Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δεκτή η ψηφοφορία...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πως ψηφίζουμε?

Με ανάταση χεριών?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Qisan »

Και μονο που το δεχθηκες μου φθανει ... θα δικαιωνομουνα σιγουρα

Παμε παρακατω ... :lol:
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Καλέεεεεεεεε σταματήστε, πέστε και όνομα...

πως ψηφίζετε έτσι ανώνυμα? :lol: :lol: :lol:

Qisan μου, δεν πιάνονται, δεν ξέρουμε ποιοί είναι... :wink:

:lol: :lol:

Εικόνα

Δημοσίευση από Qisan »

:o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Εικόνα
Αλλού τα παιχνίδια! :wink: :)
There is a difference between knowing the path and walking the path
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Πεσ' τα Νικο, γιατι παρα πηραμε αερα μερικοι 'δω μεσα!! 8) :? :roll: :shock: :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θεε μου, μην τους ξεσυνερίζεσαι, δεν ξέρουν τι κάνουν... :D
Εικόνα

Σας περιμένω λοιπόν στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...Εκεί θέλω να σας δω!!!
Εικόνα

Εικόνα

Δημοσίευση από Katerina »

Έδωσε την εντολή στους τέσσερις Ευαγγελιστές να γράψουν τα τέσσερα Ευαγγέλια ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ GEXRAG ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΡΗΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ- ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ??ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ- ΑΝ ΚΑΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ-ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ..

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ) :D :D :wink:
Άβαταρ μέλους
Katerina

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΤΕΣ...ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ- ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ- ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΕΒΟΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ...

ΑΥΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ...ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ??

ΑΣΧΕΤΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ-ΓΙΑ ΜΕΝΑ- ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ???ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ???
Άβαταρ μέλους
Katerina

ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ???ΑΝ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΧΙ??ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΛΟΓΙΑ???ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ", ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???

ΥΓ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ", ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΛΟΓΙΑ... :lol: :lol: :lol:

ΥΓ2 ΤΕΛΙΚΑ ΕΘΕΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΚ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ... :D :D :D :D :wink: :wink:
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Καλή μου Κατετερίνα

Έχεις εύλογα ερωτήματα αλλά εγώ σταματώ να απαντώ.

Εδώ αν και επικαλούνται το όνομα του Κυρίου δεν θέλουν να ακούσουν.

Ειλικρινά έχω απαντήσεις για ΟΛΑ τα ερωτήματά σου.

Αν βρω όρεξη μπορεί ,ίσως, δεν ξέρω και δεν ξέρω πια λέξη να χρησιμοποιήσω για να μην παρεξηγηθεί.

Ήδη κάνω υπέρβαση και μετεχω ακόμη με πολύ βαριά καρδιά.

Εδώ η απολυτότητα της δικής μου θέσης τους ενοχλεί λες και σώνει και καλά απαιτώ να με πιστέψουν. Δεν έχω λέξεις να εκφράσω ότι αποδέχομαι την γνώμη σας και διατηρώ απλά τα πιστεύω μου.

Μερικοί θέλουν να αλλάξω τα πιστεύω μου.

Αυτό λυπάμαι αλλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Δεν μπορω παρα να γελάσω με αυτά τα οποία γράφεις... μένεις με βαριά καρδιά λοιπόν εεεεε;;; μάλιστα... :lol: :lol: :lol:

Εμείς θέλουμε να αλάξουμε τα πιστευω σου;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ααα και το καλυτερο....

εχεις απαντησεις !!!!!
Κανενας δεν έχει απαντησεις για αυτες τις ερωτησεις είναι απλά η προκαταληψη της εκκλησιας
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Katerina έγραψε:
Έδωσε την εντολή στους τέσσερις Ευαγγελιστές να γράψουν τα τέσσερα Ευαγγέλια ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ GEXRAG ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ, ΑΠΑΙΤΗΣΕ Η ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ-ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΡΗΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ- ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ??ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ- ΑΝ ΚΑΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ-ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ..

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ) :D :D :wink:
Το Ευαγγέλιο του Ιούδα αφορά ένα άτομο που λέγονταν Ιούδας.
Εκτός αν ο Μαθητής του Κυρίου δεν αυτοκτόνησε την νύχτα της προδωσίας.

Το Ευαγγέλιο γράφηκε σε τέσσερις γλώσσες αρχικά και μεταφράστηκε σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Katerina έγραψε:ΝΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ???ΑΝ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΧΙ??ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΛΟΓΙΑ???ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ", ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???

ΥΓ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ", ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΛΟΓΙΑ... :lol: :lol: :lol:

ΥΓ2 ΤΕΛΙΚΑ ΕΘΕΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΚ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ... :D :D :D :D :wink: :wink:
Ο Θεός δεν ξεχωρίζει τον ’ντρα από την Γυναίκα.
Αν το έκανε αυτό θα ήταν άδικος.

Εσείς σε τι Θεό πιστευεται; Σε ένα Δίκαιο ή Αδικο;

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”