Vaso έγραψε:΄Ελλη μου...
είναι πολυ δυναμική η δόνηση της εμπιστοσύνης!
όλα αφιερωμένα στην στιγμή που η ψυχή μας εναρμονίζεται με το μικρότερο και το μεγαλύτερο, σαν ένα αναπόσπαστο μέρος του θεού!
μόνο για σήμερα, λοιπόν, δεν θέλω τίποτα άλλο, από το να ευλογώ αυτήν την αρμονία!
Θέλω με πίστη να αφήνομαι και να έχω αυτή την ευλογία κάθε μέρα στη ζωή μου από δω και πέρα
Θέλω να πω οτι σας αγαπώ ΟΛΟΥΣ και σας ευχαριστώ ... μαζί σας γνωρίζω τον εαυτό μου, αναγνωρίζω τα ελαττώματα που με κρατάνε πίσω, τα επεξεργάζομαι και προχωράω μπροστά...
Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη αν πλήγωσα κάποιους με την υποσυνείδητη κριτική μου... Δεν είχα την πρόθεση να πληγώσω κανέναν, αλλά να βοηθήσω...
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
aetos έγραψε:Θέλω να πω οτι ο Μαντρυ σε αυτη τη φωτό εχει νεραίδομουτράκι.....
χεχεχε..σ ευχαριστω νεραιδουλα ....παω να γυμνασω τα..φτερα μου τωρα
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
ΘΕΛΩ να πω οτι αισθανομαι με επιγνωση -εχω και τις διακυμανσεις μου βεβαια ;) -..οτι η ζωη δεν ειναι αγγαρεια και υποχρεωση αλλα χαρα και διασκεδαση!..ετσι απλα ...σας φιλω και σε οποιον αρεσουμε ;)
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα