Υπέθεσα ότι...θέλατε!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- Madraoulas
Υπεθεσες?Danny έγραψε:Οχι βέβαια !!!!![]()
Υπέθεσα ότι...θέλατε!!(απόριψη)
Και τι κανουμε εδω μεσα τοτε!!!..μπρικια κολλαμε?...την αληθεια σου δεν την ξερεις?..με υποθεσεις ζεις?
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
- Madraoulas
Καλημέρα!!!!!βροχή και κρύο καιρός για δυο!!!
και για τρείς.....και για τέσσερις!!!!μια μεγάλη χειμωνιάτικη αγκαλιά σε όλα τα φορουμάκια!!! 
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
καλημερα απο Κρητηηηη με αστραπες και βροντες ,καρεκλες εριχνε ολη νυχτα .
Γιαννιοο να αλλαξουμε και να μου δωσεις τα τρεξιματα σου και εγω τις ξααααπλες μου χιχιχιχ.
Ιλια που βρισκεσε και το Κατερινακι τι σου ειναι??.
ειμαι ολο ερωτησεις τσ,τσ,τσ,τς.

Γιαννιοο να αλλαξουμε και να μου δωσεις τα τρεξιματα σου και εγω τις ξααααπλες μου χιχιχιχ.
Ιλια που βρισκεσε και το Κατερινακι τι σου ειναι??.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
-
Επισκέπτης
Καλησπερα και απο μενα!!!!! 
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης
..........
καλησπερα αμαλλιααααααα

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
.........
Γιαννη πριν λιγο διαβασα για την απορια σου στο τριτο ματι και ακομα γελαω με τον τροπο που αντεδρασες