ΘΕΛΩ......!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Θέλω με πίστη να αφήνομαι και να έχω αυτή την ευλογία κάθε μέρα στη ζωή μου από δω και πέραVaso έγραψε:΄Ελλη μου...![]()
είναι πολυ δυναμική η δόνηση της εμπιστοσύνης!
![]()
όλα αφιερωμένα στην στιγμή που η ψυχή μας εναρμονίζεται με το μικρότερο και το μεγαλύτερο, σαν ένα αναπόσπαστο μέρος του θεού!
μόνο για σήμερα, λοιπόν, δεν θέλω τίποτα άλλο, από το να ευλογώ αυτήν την αρμονία!
-
Επισκέπτης
Θέλω να πω οτι σας αγαπώ ΟΛΟΥΣ και σας ευχαριστώ ... μαζί σας γνωρίζω τον εαυτό μου, αναγνωρίζω τα ελαττώματα που με κρατάνε πίσω, τα επεξεργάζομαι και προχωράω μπροστά...
Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη αν πλήγωσα κάποιους με την υποσυνείδητη κριτική μου... Δεν είχα την πρόθεση να πληγώσω κανέναν, αλλά να βοηθήσω...
Θέλω επίσης να ζητήσω συγνώμη αν πλήγωσα κάποιους με την υποσυνείδητη κριτική μου... Δεν είχα την πρόθεση να πληγώσω κανέναν, αλλά να βοηθήσω...
- Madraoulas
Ελενα!!! 
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
χεχεχε..σ ευχαριστω νεραιδουλαaetos έγραψε:Θέλω να πω οτι ο Μαντρυ σε αυτη τη φωτό εχει νεραίδομουτράκι.....
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
....παω να γυμνασω τα..φτερα μου τωρα
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
ΘΕΛΩ να πω οτι αισθανομαι με επιγνωση -εχω και τις διακυμανσεις μου βεβαια ;) -..οτι
η ζωη δεν ειναι αγγαρεια και υποχρεωση αλλα χαρα και διασκεδαση!..ετσι απλα ...σας φιλω και σε οποιον αρεσουμε ;)

η ζωη δεν ειναι αγγαρεια και υποχρεωση αλλα χαρα και διασκεδαση!..ετσι απλα ...σας φιλω και σε οποιον αρεσουμε ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
Γιώργο σ' ευχαριστώ που ώρες ώρες χρειάζομαι να το διαβάζω αυτό που γράφεις...

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas