Σαμπάλλα
- CHRYSSOULA
- CHRYSSOULA
Δεν είναι μόνο συναίσθημα το πάθος που νοιώθω...Είναι δόνηση πολλών ρίχτερ...Νοιώθω κάθε κύτταρό μου να ανοίγει και τα ηλεκτρόνια να στροβιλίζονται με απίστευτη ταχύτητα που αληθινά με απογειώνει..... Είναι η ΑΙΣΘΗΣΗ του να βρίσκομαι έτη φωτός μακριά και ταυτόχρονα στον καναπέ του σπιτιού μου....
Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί τα λόγια δεν μπορούν να το περιγράψουν και ακόμα δεν θέλω να φανεί σε κάποιους που διαβάζουν εδώ σαν ...ένα εμπορικό πυροτέχνημα.... κάτι που μακράν απέχει από την δική μου επιθυμία !!!!!
Αμαλίτσα μου

Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί τα λόγια δεν μπορούν να το περιγράψουν και ακόμα δεν θέλω να φανεί σε κάποιους που διαβάζουν εδώ σαν ...ένα εμπορικό πυροτέχνημα.... κάτι που μακράν απέχει από την δική μου επιθυμία !!!!!
Αμαλίτσα μου

Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
- galazia_sfaira
- CHRYSSOULA
Ναι Καλλιοπίτσα μου....δεν μπορείς να νοιώσεις αν δεν αφεθείς στις αισθήσεις πέρα από προσδοκία,λογική, υλική απόδειξη.....
Όμως σέβομαι όλες τις απόψεις ακόμα και εκείνων που δείχνουν σκεπτικισμό,γιατί έτσι ήμουν και εγώ για μεγάλο χρονικό διάστημα, και δεν ανοίγομαι περισσότερο γιατί άθελα μου μπορεί να δείξω προκλητική.....τάση, επειδή ακριβώς συνειδητοποίησα μια εμπειρία που με έβγαλε από την δογματική και αποστειρωμένη νοητική μου κατεύθυνση...!!!!
Όμως σέβομαι όλες τις απόψεις ακόμα και εκείνων που δείχνουν σκεπτικισμό,γιατί έτσι ήμουν και εγώ για μεγάλο χρονικό διάστημα, και δεν ανοίγομαι περισσότερο γιατί άθελα μου μπορεί να δείξω προκλητική.....τάση, επειδή ακριβώς συνειδητοποίησα μια εμπειρία που με έβγαλε από την δογματική και αποστειρωμένη νοητική μου κατεύθυνση...!!!!
- CHRYSSOULA
Γλυκούλια μου έτσι όπως είμαι ντοπαρισμένη από την ενέργεια σας στέλνω μέσα από το κέντρο της καρδιάς ισχυρή δόνηση αγάπης που σχηματίζει ομόκεντρους κύκλους αγγίζοντας τις δικές σας καρδιές... δημιουργώντας ένα τεράστιο λουλούδι....το λουλούδι της ζωής και της απόλυτης χωρίς όρους αγάπης.....

- CHRYSSOULA
- CHRYSSOULA