Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Παντα με γοητευαν τα σμαραγδια και τα μαργαριταρια.Μονο ομως ως πετρες στα κοσμηματα :D :?
Δεν γνωριζα την αξια τους και την υπηρεσια τους.....ως πετρωματα.
Δηλωνω λοιπον την προθεση μου στο Συμπαν και
<Ευχαριστω για το Σμαραγδι >
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ειδε ο γιος μου τους κρυσταλους που μου εστειλες και του αρεσε πολυ ο χαλαζιας.Του τον εδωσα απο την καρδια μου αλλα δε ξερω αν ειναι σωστο να δινω τον κρυσταλο που μου χαρισαν!!
Μαράκι μου αν εσύ είσαι εντάξει με αυτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!καλό θα ήταν να τον κρατήσει και να τον ενεργοποιήσει στη δική του ενέργεια πιά!!!! ;) :*
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

παιδιά πήγαμε σήμερα στον Αλμπαντάκη...

μην ρωτήσετε όμως τίποτα άλλο!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) ^:)^

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Ήλθε στα χέρια μου ο Μολδαβίτης!!!!! Το μεγαλύτερο μέγεθος που είχε ήταν στο μέγεθος 2ευρώ και πολύ σκούρος σε σχέση με την φωτό.... Το αγόρασα μετά τις σχετικές.....διαπραγματεύσεις...
Η εμπειρία μου όταν τον κράτησα στο κέντρο της παλάμης μου ήταν καυστική..... Ένοιωσα σαν το περίγραμμα του κρυστάλλου να χαρασσόταν στο χέρι μου..... Επειδή ίσως η φαντασία μου τρέχει... και είμαι λίγο έως αρκετά προσγειωμένη....θα παρατηρήσω και θα καταγράψω καθημερινές αντιδράσεις από την επαφή μαζί του και θα σας ενημερώσω.....
Αγόρασα και έναν κρύσταλλο που λέγεται Ουβαροβίτης με απίθανο πράσινο λίγο ιριδίζον χρώμα.... Μου τον έδειξε η Βάσω και μου άρεσε πολύ!!!!
Δωρούλα - Αγγέλα -Δημήτρη υπάρχει κάτι για αυτόν???
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κατι βρηκα Χρυσουλα δες το το ανοιξα. @};-
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Ήλθε στα χέρια μου ο Μολδαβίτης!!!!! Το μεγαλύτερο μέγεθος που είχε ήταν στο μέγεθος 2ευρώ και πολύ σκούρος σε σχέση με την φωτό.... Το αγόρασα μετά τις σχετικές.....διαπραγματεύσεις...
Η εμπειρία μου όταν τον κράτησα στο κέντρο της παλάμης μου ήταν καυστική..... Ένοιωσα σαν το περίγραμμα του κρυστάλλου να χαρασσόταν στο χέρι μου..... Επειδή ίσως η φαντασία μου τρέχει... και είμαι λίγο έως αρκετά προσγειωμένη....θα παρατηρήσω και θα καταγράψω καθημερινές αντιδράσεις από την επαφή μαζί του και θα σας ενημερώσω.....
Ουάουουυυυυυυυυυ!!!
Μπράβο Χρυσούλα!!! Ναι, να μας πεις και στην πορεία!
:x :x :x
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Παντα με γοητευαν τα σμαραγδια και τα μαργαριταρια.Μονο ομως ως πετρες στα κοσμηματα
Δεν γνωριζα την αξια τους και την υπηρεσια τους.....ως πετρωματα.
Δηλωνω λοιπον την προθεση μου στο Συμπαν και
<Ευχαριστω για το Σμαραγδι >
Πριν λιγες μερες ειχα γραψει το παραπανω ......αφου λογω διακοπων ειχα βρει και την ωρα να διαβασω περι κρυσταλλων.
Δεν τους εχω διαβασει ολους παρα μονο καποιους που μου εκαναν κλικ.

Σημερα λοιπον που ξαναμπηκα μπροστα μου βρεθηκε
Ο διοπτασίτης έχει βαθύ πράσινο χρώμα και μοιάζει πολύ με το σμαράγδι.

ακομα εχω ενα μουδιασμα πισω στον αυχενα που κατεβαινει στην σπονδυλικη στηλη ,εχω ανατριχιασει ολοκληρη :-o :-o :-o :-o
Ευχαριστω Αγγελακια μου :* :* για τις πληροφοριες και για το μηνυμα >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

:-o :-o :-o :-o :-o
και συνεχιζω με το γεγονος οτι παω ταξιδι στην Θεσσαλονικη
και θα γνωρισω επιτελους την Δωρα :* που δουλευει σ ενα μαγαζι με κρυσταλλους ^:)^ ^:)^ ^:)^
Να μου τυλιξετε εναν διοπτασιτη παρακαλω :D :D :D :D :D
Τρελαινομαι :-? :-? :-? :-? :-?
Θα περασουμε και απο Λαρισα :-o :-o :-o
Αγγελααα.....θα πιουμε καφε?
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μαργαριτάκι τέλεια!!βέβαια απο αυτόν δεν έχουμε ακόμα αλλά θα αποκτίσουμε σίγουρα μεχρι να έρθεις!!σε περιμένω με πολύ ανυπομονησία!!επιτέλους θα σε ζουζουνιάσω με την καρδιά μου!!! >:d<

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Θαθελα να με βοηθήσετε κάτι με τις γνώσεις που έχετε στους κρυστάλλους.
Η κόρη μου μένει στο σπιτάκι που φτιάξαμε πάνω απο το δικό μας.. στο πρώτο οροφο δεν έχει πρόβλημα ασφάλειας και γείωσης στο δεύτερο ομως που ειναι τα υπνοδωμάτια συνέχεια άισθάνεται ανασφάλειαα στη γείωση λες και νιώθει οτι ειναι στο αερα... μου ζητάει καθημερινά να της γειώσω τον πάνω οροφο και δεν ξερω και πολλά πραγματα να κάνω...
φυσικά τις εχω φτιάξει ενα καλαθι με διαφορους κρυστάλλους τοποθετιμένους σε χαλίκια αλλα φαινεται ειναι λίγο αυτό .... πέστε μου τη δικιά σας συμβουλή πάνω στο θεμα αυτό.
για αγορα κρυστάλλων ουουου εχουμε ενα μαγαζι που οτι θέλουμε μπορεί να μας το παρέχειιιιιιιιιιιι να σκεφτείτε οταν μας πήρε στις αιθουσες που έχει τους κρυστάλλους με τις σπηλιες απο αμέθυστο και οτι αλλο βάλει το μυαλό του ανθρώπου...... είχαμε τρελλαθεί και δεν ξεραμε ποιον να πρωτοαγγιξουμε η ν α πρωτοκοιτάξουμε.....
εχω και ενα σχέδιο που έφτιαξα με το μυαλό μου αλλα θέλω πρώτα τις δικες σας συμβουλές και μετά θα σας πω και το δικό μου.......
να σας πω οτι στο τελευταίο σκαλοπάτι πριν την είσοδο στο σπίτι έχω φτιάξει ενα ειδικό βαθουλομα στο σκαλοπατι μιά θηκη δηλαδή η οποια πανω πανω έχει δυνατο γυαλλι για να μη φοβάται οταν πατηθεί και μέσα έχω βάλει αμμο βοτσαλλακια και πολους πολους κρυστάλους διαφορετικους και ενα πιατάκι με αλατι για να ξεπλένονται οταν το χρειάζονται τα φιλαράκια μου...
αυτό το είχα ονειρευτεί και το έκανα..... ετσι οπως το είδα....
ακουω συμβουλες αγαπημενοι μου φιλοι
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
angela_al

Mαργαριτούλα καφέ μόνο; Και φαγητό και βόλτες κι ότι θέλεις, κι ό,τι προλαβαίνουμε!
Σου στέλνω πιμ με τηλέφωνο και ειδοποίησέ με όταν έρχεστε.
:x
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Αγγελα μου! :* >:d< @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

φυσικά τις εχω φτιάξει ενα καλαθι με διαφορους κρυστάλλους τοποθετιμένους σε χαλίκια αλλα φαινεται ειναι λίγο αυτό .... πέστε μου τη δικιά σας συμβουλή πάνω στο θεμα αυτό
Χαμογελάκι μάλλον έκανες ότι πέρναγε απο το χέρι σου όσον αφορά τους κρυστάλλους!!!αν θες στο καλαθάκι βάλε πολλούς κόκκινους και μαύρους,αν δεν το έχεις ήδη κάνει, όπως κόκκινη ίασπι, μαύρη τουρμαλίνη, αιματίτη, όνυχα μαύρο!!απο εκεί και περα εξερτάται και απο το Μαράκι να δουλέψει τη γείωσή της, αλλά και απο τη μεταξύ σας σχέση!! ;) :-D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
angela_al

Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Κάποιοι από τους κατεργασμένους λίθους που χρησιμοποιώ, απέκτησαν μικρές ουλές, χωρίς όμως να έχουν πέσει ή χτυπηθεί, άνευ λόγου...
Μου είπανε ότι αυτό μπορεί να συμβεί γιατί απορροφούν διάφορα από μας. Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο;
:-?
Dante Aligieri

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”