Η εμπειρία μας μαζί τους
Εντάξυ Αγγελακι μου θα το κοιτάξω για τα χρώματα και αν δεν εβαλα αρκετα θα τα προσθέσω.
Εκεινο που ξερω ειναι οτι την μαυρη την τουρμαλινη δεν την ανεχεται... αλλα θα ψαξω για αιματιτη που σιγουρα εχω βάλει για κοκκινο ιασπη νομιζω εχω ενα μικρό κομματάκι θα προσθέσω ομως πιο πολλους.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες
αα εκεινο που δεν κατάλαβα τι εννοεις ειναι για τη μεταξυ μας σχεση.....
Εκεινο που ξερω ειναι οτι την μαυρη την τουρμαλινη δεν την ανεχεται... αλλα θα ψαξω για αιματιτη που σιγουρα εχω βάλει για κοκκινο ιασπη νομιζω εχω ενα μικρό κομματάκι θα προσθέσω ομως πιο πολλους.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες
αα εκεινο που δεν κατάλαβα τι εννοεις ειναι για τη μεταξυ μας σχεση.....
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Αναλόγως σε ποιά τσέπηsilver29 έγραψε:Λοιπον μου καναν δωρο ενα χαλαζια σε σχημα αγγελου. Για την ωρα δεν μπορω να τον αποχωριστω και τον εχω στην τσεπη μου οπου παω.. ειναι κακο?

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
- CHRYSSOULA
Λίγο πριν γεννησω (προ Ρεικι) έφαγα φλασιά και έτρεχα με την κοιλιά εκεί και αγόραζα κρυστάλλους και γέμισα το σαλόνι .
Πιστευω ότι σιγά -σιγά μου αφύπνισαν σε 1,5 χρόνο με τη δόνηση τους την ανάγκη μου να βρώ τον εαυτό μου
Πιστευω ότι σιγά -σιγά μου αφύπνισαν σε 1,5 χρόνο με τη δόνηση τους την ανάγκη μου να βρώ τον εαυτό μου

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Ισως να συνδέονται όλα μεταξύ τους τελικά..
Πρίν λίγα χρόνια ειχα πάρει ενα κολιέ με φεγγαρόπετρες και μαργαριτάρια που τωρα κοντά ξαναθυμήθηκα.
Τρια χρονια πριν , είχα φέρει απο το μουσείο φυσικης ιστορίας της Βιέννης πέντε κρυστάλλους που δεν ήξερα πως τους λενε αλλα μου αρεσαν ..τωρα τους ονόμασα.
Ψάχνοντας όλο και κάτι βρίσκω στα πράγματα μου...πάντως οι περισσότεροι είναι ροζ η διάφανοι χαλαζίες
Θα τους καθαρίσω όλους και θα περιμένω...
Πρίν λίγα χρόνια ειχα πάρει ενα κολιέ με φεγγαρόπετρες και μαργαριτάρια που τωρα κοντά ξαναθυμήθηκα.
Τρια χρονια πριν , είχα φέρει απο το μουσείο φυσικης ιστορίας της Βιέννης πέντε κρυστάλλους που δεν ήξερα πως τους λενε αλλα μου αρεσαν ..τωρα τους ονόμασα.
Ψάχνοντας όλο και κάτι βρίσκω στα πράγματα μου...πάντως οι περισσότεροι είναι ροζ η διάφανοι χαλαζίες
Θα τους καθαρίσω όλους και θα περιμένω...
Και εμένα σήμερα "με διάλεξαν" ένας διοπτάσιος, ένας αμέθυστος και ένας ρος χαλαζίας.
Εχω φορέσει επίσης έναν λάπις λάζουλι στο λαιμό και αισθάνομαι ξεκάθαρα την "εργασία" στον ύπνο μου με ξεκάθαρα όνειρα!
Αμαλίστα και εγώ με τον λαβραδορίτη αισθάνομαι τρελό δέσιμο!!!
Είπα με "διάλεξαν" διότι το πιστεύω... Ο Πέτρος ήταν σίγουρος οτι ήθελε έναν ρουμπελίτη διαβάζοντας τις δυνατότητες, αλλά όταν βρέθηκε στο κατάστημα λίγο πριν πληρώσουμε τον άλλαξε με έναν άκουα μαρίνα!!!
Εχω φορέσει επίσης έναν λάπις λάζουλι στο λαιμό και αισθάνομαι ξεκάθαρα την "εργασία" στον ύπνο μου με ξεκάθαρα όνειρα!
Αμαλίστα και εγώ με τον λαβραδορίτη αισθάνομαι τρελό δέσιμο!!!
Είπα με "διάλεξαν" διότι το πιστεύω... Ο Πέτρος ήταν σίγουρος οτι ήθελε έναν ρουμπελίτη διαβάζοντας τις δυνατότητες, αλλά όταν βρέθηκε στο κατάστημα λίγο πριν πληρώσουμε τον άλλαξε με έναν άκουα μαρίνα!!!
Ελενάκι, ο διοπτάσιος ενισχύει το κέντρο της καρδιάς!Και εμένα σήμερα "με διάλεξαν" ένας διοπτάσιος
Ετοιμάσου κοριτσάκι μου!
Τον λατρεύω τον διοπτάσιο!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πανίτσα μου, μου έκανε το εξής εντύπωση όταν έγραφες...ότι όσο πιο κοντά σε νιώθει το Μαράκι σου, όσον αφορά τους ορόφους τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια νιώθει!!!και είναι η δική της διαδρομή να σταθεί στα πόδια της και να γειωθεί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του εαυτού της και μαθαίνοντας σιγα σιγα την Μαρία!!οι κρύσταλλοι θα τη βοηθήσουν πολύ αλλά είναι κατι πολύ πιο βαθύ και δεν πιστεύω ότι ε΄χει να κάνει με το χώρο του σπιτιού της!!!αα εκεινο που δεν κατάλαβα τι εννοεις ειναι για τη μεταξυ μας σχεση.....

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Δωρα έτσι οπως το θέτεις ίσως να έχεις δικιο.... αλλα αυτή μιλάει για το σπιτι .... αισθάνεται οτι γερνει το σπίτι ότι ευρίσκεται στον αερα φυσικά επειδή οταν το κτίζαμε είχαμε μερικά ατυχήματα με νερά της εχει μείνει ο φοβος ... προσπαθουμε ολοι να την βοηθήσουμε να το ξεπεράσει αλλα αν η ιδια δεν θελει εγώ δεν μπορώ τιποτε αλλο να καμω.
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Πανίτσα!!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι