Η εμπειρία μας μαζί τους
Ντάννυ, εμένα μ' αρέσει ο μολδαβίτης, λιώνω που τον βλέπω...Αγγέλα ο συνονόματός σου
Πώς ήθελα να έχω έναν τέτοιο σαν της φωτο στα χέρια μου, να τον πάρω αγκαλιά να τον σφίξω πάνω στην καρδιά μου...
Έχω ρίξει τέτοιο ζαχάρωμα στη φωτο... φάτε μάτια ψάρια... το κόβω λίγο δύσκολο να δω από κοντά, πόσο μάλλον να αποκτήσω...
Αλλά πού ξέρεις...
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri
- CHRYSSOULA
Αγγέλα σε νοιώθω!!! Μόλις είδα την φωτό έπαθα....Όλοι οι κρύσταλλοι μου αρέσεουν αλλά εκεί κόλλησα σαν μαγνήτης....Πώς ήθελα να έχω έναν τέτοιο σαν της φωτο στα χέρια μου, να τον πάρω αγκαλιά να τον σφίξω πάνω στην καρδιά μου
Θα τον βρω ή θα με βρει εκείνος..... και θα στον στείλω και σε σένα..... Δεν το έχω επεξεργαστεί ακόμα αλλά θα βρω τρόπο!!!!!
Χρυσούλα
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
θα έχει!! 
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πήγαμε σήμερα μια βόλτα στο Πάνθεον Πλάζα, το νέο εμπορικό κέντρο της πόλης μας και βρήκα και πήρα αρκετούς κρυστάλλους. Αποφάσισα να αγοράσω, ξεπερνώντας την δυσκολία μου γιατί ένιωσα τόσο όμορφα στο χώρο, με τις πωλήτριες...
Τους ξέπλυνα με χλιαρό τρεχούμενο νερό και τους τοποθετώ για απόψε σε taxyon, τα fostac mini (αυτά που είναι για ενεργοποίηση τροφίμων αν έχει κάποιος υπόψην) να κοιμηθούνε όμορφα. Θα τους κάνω ηλιοθεραπεία το πρωί και βλέπουμε...
Είμαι καταχαρούμενη!!!
Τα μωράκια μου!!!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri
να μου φιλήσεις τους νέους σου φίλους!
Σε λίγο καιρό θα τους κάνεις ρέικι και δεν θα χρειάζονται τίποτα άλλο!
Σε λίγο καιρό θα τους κάνεις ρέικι και δεν θα χρειάζονται τίποτα άλλο!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Αν ξερεις επ αυτου απαντησε μου ...
Καλες γιορτες κοριτσι μου < ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
>
θα πρεπει να τον ξεπληνει και ο γιος μου τωρα που τον εχει αυτος??
εγω τον ειχα καθαρισει...
ειδε ο γιος μου τους κρυσταλους που μου εστειλες και του αρεσε πολυ ο χαλαζιας.Του τον εδωσα απο την καρδια μου αλλα δε ξερω αν ειναι σωστο να δινω τον κρυσταλο που μου χαρισαν!!
Αν ξερεις επ αυτου απαντησε μου ...
Καλες γιορτες κοριτσι μου < ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
θα πρεπει να τον ξεπληνει και ο γιος μου τωρα που τον εχει αυτος??
εγω τον ειχα καθαρισει...
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου