Nαταλία-Νεφέλη έγραψε: Είστε όλοι άπαιχτοι! Ευχαριστώ πολύ !! Βάσω φάνηκε από την αρχή ότι πρέπει να προσέχω τον Γιαννάκη αλλά ένοια σου θα περάσει πολύ καλά μαζί μου!!!
Συγνωμη Ναταλι δεν μου βγαινει πια να σε πειραξω.. μου βγαινει μονο σεβασμος για αυτα που εχεις βιωσει, σε αντιθεση με καποιους απο εμας που χασαμε την μπαλα και που κοντεψαμε να χασουμε και τον εαυτο μας, μονο και μονο γιατι μας παρατησε η γκομενα ειτε γιατι χωρισαμε απο εναν δυστυχισμενο γαμο.
Και η χαρά, και το αυθεντικό σου πειραγμα δειχνει σεβασμό Γιαννάκη!!!
(Και ο δυστυχισμένος γάμος και η γκόμμενα είναι κι αυτη μιά διαδρομή , όπως όλες)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη έγραψε: Είστε όλοι άπαιχτοι! Ευχαριστώ πολύ !! Βάσω φάνηκε από την αρχή ότι πρέπει να προσέχω τον Γιαννάκη αλλά ένοια σου θα περάσει πολύ καλά μαζί μου!!!
Συγνωμη Ναταλι δεν μου βγαινει πια να σε πειραξω.. μου βγαινει μονο σεβασμος για αυτα που εχεις βιωσει, σε αντιθεση με καποιους απο εμας που χασαμε την μπαλα και που κοντεψαμε να χασουμε και τον εαυτο μας, μονο και μονο γιατι μας παρατησε η γκομενα ειτε γιατι χωρισαμε απο εναν δυστυχισμενο γαμο.
καλως ηρθες και παλι
E ρε τι έπαθα η γυναίκα!!! Εγινα ξαφνικά σεβάσμια!!! Να χαρείς Γιαννάκη άρχισε να με ξαναπειράζεις γιατί τώρα πολύ ξενέρωσα με αυτό που μου είπες!! Ο καθένας μας έχει τα δικά του!!! Αν δεν υπήρχε στη ζωή μου το΄χιούμορ και η πειραχτήρικη διάθεση μου τώρα δεν θα ήμουνα εδώ αλλά στο πρώτο νεκροταφείο ή....θα μου φέρνατε παστελάκια στο τρελάδικο!!! Το πείραγμα και το χιούμορ είναι υγεία και ένδειξη αληθινής πνευματικότητας!!!!!! Γιαυτό σε παρακαλώ πάρα πολύ σύνελθε και άρχισε να με ξαναπειράζεις!!!!!
Η Ντάνυ δίκιο !Το καλοπροαίρετο πείραγμα σου είναι το δικό μας αλατοπίπερο!! Είδες τι μαζόχα είμαι!!!!
Μήπως αυτός θα τρέχει και δεν θα φτάνει μαζί μου!!! Καλέ δεν με ξέρετε καλά ακόμα!!!! Χίλλιες φορές να με πειράζει παρά να φοβάται να μιλήσει μπροστά μου σαν σε καμιά....σεβάσμια!!! Ρεικού είμαι δεν είμαι ηγουμένη!!
Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Χίλλιες φορές να με πειράζει παρά να φοβάται να μιλήσει μπροστά μου σαν σε καμιά....σεβάσμια!!! Ρεικού είμαι δεν είμαι ηγουμένη!!
συ ειπας!!!
το χιλιες γιατι το γραφεις με 2 λ? ειναι παραγωγο του μπενυ χιλλ?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Χίλλιες φορές να με πειράζει παρά να φοβάται να μιλήσει μπροστά μου σαν σε καμιά....σεβάσμια!!! Ρεικού είμαι δεν είμαι ηγουμένη!!
συ ειπας!!!
το χιλιες γιατι το γραφεις με 2 λ? ειναι παραγωγο του μπενυ χιλλ?
Οχι παράγωγο του hill street είναι!! Σούπερ ξανθιά ε;;;;
Γύρισε η μανα μου απο τις διακοπες πριν 2 μερες και μεχρι σημερα καθαριζαμε κατσαριδες ναααααααα μετα συχωρησεως...Νευραστενικη η γυναικα με την καθαριοτητα των συρταριων της ,μονο εγκεφαλικο που δε μας επαθε αντικρυζοντας τους 300 του ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ..!!
Παω για ντουζακι ...hilloyskia..
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Να πεις στην μητέρα σου ξανθούλα, να βάλει δαφνόφυλλα μέσα στα συρτάρια της, για να έχει το κεφάλι της ήσυχο και συ το δικό σου.
Οι κατσαρίδες αν μυρίσουν φύλλο δάφνης εξαφανίζονται...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"