Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Υπεθεσες?
Και τι κανουμε εδω μεσα τοτε!!!..μπρικια κολλαμε?...την αληθεια σου δεν την ξερεις?..με υποθεσεις ζεις?
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
καλημερα απο Κρητηηηη με αστραπες και βροντες ,καρεκλες εριχνε ολη νυχτα .
Γιαννιοο να αλλαξουμε και να μου δωσεις τα τρεξιματα σου και εγω τις ξααααπλες μου χιχιχιχ.
Ιλια που βρισκεσε και το Κατερινακι τι σου ειναι??. ειμαι ολο ερωτησεις τσ,τσ,τσ,τς.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
ksan8oula έγραψε:
Ιλια που βρισκεσε και το Κατερινακι τι σου ειναι??. ειμαι ολο ερωτησεις τσ,τσ,τσ,τς.
Ξανθούλα ο Λιάκος μας βρίσκεται στην Σκωτία λόγω σπουδών και το Κατερινάκι είναι το κοριτσάκι του δηλ το έταιρον ήμισυ...
και κόρη του Γιάννη μας που έφυγε τον Οκτώβριο...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!