Λιζάκι...ήξερα ότι αυτό που έγραψα σήμερα στην ομάδα μας είναι για όλους μας...
και το βάζω εδώ, γιατί αυτό που γειώνεις από εμένα, είνα αυτό που έχεις...δεν το έχασες ποτέ! Κανείς δεν χάνει ότι του ανήκει από τον θεό...
Αγάπη, αυτή είναι η γροθιά στο οτιδήποτε έχει χτιστεί μεταξύ ημών και του θεού...
Αυτό που σταματά τον χρόνο και εξαφανίζει τον χώρο από όλο μας το είναι, για να θυμηθούμε πως θα αποκαταστήσουμε το δίκτυο Αγάπης εντός μας και θα φέρουμε φως στο συλλογικό ασυνείδητο...
Είναι πολύ δυνατό το δίχτυ της αράχνης του κοσμικού κακού...πάρα πολύ δυνατό... και οι άνθρωποι πιάνονται σ' αυτό το δίχτυ και δεν μπορούν να λυτρωθούν από αυτό, παρά μόνο όταν καταλάβουν ότι το μόνο όπλο που έχουν είναι η Αγάπη...
Δεν υπάρχουν πατρίδες και έθνη μέσα μας...δεν υπάρχουν άνθρωποι κακοί και καλοί...
Υπάρχουν μόνό οι πιασμένοι στα δίχτυα του κοσμικού κακού και αυτοί που αγωνίζονται να τους ελευθερώσουν...
Αυτό είναι το θεϊκό σχέδιο και αυτό σημαίνει "υπηρέτης του φωτός"
Και μέσα σ' αυτό το θεϊκό σχέδιο, η καρδιά μου θα χτυπά πάντα στον ήχο του σύμπαντος και θα δίνει τον ρυθμό της Αγάπης, για να ακουστεί από όποιον έχει ώτα για να ακούσει...
Δεν πολεμάω πια, δεν έχω κανέναν λόγο...Ο Ιησούς είναι στην Γη και γι' αυτόν και μόνο τον λόγο τα όπλα σιωπούν και ο μόνος ήχος που ακούγεται είναι η σιωπή της Αγάπης...
Αφουκράσου τον...
...και όσο προχωρά η εποχή, όσο η αναγκαιότητα της Αγάπης γίνεται άμεση και επιτακτική, ο θεός ποτέ δεν μας αφήνει μόνους...
Στέλνει πάντα κάποιον άγγελο κοντά μας για να μας κρατά το χέρι και να παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε να θυμόμαστε ότι κι εμείς άγγελοι είμαστε...
Αναζήτησε τον δικό σου άγγελο, μόνο να ξέρεις ότι μπορεί να μην είναι έτσι όπως τον φαντάστηκες...Γιατί στον έρωτα αυτόν ο θεός δεν μπορεί να κάνει διακρίσεις...μόνο ο άνθρωπος μπορεί...
Μην αναζητάς το φως με προδιαγραφές φωτός, γιατί πολλές φορές, ίσως τις περισσότερες, η ύλη καλύπτει το φως των αγγέλων με την ζωή τους και τότε για να γίνουν ορατοί, χρειάζονται κάποιον να τους θυμίσει την κατεύθυνση και τον σκοπό τους...
όλα έχουν νόημα, αρκεί η επιθυμία μας, όλο μας το είναι να μην περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό μας σαν κέντρο του σύμπαντος, αλλά να μείνουμε με ταπεινότητα σ' αυτό που μπορούμε κάθε φορά να προσφέρουμε στους άλλους, μέσα από τον θεό...