Δεν γνωριζα την αξια τους και την υπηρεσια τους.....ως πετρωματα.
Δηλωνω λοιπον την προθεση μου στο Συμπαν και
<Ευχαριστω για το Σμαραγδι >

Μαράκι μου αν εσύ είσαι εντάξει με αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!καλό θα ήταν να τον κρατήσει και να τον ενεργοποιήσει στη δική του ενέργεια πιά!!!! ;)ειδε ο γιος μου τους κρυσταλους που μου εστειλες και του αρεσε πολυ ο χαλαζιας.Του τον εδωσα απο την καρδια μου αλλα δε ξερω αν ειναι σωστο να δινω τον κρυσταλο που μου χαρισαν!!
Ουάουουυυυυυυυυυ!!!Ήλθε στα χέρια μου ο Μολδαβίτης!!!!! Το μεγαλύτερο μέγεθος που είχε ήταν στο μέγεθος 2ευρώ και πολύ σκούρος σε σχέση με την φωτό.... Το αγόρασα μετά τις σχετικές.....διαπραγματεύσεις...
Η εμπειρία μου όταν τον κράτησα στο κέντρο της παλάμης μου ήταν καυστική..... Ένοιωσα σαν το περίγραμμα του κρυστάλλου να χαρασσόταν στο χέρι μου..... Επειδή ίσως η φαντασία μου τρέχει... και είμαι λίγο έως αρκετά προσγειωμένη....θα παρατηρήσω και θα καταγράψω καθημερινές αντιδράσεις από την επαφή μαζί του και θα σας ενημερώσω.....
Πριν λιγες μερες ειχα γραψει το παραπανω ......αφου λογω διακοπων ειχα βρει και την ωρα να διαβασω περι κρυσταλλων.Παντα με γοητευαν τα σμαραγδια και τα μαργαριταρια.Μονο ομως ως πετρες στα κοσμηματα
Δεν γνωριζα την αξια τους και την υπηρεσια τους.....ως πετρωματα.
Δηλωνω λοιπον την προθεση μου στο Συμπαν και
<Ευχαριστω για το Σμαραγδι >
Ο διοπτασίτης έχει βαθύ πράσινο χρώμα και μοιάζει πολύ με το σμαράγδι.
Χαμογελάκι μάλλον έκανες ότι πέρναγε απο το χέρι σου όσον αφορά τους κρυστάλλους!!!αν θες στο καλαθάκι βάλε πολλούς κόκκινους και μαύρους,αν δεν το έχεις ήδη κάνει, όπως κόκκινη ίασπι, μαύρη τουρμαλίνη, αιματίτη, όνυχα μαύρο!!απο εκεί και περα εξερτάται και απο το Μαράκι να δουλέψει τη γείωσή της, αλλά και απο τη μεταξύ σας σχέση!! ;)φυσικά τις εχω φτιάξει ενα καλαθι με διαφορους κρυστάλλους τοποθετιμένους σε χαλίκια αλλα φαινεται ειναι λίγο αυτό .... πέστε μου τη δικιά σας συμβουλή πάνω στο θεμα αυτό