ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

ReikiCenter-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε: :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) Είστε όλοι άπαιχτοι! Ευχαριστώ πολύ !! Βάσω φάνηκε από την αρχή ότι πρέπει να προσέχω τον Γιαννάκη αλλά ένοια σου θα περάσει πολύ καλά μαζί μου!!! :)) :))
Συγνωμη Ναταλι δεν μου βγαινει πια να σε πειραξω.. μου βγαινει μονο σεβασμος για αυτα που εχεις βιωσει, σε αντιθεση με καποιους απο εμας που χασαμε την μπαλα και που κοντεψαμε να χασουμε και τον εαυτο μας, μονο και μονο γιατι μας παρατησε η γκομενα ειτε γιατι χωρισαμε απο εναν δυστυχισμενο γαμο.

καλως ηρθες και παλι >:d< @};-
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Και η χαρά, και το αυθεντικό σου πειραγμα δειχνει σεβασμό Γιαννάκη!!! @};-

(Και ο δυστυχισμένος γάμος και η γκόμμενα είναι κι αυτη μιά διαδρομή , όπως όλες) :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

silver29 έγραψε:
Nαταλία-Νεφέλη έγραψε: :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) :)) =)) Είστε όλοι άπαιχτοι! Ευχαριστώ πολύ !! Βάσω φάνηκε από την αρχή ότι πρέπει να προσέχω τον Γιαννάκη αλλά ένοια σου θα περάσει πολύ καλά μαζί μου!!! :)) :))
Συγνωμη Ναταλι δεν μου βγαινει πια να σε πειραξω.. μου βγαινει μονο σεβασμος για αυτα που εχεις βιωσει, σε αντιθεση με καποιους απο εμας που χασαμε την μπαλα και που κοντεψαμε να χασουμε και τον εαυτο μας, μονο και μονο γιατι μας παρατησε η γκομενα ειτε γιατι χωρισαμε απο εναν δυστυχισμενο γαμο.

καλως ηρθες και παλι >:d< @};-
:(( E ρε τι έπαθα η γυναίκα!!! Εγινα ξαφνικά σεβάσμια!!! Να χαρείς Γιαννάκη άρχισε να με ξαναπειράζεις γιατί τώρα πολύ ξενέρωσα με αυτό που μου είπες!! Ο καθένας μας έχει τα δικά του!!! Αν δεν υπήρχε στη ζωή μου το΄χιούμορ και η πειραχτήρικη διάθεση μου τώρα δεν θα ήμουνα εδώ αλλά στο πρώτο νεκροταφείο ή....θα μου φέρνατε παστελάκια στο τρελάδικο!!! Το πείραγμα και το χιούμορ είναι υγεία και ένδειξη αληθινής πνευματικότητας!!!!!! Γιαυτό σε παρακαλώ πάρα πολύ σύνελθε και άρχισε να με ξαναπειράζεις!!!!!
Η Ντάνυ δίκιο !Το καλοπροαίρετο πείραγμα σου είναι το δικό μας αλατοπίπερο!! Είδες τι μαζόχα είμαι!!!! :))
Επισκέπτης

Μην τον γαργαλας πολυ τον Γιαννακη , ΝΑΤΑΛΙ επειδή ειναι μεγαλο πειραχτήρι και θα τρεχεις και δεν θα φτάνεις μετά...... O:-) :P
Nαταλία-Νεφέλη

:)) :)) :)) Μήπως αυτός θα τρέχει και δεν θα φτάνει μαζί μου!!! Καλέ δεν με ξέρετε καλά ακόμα!!!! Χίλλιες φορές να με πειράζει παρά να φοβάται να μιλήσει μπροστά μου σαν σε καμιά....σεβάσμια!!! Ρεικού είμαι δεν είμαι ηγουμένη!!

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! ! !
Επισκέπτης

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε: Χίλλιες φορές να με πειράζει παρά να φοβάται να μιλήσει μπροστά μου σαν σε καμιά....σεβάσμια!!! Ρεικού είμαι δεν είμαι ηγουμένη!!
συ ειπας!!!

το χιλιες γιατι το γραφεις με 2 λ? ειναι παραγωγο του μπενυ χιλλ?
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη

silver29 έγραψε:
Nαταλία-Νεφέλη έγραψε: Χίλλιες φορές να με πειράζει παρά να φοβάται να μιλήσει μπροστά μου σαν σε καμιά....σεβάσμια!!! Ρεικού είμαι δεν είμαι ηγουμένη!!
συ ειπας!!!

το χιλιες γιατι το γραφεις με 2 λ? ειναι παραγωγο του μπενυ χιλλ?
Οχι παράγωγο του hill street είναι!! :-D :P Σούπερ ξανθιά ε;;;;
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ =)) :)) =)) :))
Καλως ηρθες Ναταλια -Νεφελη >:d< :-D
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:]Οχι παράγωγο του hill street είναι!! :-D :P Σούπερ ξανθιά ε;;;;[/color]
:)) :)) :)) :)) ετοιμολογη ξανθια ^:)^

αντε να αποκατασταθει το ξανθο .. ;)

>:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Nαταλί!!! :x :D :-D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Καλησπέρα αγαπουλίτσες μου γελαστές :* :* :*

Γύρισε η μανα μου απο τις διακοπες πριν 2 μερες και μεχρι σημερα καθαριζαμε κατσαριδες ναααααααα μετα συχωρησεως...Νευραστενικη η γυναικα με την καθαριοτητα των συρταριων της ,μονο εγκεφαλικο που δε μας επαθε αντικρυζοντας τους 300 του ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ..!! :)) :)) :))

Παω για ντουζακι ...hilloyskia.. :D
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Μράκι ελπίζω να μην είναι κολλητικό :D
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Να πεις στην μητέρα σου ξανθούλα, να βάλει δαφνόφυλλα μέσα στα συρτάρια της, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο και συ το δικό σου.
Οι κατσαρίδες αν μυρίσουν φύλλο δάφνης εξαφανίζονται...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"

Επιστροφή στο “ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ! - Όροι του Φόρουμ”