζα τοσο οι προκλησεις ερχοταν και εδιναν μαχες με την αντοχη μου..

ΤΩΡΑ γνωριζω οτι το μονο που χρειαζεται ΄΄αντοχη΄΄ ειναι να δεις μεσα σου και να αναλαβεις την ευθυνη να αλλαξεις οτι δεν μπορεις να αντεξεις και να υπομινεις με αγαπη και σοφια οτι δεν μπορεις να αλλαξεις..
Ροζαλακι ειναι μερικα πραγματα ομως που δεν αντεχονται και τοσο.. χρειαζεται μια πολυ βαθια κατανοηση για να τα αφομοιωσεις.
Νομιζα ότι αντέχω όμως είμαι ακόμα στο επίπεδο : δε θέλω να μου συμβούν. Νιώθω ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα απο αυτά που καταλαβαίνω στο συνειδητό. Νιώθω τη ψυχή μου να "διψάει" για να κατανοήσω αυτά που τώρα δεν καταλαβαίνω. Και απο την μια με πιάνει απελπισια γιατί νιώθω να μη καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Νιώθω να μη ξέρω πραγματικά να αγαπάω. Απο την άλλη όμως διαβάζοντας αρκετούς απο εσάς εδω μέσα μου δίνετε ελπίδα γιατί πραγματικά νιώθω ότι εχετε επαφή με τον ευατό σας και ξέρετε να αναγνωρίζετε τα πραγματικά σας συναισθηματα. :x
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Ζαίρα μου και εμείς με αυτή τη δίψα ξεκινήσαμε, χωρίς να ξέρουμε που παν τα τέσσερα. Και με τον καιρό ξεκλειδώσαμε κομμάτια μας. Στην αρχή μπορεί να υπάρξει ο φόβος αυτός αλλά με στόχο και σταθερά βήματα όλα γίνονται. @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

έτσι ακριβώς :x :x :x :x
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Ζαϊρα μου , οι περισσότεροι από μας κάπως έτσι ξεκινήσαμε ,
γιατί ακούσαμε την ψυχή μας ,
στην αρχή το κουβάρι ήταν
πολύ μπερδεμένο και μεις θέλαμε να το ξεμπερδέψουμε
αμέσως , μετά είδαμε πως για να γίνει αυτό , απαραίτητο
ήταν να δείχνουμε υπομονή , επιμονή , σταθερότητα και πίστη,
γιατί μόνο έτσι προχωράμε και το κουβάρι ξεμπερδεύεται :x @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Νομιζα ότι αντέχω όμως είμαι ακόμα στο επίπεδο : δε θέλω να μου συμβούν. Νιώθω ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα απο αυτά που καταλαβαίνω στο συνειδητό. Νιώθω τη ψυχή μου να "διψάει" για να κατανοήσω αυτά που τώρα δεν καταλαβαίνω. Και απο την μια με πιάνει απελπισια γιατί νιώθω να μη καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Νιώθω να μη ξέρω πραγματικά να αγαπάω. Απο την άλλη όμως διαβάζοντας αρκετούς απο εσάς εδω μέσα μου δίνετε ελπίδα γιατί πραγματικά νιώθω ότι εχετε επαφή με τον ευατό σας και ξέρετε να αναγνωρίζετε τα πραγματικά σας συναισθηματα.
Ζαιρα, μετα απο παρα πολλα χρονια ψαξιματος και σκαψιματος αρχιζω να νιωθω αυτο που λεει η Αλεξια μας... ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ & ΠΙΣΤΗ.....
πιστευα οτι τα εχω χασει αλλα ειναι μεσα μου και δεν μπορει να μου τα παρει κανεις αν δεν το επιτρεψω....
μαζι με ολα αυτα που λες, ασε λιγο χωρο στη μικρη φωνουλα μεσα σου να ακουστει και θα εκπλαγεις @};- @};- @};- @};-
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
mariza

Δημοσίευση από mariza »

ΖΑΙΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ "Νιώθω να μη ξέρω πραγματικά να αγαπάω''.ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΩ ΠΟΛΛΑ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΑ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ.....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ....
«ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ»
Άβαταρ μέλους
Εφη

Δημοσίευση από Εφη »

Ελενα Κ. έγραψε:Ζαιρα, μετα απο παρα πολλα χρονια ψαξιματος και σκαψιματος αρχιζω να νιωθω αυτο που λεει η Αλεξια μας... ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ & ΠΙΣΤΗ.....
πιστευα οτι τα εχω χασει αλλα ειναι μεσα μου και δεν μπορει να μου τα παρει κανεις αν δεν το επιτρεψω....
μαζι με ολα αυτα που λες, ασε λιγο χωρο στη μικρη φωνουλα μεσα σου να ακουστει και θα εκπλαγεις @};- @};- @};- @};-
Το μεγαλύτερο μου παράπονο αυτή τη στιγμή έχει να κάνε με το ότι κάνω ψυχοθεραπεία σχεδόν 18 χρόνια, Εχω ψαχτεί και πνευματικά, Και ενω είχα μάθει πολλά "αφεθηκα" να τα "χάσω" για 7 ολοκληρα χρόνια. Οι ανάγκες μου αντί τα θέλω μου καθόρισαν τη ζωή μου.(αυτό πονάει πολύ :-( ) Πιστευα ότι με ικανοποιώ και δε βαριέσαι ας χάνω και σημαντικά μου κομμάτια. Επτά χρόνια μετά βρίσκομαι στην εκκίνηση στο σημείο μηδέν ΞΑΝΑ και εγω παντελώς εξαντλημένη.
Οντως δε ξέρω να αγαπάω. Είμαι σίγουρη τώρα. Γιατί η αγάπη ξεκινάει απο μέσα μας. Και αφού εγω δε με φροντίζω δε με νοιάζομαι δε μου φέρομαι με καλοσύνη τότε δε με αγαπάω. Πως περιμένω να αγαπήσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποιο άλλο άτομο και πως να με αγαπήσουν και οι άλλοι?

Νομίζω κοριτσια ότι στην ουσία ΕΜΕΝΑ φοβάμαι. Γιατί ότι χρειάζεται υπομονή επιμονή σταθερότητα και προπαντων πίστη για να προχωρήσεις στη ζωή σου και να βρεις τα κομμάτια σου και να συνθεσεις το πάζλ της ζωής σου το ξέρω. Απλά σε κάτι φάσεις τα παρατάω :-( Και δυστυχώς το κάνω χωρίς να το καταλαβαίνω μετά. Και βρίσκομαι στο τέλος εξαντλημένη και με την απορία : "τι έγινε?"

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”