Η εμπειρία μας μαζί τους

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Τους επαιρνα κομματι -κομματι..
Μπορεις να βρεις αναλογα με το μεγεθος και η τιμη τους..
αν ειναι σε κοσμημα εχει καποιο κοστος..
Μην φανταστεις τρελα ποσα.. βρισκεις απο 5 μεχρι χιλιαδες..
δεν τους παιρνεις ολους σε μια μερα ... σιγα σιγα και καθε φορα αναλογα με τι σε τραβαει....
Αντε Μαρακι βγες εξω να πας να τους ακουμπησεις και να διαλεξεις τι σου παει....

Μπορεις να βρεις αναλογα με το μεγεθος και η τιμη τους..
αν ειναι σε κοσμημα εχει καποιο κοστος..
Μην φανταστεις τρελα ποσα.. βρισκεις απο 5 μεχρι χιλιαδες..
δεν τους παιρνεις ολους σε μια μερα ... σιγα σιγα και καθε φορα αναλογα με τι σε τραβαει....
Αντε Μαρακι βγες εξω να πας να τους ακουμπησεις και να διαλεξεις τι σου παει....

http://www.zerbera.com/shop/popup_image ... ge=555.jpg
κρυσταλος ΑΧΑΤΗΣ
βρηκα μια σελιδα για αγορα online
κρυσταλος ΑΧΑΤΗΣ
βρηκα μια σελιδα για αγορα online

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαναράκι είναι λίγο παρακινδυνευμένο να τους πάρεις απο το διαδίκτυο εκτός αν ήδη ξέρεις αυτόν που τους πουλάει!!θέλει και το άγγιγμά του ο κρύσταλλος, την προσωπική του επαφή, να τον κρατήσεις και λίγο στο χέρι σου!!! ;)βρηκα μια σελιδα για αγορα online

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Δωρούλα, εγώ δεν νιώθω καλά να πάρω κρυστάλλους κι από φαρμακείο ή παζάρι, δεν ξέρω γιατί... στο φαρμακείο μου φαίνονται πολύ επιβαρυμένοι, στο παζάρι ευτελείς...Μαναράκι είναι λίγο παρακινδυνευμένο να τους πάρεις απο το διαδίκτυο εκτός αν ήδη ξέρεις αυτόν που τους πουλάει!!θέλει και το άγγιγμά του ο κρύσταλλος, την προσωπική του επαφή, να τον κρατήσεις και λίγο στο χέρι σου!!!
Ξέρω ότι όλα αλλάζουν όταν ο κρύσταλλος γίνει δικός μας, φορτιστεί, προγραμματιστεί και πάρει τη θέση του, έχω όμως αυτή τη δυκολία...
Μήπως πιο σωστά να γράφαμε στον τίτλο κρύσταλλοι και πολύτιμοι λίθοι- πετράδια ή κάτι τέτοιο;
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Dante Aligieri