ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Vaso έγραψε:Το 49 ε Ναταλί?

Νέος αγγελιοφόρος! :x

Σημαντική εργασία, ειδικά για δυσκολίες στον λόγο, που προέρχονται από κάποιο τραύμα...μας λέει η Βίκη! ;)

Νέα ξεκινήματα! @};-
Λοιπόν; Τι λες; Με έλκει πάρα πολύ!!! Να το τολμήσω μετά από τον πρώτο κύκλο μου με τέσσερα μπουκάλια μόνο του, ή θέλει στήριξη κι από άλλα μπουκάλια; :-? :* Εγώ νιώθω ότι ο τρόπος που οδηγήθηκα σε αυτό, μέσω του Ι Τσίνγκ, είναι αρκετά έγκυρος αφού η απάντηση του Ι Τσίνγκ ήταν πολύ....δυναμική θα έλεγα!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μα ναι βρε Ναταλάκι...να το τολμήσεις! O:-)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωω >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :* :* :*
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αλήθεια Ναταλί! Δεν μας είπες τις εμπειρίες σου από τον πρώτο κύκλο μπουκαλιών!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

ARTYADIS έγραψε:Αλήθεια Ναταλί! Δεν μας είπες τις εμπειρίες σου από τον πρώτο κύκλο μπουκαλιών!
Δήμητρα ήταν ένα ήπιο ξεκινημα ενός ταξιδιού προς τα μέσα!! Πιστεύω ωστόσο ότι όσο κάνει κανείς Αύρα σώμα μπαίνει όλο και πιο βαθειά και οι αλλαγές δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια αλλά να απλά αλλάζουνε προτεραιότητες, σιγά σιγά οι τρόποι αντιμετώπισης έχουν έναν άλλο προσανατολισμο...... Με το Αύρα σώμα δεν μπορείς να έχεις άμεσα αποτελέσματα... χρειάζεται συνεχής επαφή αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι απολαμβάνεις πραγματικά το ταξίδι!! Ασε που οι πομάδες και οι πεμπτουσίες γίνονται καταπληκτικοί συνεργάτες και για το ρέικι!! Εδώ όμως σταματώ γιατί οι εμπειρία είναι ο καλύτερος οδηγός και δεν θέλω να εισπραχθεί ότι θέλω να πείσω για κάτι!! Πάντως όταν έχω κάνει κι άλλες θεραπείες με την Αύρα σώμα και έχω βαθύτερη εμπειρία του συστήματος αυτού θα πάω να το μάθω κι εγώ!!
Nαταλία-Νεφέλη

Παιδάκιααααααα είχαμε γεννητούρια στην ’ύρα Σώμα!!! Την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, του τρέχοντος έτους, Μια μέρα αφού πήρα το Καρούνα γεννιόταν το μπουκάλι 107 που...μαντέψτε τι όνομα έχει!!!! ΩΚΕΑΝΟΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ!!! Δεν είναι υπέροχο; Θα κυκλοφορήσει σύντομα και είναι τυρκουάζ και βαθύ ματζέντα!! Είναι ένα μπουκάλι με συνταρακτική ιστορία! Πραγματικά υπέροχη και γεμάτη περιπέτεια ιστορία που συνδυάζει δύο πολύ δυναμικά χρώματα για την συμπόνια!! Εχτες που μου το είπανε, μαζί με πολλά άλλα βέβαια, ήμουν πολύ χαρούμενη και δεν βλέπω την ώρα να το πάρω!! Είναι δύο άγγελοι μαζί σε αυτό το μπουκάλι!! Η ενέργεια του Αριήλ και του Ζαφκιήλ! Το ματζέντα φέρνει στην επιφάνεια ότι πρέπει να δουλευτεί και το τυρκούαζ ανοίγει τον δρόμο εκφρασης για την επίλυση όσων φέρνει το Ματζέντα!! Περιτό να πω ότι το σύστημα Αura soma το έχω ερωτευτεί προτού καν παρακολουθήσω κάποιο σεμινάριό του συστήματος. Το περασμένο καλοκαίρι είχα πάρει δυό τρία βιβλία γι αυτό το συστημα που τα καταβρόχθισα !!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

ααα καινουργιο μπουκαλι λοιπον, σε ευχαριστω Ναταλί για την πηροφορία :-D >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Παιδάκιααααααα είχαμε γεννητούρια στην ’ύρα Σώμα!!! Την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, του τρέχοντος έτους, Μια μέρα αφού πήρα το Καρούνα
Nαταλι πηρες το καρουνα?

>:d< >:d< >:d<
Nαταλία-Νεφέλη

Fotini έγραψε:ααα καινουργιο μπουκαλι λοιπον, σε ευχαριστω Ναταλί για την πηροφορία :-D >:d<
Φωτεινούλι, δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα, αλλά πιστεύει να το φέρουνε σύντομα!! Μου το είπε η φίλη που μου έδωσε το Καρούνα και που είναι σύμβουλος Αύρα - Σώμα!
Ναι Αμαλίτσα, το πήρα από μια κολητή μου φίλη που είναι κι αυτή πολύ καλή και έμπειρη δασκάλα ρέικι, αλλά εγώ το ανακάλυψα το περασμένο καλοκαίρι!!! Με Θεωρούσε βλέπεις....θεούσα, και φοβόνταν να μου το πει!! Εκεί να δεις σοκ!! Εσύ το έχεις; Αν ναι θα ξέρεις τι υπέροχο σύστημα είναι!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Οι δονήσεις ενός μπουκαλιού ανταποκρίνονται στην ψυχική μας δόνηση…Δεν επιλέγουμε με σκέψη, παρ’ όλο που μπορεί να φαίνεται έτσι…
Οι αισθήσεις δεν παίζουν, ίσως για πρώτη φορά, ρόλο στην επιλογή μας….
Υπάρχει μια ακατανίκητη έλξη για κάποια μπουκάλια που δεν έχουν να κάνουν με τις χρωματικές μας συνήθειες.
συμφωνω γιατι και εγω ετσι διαλεξα τα μποκαλακια μου....και δεν μου πηρε πολυ ωρα και το πιο περιργο ειναι οτι αγοραζω ρουχα τον τελευταιο καιρο στο ιδια ακριβωσ χρωματα που διαλεξα και στα 4 μπουκαλια..

εγω διαλεξα το 23 ,62 ,92 ,42.

@};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Πω πω αγκαλίτσες!!!! Γμτ! γιατί να μην σας γνωρίζω νωριτερα!!! Τελικά αυτό το σπηλαιο αμέθυστους που βρίσκεται; Που το βρίσκεις; Μπορώ να το αγοράσω να το βάλω στο σαλόνι δηλαδή; :)) :)) :)) :))
Πολύ θα με ενδιέφερε πάντως αν ήταν σπήλαιο με ροζ χαλαζία αντί για αμέθυστο γιατί είναι η αγαπημένη μου πέτρα ο ροζ χαλαζίας. Ευχαριστώ πάντως!!
ναταλι μου σπηλαιο αμεθυστου οπωσ και κιτρινη υπαρχει και σε μεγαλα μεγεθη....πρπσωπικα εχω δει και ειναι φανταστικα ....ειδα προσφατα σε ενα μαγαζι ενα πολυ μεγαλο σπηλαιο αμεθυστου ,απλα υπεροχο.δεν υπαρχει ομωσ απο οσο ξερω σπηλιαο ροζ χαλαζια γιατι και σαν εξαεδρη μυτη ειναι πολυ σπανια,συνηθοσ τη βρισκουν σε μορφη βραχου και το επεξεργαζονται σε διαφοεα σχηματα,πχ.σφαιρα ,πυραμιδα κτλ.

@};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:! Εσύ το έχεις; Αν ναι θα ξέρεις τι υπέροχο σύστημα είναι!!
Ναι το εχω και το ξερω...
που να δεις αν εχεις ορεξη για δουλλεια ποσο δυνατα ειναι τα συμβολα του και ειναι και πολλα!!! @};-
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

καλορίζικο το Καρούνα Ναταλί >:d<

Καλή αρχή στη εργασία με το αυρα -σώμα Ιωάννα >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

εγω ξεκίνησα εχθες να φοράω την Λαιιδη Ναντα ροζ O:-)

πρωτη φορά φοράω τόσο ροζ :D
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

πρωτη φορά φοράω τόσο ροζ
Χμμμ! μάλλον το χρειαζόσουν Φωτεινή μου!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”