ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Εγώ έπαιξα πολύ με κούκλες!!Μπάρμπυ και άγιος ο Θεός!!!είχα εφεύρει και παιχνίδι!!μαζευόμασταν όλα τα κορίτσια της γειτονιάς στον κήπο μου με τις Μπάρμπυ τους και τα φουστάνια τους!!έβαζα θέμα ντυσίματος "η Μπάρμπυ πάει για καφέ" για παράδειγμα!!ντύναμε όλες τις κο΄υκλες μας ανάλογα και μετα μπαίνανε βαθμολογίες και η καλύτερη νικούσε!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
ααα εμεις δωρουλα παιζαμε αλλιως στην εποχη μου
τις κουκλες
εραβαν απο διαφορα παλια υφασματα ρουχαλακια τα κοριτσακια ,μαζευομασταν και τις βαφτιζαμε..
τους καναμε και μια τρυπουλα στο στομα και τις ταιζαμε στραγγαλακια που μασουσαμε πρωτα εμεις
ωραια χρονιαα
εραβαν απο διαφορα παλια υφασματα ρουχαλακια τα κοριτσακια ,μαζευομασταν και τις βαφτιζαμε..
τους καναμε και μια τρυπουλα στο στομα και τις ταιζαμε στραγγαλακια που μασουσαμε πρωτα εμεις
ωραια χρονιαα
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Καλησπέρα!
Εμένα πιο πολύ μου άρεσαν τα αυτοκινητάκια, πιστόλια κ τέτοια
Βέβαια και με κούκλες έπαιζα... αλλά τώρα που το λες Αμαλία....
Η θεία μου κάποτε είχε πάρει μια πολύ ωραία κούκλα στην αδερφή μου με πολύ ωραίο, μακρύυ μαλλί. Ε... μια ωραία μέρα πήρα το ψαλίδι και της έκοψα τα μαλλιά!!
Δεν θυμάμαι γιατί το έκανα αυτό..
aetos έγραψε:¨¨Γιαγιά η μαμα ετσειλε μειλ στον αγιο αλλα πως θα ερθει το δωρο απο τον υπολογιστή..?
Και ακουστηκε τότε η απάντηση του πατερα του..
ΜΕ κουριερ καρδιά μου...χι χι
Εμένα πιο πολύ μου άρεσαν τα αυτοκινητάκια, πιστόλια κ τέτοια
Βέβαια και με κούκλες έπαιζα... αλλά τώρα που το λες Αμαλία....
Η θεία μου κάποτε είχε πάρει μια πολύ ωραία κούκλα στην αδερφή μου με πολύ ωραίο, μακρύυ μαλλί. Ε... μια ωραία μέρα πήρα το ψαλίδι και της έκοψα τα μαλλιά!!

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Γιατί αμφισβητούσες το φύλο σου... Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που σε ωθει να το κάνεις...Ε... μια ωραία μέρα πήρα το ψαλίδι και της έκοψα τα μαλλιά!!
Εγώ, πχ. έπαιζα μόνο με αγόρια. Πόλεμο, στάκαμαν (έτσι λεγόταν ένα παιχνίδι)...ξύλο κλπ. Συνεχώς πήγαινα στο σπίτι με σχισμένα ρούχα...
Μου έλεγε η μητέρα μου "μα κορίτσι είσαι εσύ?" ούρλιαζε...χιχιχι...
΄Οταν εργαζόμουν με τον εαυτό μου και εμβάθυνα σ'αυτά τα χρόνια πήγα και πιο πίσω ακόμα...γύρισα τόσο πίσω ώστε ένιωσα την επιθυμια της μητέρας μου να κάνει αγόρι...Το ήθελε πολύ, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί εκείνη την εποχή τα αγόρια είχαν "πέραση" και επιβεβαίωση...
΄Οταν την ρώτησα, αν αυτό που ένιωσα για εκείνη ήταν αλήθεια, στην αρχή μου τα μάσαγε...Της είπα "θέλω την αλήθεια"...και μου ομολόγησε ότι ήθελε αγόρι, μια και το πρώτο της ήταν κορίτσι. Μου είπε μάλιστα, ότι ήταν τόσο σίγουρη, που απογοητεύθηκε όταν της είπαν "να σας ζήσει το κοριτσάκι"...
Το συναίσθημα της το ρούφηξα... Και ήμουν πραγματικά "αγόρι"...Δεν φοβόμουν τίποτα, έπαιζα ξύλο, προστάτευα την αδερφή μου από όποιον τολμούσε να την πειράξει...Τα παιχνίδια μου ήταν παρακινδυνευμένα πάντα, η μητέρα μου φρίκαρε μαζί μου...
Αυτό το παιδί, κατά λάθος βγήκε κορίτσι έλεγε και ξανάλεγε...
Μεγάλη επιτυχία...!
Υπάρχουν πολλοί λόγοι, που δεν "αντέχει" καποιο παιδί το φύλο του!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

22 Ιανουαρίου??? :shock:
Είμαι άσχετη με το εορτολόγιο τελικά!!!!
Τάσο μου, ωραία...Θα γιορτάσουμε μαζί σου...προκαταβολικά χιχιχι!!
Είμαι άσχετη με το εορτολόγιο τελικά!!!!
Τάσο μου, ωραία...Θα γιορτάσουμε μαζί σου...προκαταβολικά χιχιχι!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Αμαλίτσα μου!!!!!Αννούλα!!!

Πολέμα και Οραματίσου.