ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Καλώς τον φωτεινό παντογνώστη μας *-:) *-:)
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:D :D :D

μονο της μαιρουλας τον γριφο δεν βρηκα στο γκουγκλ αλλα την πηρα τηλεφωνο και μου ειπε την απαντηση...
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

ααα έχουμε αρχίσει και τέτοια ;) ;) ;)
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Καλο μεσημεριιιιιιι @};-
Καλο Πασχα σε ολους ευχομαι :x
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Μαρακι Καλα να περασεις καλη ξεκουραση >:d< >:d<
Τις ευχες θα της πουμε απο το τηλεφωνο :* :* :*
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Καλησπέρα!
Vaso έγραψε:όμως όσο αναπληρώνεις την ουσία το βράδυ μέσα σε δύο ώρες, δεν μπορείς να το κάνεις την ημέρα, ακόμα και αν κοιμηθείς 8 ώρες.

Είναι θέμα των πνευματικών ενεργειών μας που είναι συνδεδεμένες με τον ήλιο, που μπορούν να αναπλάσουν τον εαυτό μας, στην φάση που εμείς νομίζουμε ότι "κρύφτηκε"...

Αντίθετα από ότι πιστεύεται, η μεγάλη δραστηριότητα αναπλήρωσης γίνεται το βράδυ, ενώ το πρωί κινούμαστε με την ενέργεια που έχουμε αναπληρώσει με τον βραδυνό ύπνο.
Σχετικά με αυτό, δείτε και το link αυτό..
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=996460

"Η έρευνα μελέτησε τους λεγόμενους «κιρκαδιανούς» ρυθμούς, που αναφέρονται στο βιολογικό ρυθμό ενός οργανισμού με βάση το 24ωρο, και οι οποίοι «κυβερνούν» τον ύπνο και το ξύπνημα ενός ανθρώπου (και κάθε άλλου ζώου).

Οι κιρκαδιανοί ρυθμοί ελέγχονται από ένα συγκεκριμένο τμήμα του εγκεφάλου, το οποίο, μεταξύ άλλων, λαμβάνει μηνύματα από την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται από τα μάτια. Όταν τα παιδιά μένουν μέχρι αργά ξύπνια, το τεχνητό φως της λάμπας οδηγεί σε σύγχυση τον εγκέφαλο για το πότε ξεκινά η μέρα και πότε τελειώνει, οδηγώντας σε μονιμότερη διαταραχή τους κιρκαδιανούς ρυθμούς του παιδιού, ακόμα και όταν πια αυτό έχει μεγαλώσει."
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

καλησπέρα :x

απο σήμερα και για 6 μερες είμαι αδειούχα γιουπι :cheers: :bounce:
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Καλησπέρα σε όλους...
Επισκέπτης

όμως όσο αναπληρώνεις την ουσία το βράδυ μέσα σε δύο ώρες, δεν μπορείς να το κάνεις την ημέρα, ακόμα και αν κοιμηθείς 8 ώρες.
Ετσι ειναι και εχει αποδεικνύεται και επιστημονικά. Ο υπνος εχει στάδια 1ης 2ης και 3ης βιολογικής αξίας με πρώτη τις ωρες 22-24 ..μετα 24-02 και τελος 02 - 04 που ο τελευταίος ειναι αντίστοιχος και του μεσημεριανού ύπνου.
Τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτό εχει μια ορμόνη που λεγεται μελατονίνη

Αντιγράφω
<<Η μελατονίνη είναι ορμόνη που παράγεται από τον εγκέφαλο και συγκεκριμένα από την επίφυση. Βοηθά τον οργανισμό μας να γνωρίζει πότε είναι ώρα για ύπνο και πότε είναι η ώρα για να ξυπνήσουμε.

Η σύνθεση και έκκριση της μελατονίνης στον εγκέφαλο, ενεργοποιούνται από το σκοτάδι και απενεργοποιούνται από το φως. Το γεγονός αυτό δείχνει ότι η ορμόνη εμπλέκεται στον εικοσιτετράωρο ρυθμό του ανθρώπινου οργανισμού και στη ρύθμιση διαφόρων σωματικών λειτουργιών.

Η συγκέντρωση της μελατονίνης στο αίμα, φτάνει στα ψηλότερα της επίπεδα λίγο πριν από την ώρα του ύπνου τη νύχτα.

Η μελατονίνη έχει βασικά ρόλο ως βιολογικό ρολόι του ανθρώπινου οργανισμού. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει το ανοσολογικό σύστημα δηλαδή το σύστημα άμυνας του σώματος μας. Αυξάνει την παραγωγή των λεμφοκυττάρων τύπου Τ που είναι βασικός πυλώνας της αμυντικής ικανότητας του ανοσολογικού συστήματος.>>

Αυτοί που δουλεύουν νύχτες και κοιμούνται την ημερα , σπανίως ξενυχτάνε για διασκέδαση και αυτό επειδη αναζητούν το φως του ήλιου . Επίσης επειδή διαταρρασεται ο ρυθμός , επινοούν συνεχεια μεθόδους να αυτορυθμίζονται και να αναπληρώνουν αυτή την ελλειψη.
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

aetos έγραψε:Ετσι ειναι και εχει αποδεικνύεται και επιστημονικά. Ο υπνος εχει στάδια 1ης 2ης και 3ης βιολογικής αξίας με πρώτη τις ωρες 22-24 ..μετα 24-02 και τελος 02 - 04 που ο τελευταίος ειναι αντίστοιχος και του μεσημεριανού ύπνου.
:-o :-o :-o :-o :-o
Τι εννοείς αντίστοιχος του μεσημεριανού ύπνου;;;;
Δηλαδή οτι όσοι κοιμούνται στις ώρες 2-4 είναι σαν να παίρνουν έναν ελαφρύ υπνάκο; :-? ιιχχχ.... :?
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Επισκέπτης

Ναι Αμαλίτσα ..κατα την γνωμη μου δεν ειναι και το καλυτερο να κοιμομαστε μονίμως αργά την νύχτα.
Θα πω κατι που θα φανει μαμαδίστικο αλλα ισχύει αν και το περιγελούσα κι εγω παλιά.
Οταν ειμαστε πολυ νέοι , οπως εσυ τωρα εχουμε την αισθηση οτι θα ειμαστε ετσι για πάντα [ μιλαω για την υλη και οχι την ψυχή] και δεν δίνουμε σημασία και προσοχή στο σωμα μας . Αλλα ολα αυτα συσσωρεύονται και μόλις φτάσει το πλήρωμα του χρόνου ..εμφανίζονται.
Ο μπαμπας μου 80 ετων, εχει φαση ...μου λέει καθε φορά που κατι ποναει η που εχει πίεση κλπ...<< εγω δεν το ειχα αυτό >> ...Μα η εκπτωση των σωματικών μας λειτουργιών αρχίζει απο κάποια ηλικία και μετά. Το σωμα χρειάζεται συντήρηση απο την ωρα που τελειώνει η ανάπτυξη του.
Εγω που ξενυχτάω λόγω δουλειάς , ομολογώ οτι πριν ανακαλύψω τις μεθόδους χαλάρωσης κλπ οταν γύρναγα σπίτι , ημουν σαν ζαλισμένο κοτόπουλο , ολη την ημέρα.... ιδιως μετα απο τα 30 ..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Χαίρομαι Ελενάκι που τα εξηγείς και στην καθομιλούμένη... :-D

Εγώ αυτό το "ανακάλυψα" πνευματικά και ερευνούσα τις αντιδράσεις του σώματος μέσω των άλλων πεδίων μου...

δεν μπορούσα να το τεκμηριώσω επιστημονικά, όμως μέσα μου το γνωρίζω πολύ καλά...

Ο πιο εποικοδομητικός ύπνος είναι μεταξύ 11 και 3!!!

Το 4ωρο καλύπτει τις ανάγκες ενός ανθρώπου για αναδόμηση της ενέργειάς του, εφ' όσον έχει αναπτυχθεί στο σημείο να αυτο-αναδομεί την ενέργειά του στην διάρκεια της ημέρας.

Οι υπόλοιποι άνθρωποι χρειάζονται το λιγότερο 6 ώρες ύπνου έως το περισσότερο 8!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ELLI »

Kαλησπέρα σας :x
aetos έγραψε:Αυτοί που δουλεύουν νύχτες και κοιμούνται την ημερα , σπανίως ξενυχτάνε για διασκέδαση και αυτό επειδη αναζητούν το φως του ήλιου . Επίσης επειδή διαταρρασεται ο ρυθμός , επινοούν συνεχεια μεθόδους να αυτορυθμίζονται και να αναπληρώνουν αυτή την ελλειψη.
Έτσι ακριβώς ειναι το λέω με βεβαιότητα μια και δουλεύω νύχτα τα τελευταία δέκα χρόνια.
Επισκέπτης

Παιδάκια Καλό Πάσχα να έχετε!!!!!!

Φιλάκια Πολλά!!!!! :* :* :*
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Καλό Πάσχα Μαράκι :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”