ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-D :-D :-D

Ελενάκι, υπάρχουν πολλοί άξιοι άνθρωποι που έχουν διάθεση να στηρίξουν τους ανθρώπους σ' αυτήν τους την εργασία.

Πάντα βρίσκεται ο κατάλληλος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, που όμως χρειάζεται προσοχή στην επιλογή του, γιατί το αύρα-σώμα είναι και εμπορικό. Δηλαδή έχει προϊόντα προς πώληση, των οποίων η τιμή δεν είναι ευκαταφρόνητη...

Συνιστώ σύνεση στις αγορές... :D

υπάρχουν πολλά και όμορφα είδη στο αύρα-σώμα που δεν χρειάζονται απαραίτητα για την πνευματική μας εργασία με το αύρα-σώμα... :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από zefira »

Να σαι καλά Βάσω μου >:d< >:d< >:d< :x :x :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Τα συναισθήματα που απορρέουν από εμάς τους ίδιους, καθώς και οι σκέψεις μας, που είναι ενέργεια, είναι ο βασικός συμμετέχων στην διαμόρφωση της ενέργειας ενός χώρου...
Πόσο δίκιο έχεις Βάσω μου! Ξέρω ένα ζευγάρι που δυστυχώς η σχέση μεταξύ τους δεν είναι καλή. Μαλώνουν πολύ κι έχουν πολλά απωθημένα. Τώρα τελευταία έχτισαν σπίτι και είναι περίπου ένας χρόνος που κατοικούν μέσα! Τα προβλήματα που παρουσιάζει το σπίτι είναι το κάτι άλλο! Πόρτες, παράθυρα, καλοριφέρ, ακόμα και η στέγη στάζει όταν βρέχει. Παντού προβλήματα, και μιλάμε για νεόχτιστη μεζονέτα! Από δω φτιάχνουν, από κει χαλάει. Τα ποσό που δώσανε για να το φτιάξουν είναι υπέρογκο!
Και τους το είπα! Παιδιά, αν δεν τα βρείτε μεταξύ σας, μη περιμένετε να σταματήσουν τα προβλήματα. Η ενέργειά σας τα δημιουργεί και προσέξτε μη ποτίσουν οι τοίχοι απ' αυτή. Μέχρι που τους πρότεινα να καίνε λιβάνι όσο πιο συχνά μπορούν και να το αερίζουν..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από zefira »

Για την ενέργεια του σπιτιού Δήμητρα κι εμείς όταν τέλειωσε το σπίτι μας και μπήκαμε μέσα έκανα 6 μήνες να το φέρω σε ισορροπία ενεργειακά.

Για 6 περίπου μήνες είχε την ενέργεια των μαστόρων οι οποίοι δεν πληρωνόντουσαν καλά από τον εργολάβο που είχαμε με αποτέλεσμα να βρίζουν εδώ μέσα και να εκτονώνουν όλη την αρνητική τους ενέργεια.

Καθόμασταν τότε στην αρχή στο σαλόνι και σου ερχόταν να φύγεις τρέχοντας. ;) ;)
Εικόνα

mari

Δημοσίευση από mari »

Αγαπημένοι μου, θα τολμήσω να προτείνω, να δοκιμάσετε κάτι πολύ απλό, αλλά και πολύ αποτελεσματικό για την ενεργειακή ισοροπία των σπιτιών. Κάτι που κάνω εγώ, αλλά και άλλοι και έχει θετικά αποτελέσματα και άμεσα. Ζητήστε απο τον αγαπημένο αρχάγγελο Μιχαήλ να σας στείλει δικούς του αγγέλους, οι οποίοι θα διώξουν κάθε αρνητική ενέργεια απο τον χώρο και θα την αντικαταστήσουν με θετική.

>:d< με πολύ αγάπη για όλους σας.
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Ευχαριστούμε κοριτσάκι :x
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

με αποτέλεσμα να βρίζουν εδώ μέσα και να εκτονώνουν όλη την αρνητική τους ενέργεια
Αυτό ακριβώς γινόταν Ζεφίρα μου και σ' αυτό το σπίτι, ένα περίεργο πράγμα! Τουλάχιστον στην αρχή, αυτό λέγαμε. Μετά όμως, το πράγμα συνεχιζόταν κι από τους ίδιους. Γι' αυτό, αν δεν βγάλουν οι ίδιοι ενέργειες αγάπης και αρμονίας μεταξύ τους, δεν πρόκειται ν' αλλάξει τίποτα. Από δω, θα φτιάχνουν κι από κει θα χαλάει.
Ζητήστε απο τον αγαπημένο αρχάγγελο Μιχαήλ να σας στείλει δικούς του αγγέλους, οι οποίοι θα διώξουν κάθε αρνητική ενέργεια απο τον χώρο και θα την αντικαταστήσουν με θετική.
Είναι μία πολύ καλή ιδέα, μιας που εμείς εδώ στην Μυτιλήνη έχουμε τον αγαπημένο μας Ταξιάρχη Αρχάγγελο Μιχαήλ να μας προστατεύει και μάλιστα έχουν βγάλει τον μικρό τους γιό με το όνομά του
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από mari »

όταν ήρθα στη Μυτιλήνη, το καλοκαίρι που μας πέρασε, η ενέργεια του Μιχαήλ ήταν παντού. Πράγματι πολύ ευχάριστο συναίσθημα να τον νοιώθεις δίπλα σου.

κάποτε απορούσα για την βοήθεια που μπορούν να δώσουν οι άγγελοι σε μας τους ανθρώπους. Αλλά μετά διάβασα μια φράση απο την Καινή Διαθήκη, που λέει ο Απόστολος Παύλος, σε κάποια επιστολή του...<< τι είναι οι άγγελοι; δεν είναι οντότητες που έχουν ταχτεί στην υπηρεσία των ανθρώπων;...>>

τότε κατάλαβα και την άλλη κουβέντα του Ιησού....<<ζήτα και θα σου δωθεί...>>

>:d< με αγάπη για όλους ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Μαρί μου δεν μπορείς να φανταστείς τι θαύματα κάνει. Και στο λέω εγώ γιατί έχουν συμβεί μέσα στην ίδια μου την οικογένεια!

Αλλά μου φαίνεται ότι είμαστε εκτός θέματος και θα φάμε κόκκινη!

Δημοσίευση από mari »

:oops:

:-?
είμαι σχετικά καινούρια στην παρέα. πέστε μου, που να μπώ για να μιλήσουμε για το θέμα Μιχαήλ;
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Νομίζω μπορείς να βρεις ένα καλό τόπικ στις "ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ" στο "Οικογένειες Αγγέλων" ίσως?
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μμμ...αν θυμάμαι καλά, Μιχαήλ, εσύ επιλέγεις το πορτοκαλί για τον χώρο σου...Δεν είναι και από τα καλύτερα χρώματα για έναν χώρο, μια και περιέχει κόκκινο μέσα...

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιά είναι τα βασικά χρώματα και από που δημιουργούνται τα υπόλοιπα...

Οι μίξεις των χρωμάτων, μπορεί να αναδύουν ένα όμορφο αποτέλεσμα, δεν παύουν όμως να περιέχουν μίξεις που ίσως να μην είναι κατάλληλες για τον χώρο...

το πορτοκαλί έχει προσμίξεις του κίτρινου και του κόκκινου, όπου το κόκκινο σαν δόνηση είναι αρκετά έντονο, για χαλάρωση...
Αν το βάλεις στο υπνοδωμάτιο, ίσως να ευθύνεται ακόμα και για αϋπνίες...

΄Εχουν βέβαια σημασία τα μέρη της πρόσμιξης...Πόσο από το ένα, πόσο από το άλλο...

Τα βασικά (ατόφια) χρώματα είναι το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε...

Εικόνα

όλα τα άλλα δημιουργούνται από προσμίξεις...

Αυτά δεν ισχύουν μόνο στο Αύρα-Σώμα, αλλά σε όλα τα χρωματολόγια...

το λευκό για το Αύρα-Σώμα περιέχει όλα τα χρώματα και το μαύρο είναι απουσία φωτός, άρα δεν θεωρείται χρώμα... @};-

Εικόνα
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από eudemonia »

Για την ενέργεια του σπιτιού Δήμητρα κι εμείς όταν τέλειωσε το σπίτι μας και μπήκαμε μέσα έκανα 6 μήνες να το φέρω σε ισορροπία ενεργειακά.

Για 6 περίπου μήνες είχε την ενέργεια των μαστόρων οι οποίοι δεν πληρωνόντουσαν καλά από τον εργολάβο που είχαμε με αποτέλεσμα να βρίζουν εδώ μέσα και να εκτονώνουν όλη την αρνητική τους ενέργεια.

Καθόμασταν τότε στην αρχή στο σαλόνι και σου ερχόταν να φύγεις τρέχοντας.
Προσωπικά όταν μπήκα στο σπίτι μου δεν ένιωσα κάτι τέτοιο γιατί μπήκα με πολύ αγάπη. Έβαλα την προσωπική μου πινελιά σε όλα μέσα, χρώματα διακόσμηση και ούτω κάθε ξης αλλά εκτός από αυτό ενεργοποίησα τους χώρους. Μπαίνεις μέσα και θεραπεύεσαι.... :D
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

μμμ...αν θυμάμαι καλά, Μιχαήλ, εσύ επιλέγεις το πορτοκαλί για τον χώρο σου...Δεν είναι και από τα καλύτερα χρώματα για έναν χώρο, μια και περιέχει κόκκινο μέσα...
Σε μένα αναφέρεσαι? :D
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Βάσω μου αφού διαλέξουμε τα μπουκάλια, λογικά αγοράζουμε αυτά τα 4 που μας αναλογούν και τα βάζουμε επάνω μας έτσι?

Ξεκινάμε με το 2ο μπουκάλι πρώτα, αν θυμάμαι καλά.

Πρέπει να το βάλουμε σε όλο το σώμα? Πρέπει να δουλέψουμε όλο το μπουκάλι σιγά σιγά και σταδιακά?
Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”