Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

aetos έγραψε:Ελισσαβετ, η μια καρδιά ειναι του οδηγού που για μενα εκτός απο μύστης , πρέπει να είναι και φωτεινό παράδειγμα Ανθρωπου και η αλλη είναι του μαθητή που αναζητά και υποτασσεται στον ανωτερο εαυτό του.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ελένη.
Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι οδηγοί και λιγότεροι δάσκαλοι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί λες <υποτάσσεται>.
Προσωπικά την σχέση μου με τον ανώτερο εαυτό την βλέπω σαν καθοδήγηση - συνεργασία και όχι υποταγή.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

υποτάσσομαι εσωτερικά, Ελλάκι...

δεν έχει σχέση με εξωτερική υποταγή, μην το μπερδεύεις...

Η εσωτερική υποταγή είναι απαραίτητη...Χωρίς αυτήν δεν πας πουθενά...

πάει μαζί με την εσωτερική αφοσίωση...

Ξέρεις είναι εκείνη η παρόρμηση που σε βάζει σε μια δυναμική να εργαστείς, ενώ έξω γίνεται σεισμός... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 11 Μαρ 2009 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

aetos έγραψε: Αρα για να πετυχουμε την δυνατότερη καθαρότητα , θα πρέπει ο Οδηγός να ΕΙΝΑΙ και ο μαθητής να ΘΕΛΕΙ με την ψυχή του.
.
@};- >:d<
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

ευχαριστώ O:-)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Σε παρα πολλες περιπτώσεις ομως υπαρχει ενα θέλω που προερχεται απο μια επιθυμία ακατεργαστη που δεν αγάγεται στην ψυχη αλλα στο εγω μας και τότε δεν νομιζω οτι μπορούμε να νιώσουμε
..

Πραγματικά μόνο αν το θέλω και η επιθυμία μεταλλαχθούν στην αγνότερη μορφή τους χωρίς ιδιοτελή κίνητρα τότε η έφεση να εκδηλώσεις και να γειώσεις την πνευματική ενέργεια συντείνουν στο να βιώσεις μια αληθινή μέθεξη ουρανού και γης...
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Συγνώμη που διακόπτω την ροή της συζήτησης αλλά σχετικά με αυτό που λέγατε πριν με την μουσική..Ήθελα να πω ότι η μουσική σε εμένα έχει απίστευτη επιρροή, θα έλεγα σχέση εξάρτησης, υπάρχουν τραγούδια που με βάζουν σε κατάσταση διαλογισμού, μιλάμε για ταξίδι..Επίσης με τις εικόνες του σύμπαντος έχω ιδιαίτερη αγάπη, το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν αντίκρισα το φεγγάρι ως σφαίρα και όχι ως κύκλο, αν με νοείτε (τότε αντιλήφθηκα τον κόσμο λιγάκι καλύτερα)! Και στην παιδική μου ηλικία έβλεπα τον νυχτερινό ουρανό με μερικούς φίλους, και το αποκαλούσαμε "αστεράδα".. 8-> :-D Ανεπανάληπτες εμπειρίες..
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Βασίλη μου όλο το Σύμπαν είναι μια μουσική πανδαισία ...Τον ήχο τον έχουμε σε κάθε κύτταρό μας γιαυτό δεν υπάρχει κάποιος που να μη τον αγγίζει η μουσική... Ο Μπετόβεν ολοκλήρωσε την 9η συμφωνία σχεδόν κουφός...Όμως την άκουγε μέσα του και βγήκε ένα αριστούργημα...
Όσο για την Σελήνη ή Αστάρτη ή Ίσιδα όπως και να την δείς είναι από μόνη της ένας μύθος....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

HARIDEA έγραψε:Τον ήχο τον έχουμε σε κάθε κύτταρό μας γιαυτό δεν υπάρχει κάποιος που να μη τον αγγίζει η μουσική...
Εγώ πάντως ξέρω πολλούς.. :?

Με κάποια κομμάτια του Μπετόβεν έχω ακούσει ότι κάνουν θεραπεία σε κάτι, δυστυχώς δεν θυμούμαι περισσότερα..επίσης λέγεται ότι όταν η μητέρα του ήταν έγκυος σε αυτόν έπαιζε πιάνο και από τότε ακόμη αντιλαμβανόταν τον ήχο, και μετά στην ηλικία των 3 διαφάνηκε το ταλέντο του..Αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

aetos έγραψε:Απο την μικρή εμπειρία που εχω , πιστεύω οτι χρειάζονται δυο καρδιες ανοιχτες για να συμβεί αυτό το θεικό αγγιγμα....
Αυτό το λες πάνω σε αυτό που είπα και απάντησε η Haridea?
Ρωτώ για να μην απαντήσω άλλο γι άλλο..
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ναι ευδαιμονία, σε αυτο που ειπε η Χαριντεα μας...
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Κοίτα ως ένα σημείο γίνεται αυθόρμητα, σε μένα τουλάχιστον όπως είπα όταν έβλεπα εικόνες από το διάστημα κάτι μ έπιανε, πιστεύω πάρα πολύ το νιώθουν αυτό. Είναι και το άγνωστο..

Στην πορεία ώμος κατάλαβα τι γίνεται και γιατί. Τώρα κάνω διαλογισμό και βρίσκομαι εκεί και απλά το απολαμβάνω και φυσικά νιώθω σχεδόν τα πάντα εκεί. Δεν βάζω καμία σκέψη απλά παρατηρώ και νιώθω.

Τώρα δεν πολύ κατάλαβα και τι εννοείς με το οδηγός και μαθητής πάνω σε αυτό.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ευδαιμόνια , μιλάω για την στιγμή της μυησης ...ξαναγυρνα πίσω στα ποστ....
Εσυ αν καταλαβα καλά , αναφερεσαι στο συναισθημα που εχουμε κατα τον διαλογισμό.....
Είναι διαφορετικά αυτα τα δυο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

νομίζω ότι ο Μιχαήλ εννοεί την μύηση που παίρνει κανείς αιθερικά, ενώ εσύ Ελένη μου, εννοείς την μύηση που παίρνει κανείς φυσικά...

εκεί είναι η διαφορά ίσως! :x :x

Εικόνα

Δεν αναφέρθηκα σε μύηση αλλά ίσως μπορούμε να το πούμε και έτσι.
Τι μύηση χρειάζεσαι για να γίνει αυτό?
Διάβασα πίσω αλλά πάλι δεν κατάλαβα :oops:
@};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Μιχαήλ μιλούσαμε για την μύηση που δίνεται στα πνευματικά συστήματα ρέικι και σαμπάλα...

Εσύ σε τι αναφερόσουν? :-?

που θα πάει θα ξεμπερδευτούμε... :))

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”