Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Ναι κοριτσάκι μου έχεις δίκιο. :x :x

Εδω έρχεται το μέσα στη σιωπή άκουσέ με

και

Πυθαγόρας ο γιος της σιωπής

Πόσο σημαντική τελικά είναι η σιωπή για τον νου. :x :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

>:d<
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Πραγματικά "ο ήχος των σφαιρών "δεν είναι για το γήινο αυτί γιατί ξενίζει...Όμως το κύτταρο θυμάται και όσο περίεργος είναι ο ήχος τόσο η αίσθηση της ανάμνησης γίνεται εντονότερη μέχρι και αβάσταχτη πολλές φορές.....
Είναι πράγματι αβάσταχτη, όσο κι αν είσαι προετοιμασμένος, γιατί αγγίζει συχνότητες επώδυνες για το ανθρώπινο σώμα ......... το ίδιο αβάσταχτη είναι και η ομορφιά της στιγμής εκείνης :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αν έχεις προετοιμαστεί για αυτόν τον "ήχο" δεν είναι επώδυνος...
ανακαλύπτεις μαζί του την εσωτερική αρμονία...

επώδυνος γίνεται με κάθε προσπάθεια που κάνεις, να τον ακούσεις...

Οι συχνότητες του σύμπαντος καμιά φορά γίνονται δυσαρμονικές, όταν το "σώμα" που τις δέχεται δεν είναι προετοιμασμένο με το φως της πνευματικής ουσίας...

θυμηθείτε το αυτό!!! :-D :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

αν έχεις προετοιμαστεί για αυτόν τον "ήχο" δεν είναι επώδυνος...
ανακαλύπτεις μαζί του την εσωτερική αρμονία...
:thumbsup:
θα συμπληρώσω ότι η προετοιμασία περιέχει και την εμπιστοσύνη
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

η προετοιμασία περιλαμβάνει την ενέργεια...

και γι' αυτό (για μένα πάντα) το ρέικι έχει αξία, αν μπορέσεις να την ανακαλύψεις, βεβαίως-βεβαίως! ;)

Εικόνα

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

To Ρέικι είναι η Ενέργεια της Αγάπης. Της αγάπης προς τον εαυτό και μετά σε κάθε τι που μας περικλείει...
Για μένα η ενέργεια της Αγάπης είναι μία που σώζεται με πολλά ονόματα ανάλογα με την λεκτική δόμηση κάθε συστήματος...
Η Σαμπάλλα είναι η Ανώτερη Δόνηση της Συμπαντικής Αγάπης, το Ρείκι ακριβώς το ίδιο. Απλά το αρχείο είναι σωσμένο με διαφορετική υφή και όνομα....Η αίσθηση όμως παραμένει ανεπανάληπτη, ότι και να ακολουθήσεις....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα σου πω Χρυσουλίτσα που διαφοροποιώ εγώ τον συντονισμό, μεταξύ των δύο "συστημάτων"...και γιατί θεωρώ το ρέικι σαν πρώτη επαφή με την πνευματική ενέργεια...

Στην μύηση, αρχικά και στην κατανόηση στην συνέχεια...

Το άγγιγμα από κάποιον άνθρωπο σε κάποιον άλλον, σε κάνει να νιώθεις μέχρι το βάθος του είναι σου, αυτό που εισρέει μέσα σου...

Στην Σαμπάλα αφήνεσαι στον εαυτό σου να το κάνει.. Και για να το βιώσει χρειάζεται ήδη να έχει την πρώτη του εμπειρία μέσα από έναν "αγωγό" της ενέργειας... Είναι το μεγάλο άνοιγμα στο "δίνω-παίρνω" μέσα σε ένα ατέλειωτο φως! Και ίσως είναι η πρώτη επαφή με την αγνότητα της πνευματικής ενέργειας, μέσα από έναν άνθρωπο!

Είναι όμως καθαρά οι δικές μου απόψεις... @};-

Εικόνα

Το άγγιγμα από κάποιον άνθρωπο σε κάποιον άλλον, σε κάνει να νιώθεις μέχρι το βάθος του είναι σου, αυτό που εισρέει μέσα σου
Αχ Βασούλα μου δεν είναι "το άγγιγμα από κάποιον άνθρωπο" που σε κάνει να νοιώσεις,,,το σωστότερο είναι το άγγιγμα από ένα άνθρωπο που η καρδιά του είναι ανοικτή στην εισροή Θειικής Αγάπης...Τότε ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Όμως το άγγιγμα από κάποιον άνθρωπο που δεν έχει βρει τις δικές του αλήθειες και είναι απλώς εκπαιδευτής(βλέπεις δεν λέω δάσκαλος) Ρέικι δεν σε οδηγεί στο βάθος του είναι σου... Απλά σε κάνει να διερωτάσαι και να ψάχνεσαι....?????
Το ίδιο συμβαίνει και με την Σαμπάλλα...Πολλοί διδάσκουν Σαμπάλλα...Αλλά αν δεν σε πλημμυρίσει αυτό το Θειικό Φως ολάκερη, αν τα μάτια σου δεν φωνάξουν ¨Βλέπω η τυφλή" τότε απλά μένεις σε μια ενέργεια.... @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Όποτε βλέπω εικόνες του διαστήματος νομίζω ότι βλέπω το σπίτι μου, με εκπλήσσει το ότι πολλές φορές σε ώρα διαλογισμού πάω εκεί και παρατηρώ τους ήχους. Είναι τέλειο...
Όταν βλέπω ταινία και δείχνει ένα διαστημόπλοιο να περνά κάπου στο διάστημα αυτό το βββββββ που ακούγεται κάτι μου κάνει στην καρδιά...
Τι παίζει?
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Αφουγκράσου λοιπόν την καρδιά σου Μιχαήλ...!!!.Εκείνη μπορεί να σου δώσει τα κατάλληλα μηνύματα για να πετάξεις με το δικό σου διαστημόπλοιο και πίστεψε με δεν χρειάζεται να είσαι αστροφυσικός για να το κάνεις... Χρειάζεται μόνο ένα password ...Απλά βρες το δικό σου!!!!
Επισκέπτης

Απο την μικρή εμπειρία που εχω , πιστεύω οτι χρειάζονται δυο καρδιες ανοιχτες για να συμβεί αυτό το θεικό αγγιγμα....
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

aetos έγραψε:Απο την μικρή εμπειρία που εχω , πιστεύω οτι χρειάζονται δυο καρδιες ανοιχτες για να συμβεί αυτό το θεικό αγγιγμα....
ποιές είναι οι 2 καρδιές ?
Επισκέπτης

Ελισσαβετ, η μια καρδιά ειναι του οδηγού που για μενα εκτός απο μύστης , πρέπει να είναι και φωτεινό παράδειγμα Ανθρωπου και η αλλη είναι του μαθητή που αναζητά και υποτασσεται στον ανωτερο εαυτό του.
Μονο αν είναι και οι δυο ανοιχτες , μπορεί να ρέει η πνευματική ενεργεια που σε κάνει και ενωνεσαι με την Θεότητα.
Στην αντίθετη περίπτωση , πιθανως να συμβεί απο τίποτα ,εως κάτι που θα σχετίζεται περισσότερο με τον μαγνητισμό αλλα λιγωτερο με το πνευμα.
Υπάρχουν διάφορες αποψεις και θεωριες επανω σε αυτα ....η δική μου αντίληψη είναι οτι η πνευματική ενεργεια , μεταβιβάζεται απο τον ενα στον αλλο , αλλα οχι ατόφια. Δλδ μαζί της παρεμβάλεται και το πέπλο απο την προσωπική ενεργεια των δυο πόλων.
Αρα για να πετυχουμε την δυνατότερη καθαρότητα , θα πρέπει ο Οδηγός να ΕΙΝΑΙ και ο μαθητής να ΘΕΛΕΙ με την ψυχή του.
Σε παρα πολλες περιπτώσεις ομως υπαρχει ενα θέλω που προερχεται απο μια επιθυμία ακατεργαστη που δεν αγάγεται στην ψυχη αλλα στο εγω μας και τότε δεν νομιζω οτι μπορούμε να νιώσουμε..

Απλως σκέψεις...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

πνευματικές σκέψεις Ελενάκι...

όχι απλές σκέψεις! @};-

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”