να σας τα πω???
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλή και δημιουργική χρονιά
εύχομαι σε όλους μας !!!!!!!

εύχομαι σε όλους μας !!!!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Kαλημέρα και από εμένα..!
Λοιπόν κάνοντας μια μίνι ανασκόπηση του 2008 νομίζω πως ήταν μια από τις πιο δύσκολες της ζωής μου.
Πήρα σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές αποφάσεις.
Οι επαγγελματικές αποφάσεις - αν και πολυ ψυχοφθόρες για κανένα 3μηνο - ήδη αποδίδουν καρπούς και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον ευατό μου που τις πήρα!
Οι προσωπικές πάλι... μαλλον δεν ήταν ουσιαστικές αποφάσεις. Οι ουσιαστικές αποφάσεις εδώ..προφανώς θα έρθουν στο 2009.
Εδώ λεμε ΩΧ!!! Νιώθω όμως πως θα δυναμώσω ακόμη περισσότερο και θα τις περάσω πιο άνετα απ' όσο πιστευα στο παρεθλόν. Μακάρι! Δεν είμαι και 100% σίγουρη γι'αυτό..αλλά...επειδή δεν έχω και πολλά περιθώρια πρέπει να νιώσω σιγουριά!! ΑΜΗΝ!!
Λοιπόν κάνοντας μια μίνι ανασκόπηση του 2008 νομίζω πως ήταν μια από τις πιο δύσκολες της ζωής μου.
Πήρα σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές αποφάσεις.
Οι επαγγελματικές αποφάσεις - αν και πολυ ψυχοφθόρες για κανένα 3μηνο - ήδη αποδίδουν καρπούς και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον ευατό μου που τις πήρα!
Οι προσωπικές πάλι... μαλλον δεν ήταν ουσιαστικές αποφάσεις. Οι ουσιαστικές αποφάσεις εδώ..προφανώς θα έρθουν στο 2009.
Εδώ λεμε ΩΧ!!! Νιώθω όμως πως θα δυναμώσω ακόμη περισσότερο και θα τις περάσω πιο άνετα απ' όσο πιστευα στο παρεθλόν. Μακάρι! Δεν είμαι και 100% σίγουρη γι'αυτό..αλλά...επειδή δεν έχω και πολλά περιθώρια πρέπει να νιώσω σιγουριά!! ΑΜΗΝ!!
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Κι εγώ ζεσταίνομαι...
Κατέβασα τα καλοκαιρινά...
Γενικά το σπίτι μου έχει γινει "καλοκαιρινό"...χιχιχι!!!
Καλή χρονιά να έχουμε παιδάκια!

Κατέβασα τα καλοκαιρινά...
Γενικά το σπίτι μου έχει γινει "καλοκαιρινό"...χιχιχι!!!
Καλή χρονιά να έχουμε παιδάκια!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλη χρονια σε οοοοοοοολα τα παιδακιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
- anastasios
Ευχομε να εχετε ολοι μια ομορφη χρονια με με υγεια,γελιο,αγαπη..
Αποψε ας υποδεχτουμε το 2009 με χαρα και ευχες αλλα μη ξεχασουμε να δωσουμε μια μεγαλη
αγκαλια στο 2008 για οσα μας διδαξε .
Φιλακια αγαπης σε ολους ......ξεφαντωστε αποψε

[img][img]http://photoshosting.net/thumb-D65B_495BBAC6.jpg[/img][/img]
Αποψε ας υποδεχτουμε το 2009 με χαρα και ευχες αλλα μη ξεχασουμε να δωσουμε μια μεγαλη
Φιλακια αγαπης σε ολους ......ξεφαντωστε αποψε
[img][img]http://photoshosting.net/thumb-D65B_495BBAC6.jpg[/img][/img]
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου