Καλή και δημιουργική χρονιά
εύχομαι σε όλους μας !!!!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πήρα σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές αποφάσεις.
Οι επαγγελματικές αποφάσεις - αν και πολυ ψυχοφθόρες για κανένα 3μηνο - ήδη αποδίδουν καρπούς και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον ευατό μου που τις πήρα!
Οι προσωπικές πάλι... μαλλον δεν ήταν ουσιαστικές αποφάσεις. Οι ουσιαστικές αποφάσεις εδώ..προφανώς θα έρθουν στο 2009.
Εδώ λεμε ΩΧ!!! Νιώθω όμως πως θα δυναμώσω ακόμη περισσότερο και θα τις περάσω πιο άνετα απ' όσο πιστευα στο παρεθλόν. Μακάρι! Δεν είμαι και 100% σίγουρη γι'αυτό..αλλά...επειδή δεν έχω και πολλά περιθώρια πρέπει να νιώσω σιγουριά!! ΑΜΗΝ!!
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
teleia... kai min ksexaseis an pas gia mpanio sth thalassa na kaneis kai ena mpanio kai gia mena... ;) ;)
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
aaaa.. κι εγω δεν κρυωνω....καλοκαιρινος εχω γινει αφου ξεγυμνωνω την ψυχη μου απο τα πανωφορια της ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλη χρονια σε οοοοοοοολα τα παιδακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ευχομαι σε ολους να βρούμε το φώς μεσα μας.
Να αγαπησουμε τους φοβους μας,να νοιώσουμε την καρδιά μας και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά της.Είναι ο ένας και μοναδικός δρόμος προς την Ελευθερία!