Τι γίνεται βρε παιδιά!!

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Με εγκρατεια και Σοφία, τα κουνάμε Τασούλη... :D

>:d< >:d< >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

η μόνη κίνηση που χρειάζεται αυτήν την στιγμή να κάνουμε, είναι να νιώσουμε ότι η μοναδική απειλη για εμάς δεν είναι ούτε οι εξωγήινοι, ούτε οι γήινοι...αλλά το να χάσουμε την Ψυχή μας!

Ας αλλάξουμε οπτική για την Ζωή...και ας αγκαλιάσουμε τον Ανθρωπο...Του αξίζει!

και αυτό μόνο με Αγάπη και Σοφία μπορεί να γίνει...

άλλωστε το ξέρουμε..."οι έσχατοι έσσονται πρώτοι"! @};-

Και αυτό δεν αφορά την ελπίδα, αλλά την αλήθεια!

:x :x :x :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Λεών »

Εγώ λεω να αρχίσουμε απο τώρα να φτιάχνουμε τα *όπλα* μας
γιατί το νιώθω πως όλα είναι πολύ κοντά!!!!

Υ.Γ να συμπληρώσω πως ο εκπρόσωπος της μεγαλύτερης επενδυτικής
εταιρίας του κόσμου έδωσε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα

Die Welt Πως η Ελλάδα θα βγει απο την Ευρωζώνη και θα επιστρέψει στη Δραχμή για να σωθεί...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Λεών έγραψε:Λοιπόν παιδιά τα νέα για την κάρτα του πολίτη:

Ασκήθηκε μήνυση απ την εκκλησία,και έτσι ανάλαβαν οι δικηγόροι
ΝΟΜΙΚ’ αποδείχθηκε παράνομη και ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Με αποτέλεσμα να φύγει αυτό το πρόβλημα απ το παρασκήνιο΄.

Η Ελλαδίτσα μας πλέον έχει ένα πρόβλημα λιγότερο. :D :D :D
Να και ένα καλό νέο!!! :x O:-) O:-) O:-) O:-)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Πως η Ελλάδα θα βγει απο την Ευρωζώνη και θα επιστρέψει στη Δραχμή για να σωθεί...
Το αν η επιστροφή στην δραχμή είναι σωτηρία για την Ελλάδα, είναι σχετικό. Αν γίνει με άσχημους όρους θα είναι η τελειωτική της καταστροφή. Ίσως θα είχε νόημα αν συνέβαινε πριν την είσοδο των δανειστών μας, τώρα είναι δίκοπο μαχαίρι.
Μην ξεχνάμε πως η δραχμή θα είναι υποτιμημένη αλλά τα δάνειά μας θα τρέχουν σε ευρώ. Που σημαίνει πως το ύψος θα γίνει δυσθεώρητο.
Θα είχε νόημα κάτι τέτοιο, αν είχαμε εξαγωγές, άρα θα ήμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τις άλλες χώρες της ζώνης του ευρώ. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Δεν υπάρχει ισοζύγιο εισαγωγών εξαγωγών. Τα περισσότερα είδη τα εισάγουμε. Φαντάζεστε λοιπόν πού θα φτάσουν οι τιμές με μια υποτιμημένη δραχμή.
Αυτό όμως είναι συμφέρον για εκείνους που το όραμά τους είναι να δημιουργήσουν φάμπρικες, φτηνών εργατικών χεριών.
Αυτό είναι το όραμά τους. Χώρες πολλών ταχυτήτων προς όφελος των πλούσιων κρατών.
Ήδη συμβαίνει σε άλλα κράτη και αυτό σχεδιάζουν για μας.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Σωστά Εύη αλλά...
σκέψου τους εργοδότες και εργάτες ...
θα αρχισουν ξένοι και Έλληνες να φέρνουν και πάλι τα εργοστάσια και τις μικρο βιοτεχνίες ,αγροτες να δουλεύουν και πάλι...

Ο Τουρισμός θα αυξηθεί και και και!!!

Όσο για το ΔΝΤ μπορεί να φύγει ...με μια *νεα κυβέρνηση 'εστω ρε παιδί μου Βασιλεία χαχα*

Μόνο καλό θα κανει η δραχμή και πάνω απο όλα γιατί θα είναι Ελληνική!!!!!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Μακάρι να είχα την αισιοδοξία σου Λεών αλλά τα πράγματα όπου επεβλήθησαν με αυτό τον τρόπο άλλα δείχνουν.
Ο τουρισμός δεν θα αυξηθεί και όπου συμβεί θα είναι άναρχα.
Μεγάλες εταιρείες και συγκροτήματα θα αγοράσουν όλα τα φιλέτα (με την δικαιολογία της κρίσης και πάμφθηνα -μόνο οι μίζες θα είναι τσιμπημένες) και ο μέσος Έλληνας δεν θα έχει πρόσβαση πουθενά. Θα πληρώνει χρυσάφι ακόμα και το νερό που θα πίνει. Το κοινωνικό κράτος (ό,τι έχει απομείνει δηλαδή), δεν θα παρέχει καμιά προστασία και υπηρεσία στον πολίτη, διότι όλες οι κοινωφελείς εταιρείες θα έχουν περάσει σε χέρια ιδιωτών.
Σε λίγο δεν θα αντέχουμε να κατέχουμε τους τοίχους των σπιτιών μας.
Οι αγροτικές καλλιέργειες θα περάσουν σε χέρια ιδιωτών και η βιοποικιλότητα θα μετατραπεί σε άκρατες μονοκαλλιέργειες με όλες τις συνέπειες που επιφέρουν αυτές οι επιλογές.
Η επαρχία θα ερημώσει και οι πάντες θα στοιβαχτούν στις μεγαλουπόλεις, πολεμώντας κυριολεκτικά για την επιβίωση.

Σου φαίνεται ζοφερό το σενάριο; Είναι η πραγματικότητα άλλων χωρών, δυστυχώς.
Η μόνη λύση είναι να φύγουμε από αυτή την λογική.
Μόνο όπου άλλαξαν οι πολιτικές και οι κυβερνήσεις δεν συντάχθηκαν με τον νόμο της αγοράς και της Π.Τ. υπήρξε μια ελπίδα για τους πολίτες.
Και αυτό συνέβη βέβαια, όπου οι πολίτες το απαίτησαν.

Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Πιστεύεις πως η Ελλάδα δεν θα απαιτήσει ;;

Μη μπαίνεις στα σενάρια αυτά ...για χώρες όπως το Μεξικό μιλάς;

Αν ναι δεν είχαν καμιά σχέση με εμάς.
Το μόνο κοινό είναι το ΔΝΤ εκεί ζουν τελείως διαφορετικά απο ότι εμείς.

Ο Ελληνας μόλις δει πως κάποιος παει να βάλει χέρι στο δικό του κτήμα.Που το πήρε απο κληρονομία και με πολύ δουλειά απο τον πατέρα του παππού του κτλ...Θα γίνει θηρίο.

Δεν νομίζω να επιτραπεί ποτέ κατι τέτοιο απ τον Λαό.

Εδω στις ιδιωτικές επιχειρήσεις πάνε να βάλουν χέρι και βλέπεις τι γίνεται.

Όποιος και να αναλάβει την κυβέρνηση (ότι και να σκέφτεται για συμφέρον πρώτα απο όλα θα κάνει θαύματα...για να φέρει όλους τους Έλληνες εκεί που πρέπει δλδ στην ευχαρίστηση και μακρυά απο τις απειλές ) για να μπορέσει μετά να κάνει το οτιδήποτε θέλει .

Εκεί ποντάρω πολύ ..... εφόσον χάση την αξία του ευρώ και μπεί στην δραχμή.
Αυτόματα θα παίσουν οι τιμές παντού όπως και στα τρόφιμα..κτλ.

έτσι πιστεύω και ναι είμαι πάντα αισιόδοξος ότι αφορά την Ελλάδα.
και τους Πολίτες της.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ευούλι, είμαι ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος να μιλήσει για τα οικονομικά...

όμως θα σου θυμίσω ότι εδώ είναι ευλογημένος ο τόπος!

Για να έχουμε επιλέξει να γεννηθούμε στην Ελλάδα, αυτό κάτι σημαίνει για εμένα...

Σωστά τα λες...(ίσως, δεν ξέρω)...αλλά ξεχνάς το ΦΩΣ που εδώ στην Ελλάδα, δεν θα σκοτεινιάσει ποτέ!

Ναι, ναι ξέρω...Μπλέκω τα πράγματα, θα μου πεις...

΄Ομως όσο ζω θα το οραματίζομαι!

:-D :-D :-D :-D @};-

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Έχουμε κάνει μαραθώνιες συζητήσεις επί του θέματος Βάσω και την άποψή μου την ξέρεις. Δεν έχω μετακινηθεί ούτε στο ελάχιστο! :-D

Αλλά θεωρώ πως πρέπει να έχουμε καθαρό νου και καρδιά ώστε να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι για να μην μας πιάσουν στον ύπνο μπας και γλιτώσουμε από τους πλαστούς μονοδρόμους.
Διότι αυτό γινόταν μέχρι τώρα. Βαυκαλιζόμασταν με εικόνες ευημερίας και νομίζαμε πως ήμαστε πλούσιοι. Αφήναμε τον πραγματικό μας πλούτο για τις επιδοτήσεις. Αγοράζαμε υπερτιμημένα προϊόντα, χωρίς να αναρωτιόμαστε "γιατί". Ακούγαμε για διαφθορά, μίζες, χρήματα που άλλαξαν χέρια, σκάνδαλα σε όλους τους θεσμούς και παραμέναμε απαθείς.
Συνεχίζαμε να εκλέγουμε τους διεφθαρμένους και να τους αφήνουμε να μας διαφθείρουν, με το φτιαχτό δίλημμα "μα ποιόν να ψηφίσω; Σάπμπως υπάρχει και κάποιος καλύτερος" Και συνεχίζαμε να φέρνουμε στο προσκήνιο τους χειρότερους. Τους πιο πεινασμένους.
Μη μπαίνεις στα σενάρια αυτά ...για χώρες όπως το Μεξικό μιλάς;
Όχι. Μιλάω για χώρες όπως η Αργεντινή, η Γουατεμάλα, η Βενεζουέλα, η Βραζιλία, το Περού, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Κίνα, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Λευκορωσία, η Σερβία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Γαλλία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Αίγυπτος, η Ινδία, η Ταύλάνδη, η Αϊτή, η Καμπότζη, η Βιρμανία... ο μισός πλανήτης και πλέον δηλαδή (και ξεχνάω πολλές και άλλες τις άφησα επίτηδες έξω -όπως την Β.Αμερική- γιατί τώρα αρχίζουν να το κατανοούν) :D
Η κάθε χώρα με τις ιδιαιτερότητές της φυσικά. Αλλά αν το ψάξεις έχουν όλες ένα κοινό σημείο.
Δεν ήταν όλες, πάντα φτωχές. Κάποτε ευημερούσαν. Ανατρέχοντας στο παρελθόν τους, βλέπεις πως κάποια στιγμή, με διαφορετικές αφορμές, ξεκίνησε ο κατήφορος. Πάντα όμως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις που ασπάζονταν το νόμο της αγοράς και των μεγάλων εταιρειών.
Που στρέφονταν στο προσωπικό τους συμφέρον και όχι στο συμφέρον των πολιτών τους. Και όποιοι επιχείρησαν να το ανατρέψουν αυτό ή δολοφονήθηκαν ή εκδιώχθηκαν ή ανατράπηκαν (οι μόνοι που την έχουν γλιτώσει μέχρι στιγμής, είναι ο Τσάβες, ο Λούλα και ο Μοράλες και αυτό γιατί υπήρχαν από ό,τι φαίνεται άλλες προτεραιότητες...)
Ο Ελληνας μόλις δει πως κάποιος παει να βάλει χέρι στο δικό του κτήμα.Που το πήρε απο κληρονομία και με πολύ δουλειά απο τον πατέρα του παππού του κτλ...Θα γίνει θηρίο.

Δεν νομίζω να επιτραπεί ποτέ κατι τέτοιο απ τον Λαό.

Εδω στις ιδιωτικές επιχειρήσεις πάνε να βάλουν χέρι και βλέπεις τι γίνεται.
Τι να σου πω βρε Λεών... δεν ξέρω. Μερικές φορές αυτό το επιχείρημα, με στενοχωρεί όσο κι αν ξέρω πως είναι αληθινό, επειδή θα προτιμούσα και τότε πράγματι θα υπήρχε ελπίδα, ο κόσμος να έβγαινε στους δρόμους για να υπερασπίσει το κτήμα του διπλανού του και όχι μόνο το δικό του. Αν καταλάβαινε πως η φωτιά που καίει στο σπίτι του γείτονα, γρήγορα θα φτάσει και στο δικό του κι έβαζε ένα χεράκι, να την σβήσει.

Ακόμα δεν το έχω δει αυτό αλλά ελπίζω κι εγώ... :-D
Όταν δω ιδιωτικούς υπαλλήλους να υπερασπίζονται το δικαίωμα τον δημοσίων, όταν δω νέους να βγαίνουν και να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γερόντων, όταν δω δημοσιογράφους να μην το βουλώνουν, όταν με εκβιαστικά μέσα κατάφεραν να σώσουν ό,τι σώζεται για την πάρτη τους, όταν δω δικαστικούς να ανοίγουν τις φυλακές σε πολίτες υπεράνω του νόμου, όταν θα δω γιατρούς να υπερασπίζονται το δημόσιο σύστημα υγείας και τους ασθενείς τους, όταν τους δω όλους μαζί στο δρόμο, ενωμένους όχι ο καθένας για το μαγαζάκι του, τότε θα είμαι σίγουρη πως το φως άρχισε πάλι να λάμπει.
Μέχρι τότε, θα προετοιμάζομαι για τις βαρυχειμωνιές... :-D

Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Να χαίρεσαι τουλάχιστον που έστω για κάτι και ας είναι και λάθος
μπορούν να ξεσηκωθούν.

Και το καλό είναι πως......στην Ελλάδα και μόνο Ελλάδα...
δεν αμύνεται μόνο ο λαός αλλά και ολόκληρη η φύση σκέψου το.

Και θα καταλάβεις τι εννοώ. @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

α Ευούλα...περιμένεις δηλαδή το ακατόρθωτο, για να παραμένεις στην απαισιοδοξία...

όχι σε βεβαιώνω, ότι αυτό δεν θα το δεις!

θα δεις όμως αυτό να αλλάζει εσένα...Και μόνο που το θέλεις και το σκέφτεσαι...

Δεν αλλάζουμε όλοι μαζί

όπως επίσης δεν χρειαζόμαστε όλοι τέτοιου είδους αποδείξεις...

Ευτυχώς δηλαδή @};-

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

δεν αμύνεται μόνο ο λαός αλλά και ολόκληρη η φύση σκέψου το.
Απίστευτο... το ίδιο σκεφτόμουν χθες :-D :-D :-D
Να χαίρεσαι τουλάχιστον που έστω για κάτι και ας είναι και λάθος
μπορούν να ξεσηκωθούν.
Ενοείται πως χαίρομαι...(εγώ δεν χαίρομαι; :-o ) αλλά να ξέρουμε πως όταν σωθεί το κτηματάκι θα επέλθει πάλι η σιωπή. :D
Είναι παλιό και δοκιμασμένο κόλπο.
Και σε πολλές περιπτώσεις αφήσαν τους λαούς στην μοίρα τους...
Δεν λέω πως αυτό θα συμβεί. Λέω πως πρέπει να γνωρίζουμε όλα τα σενάρια πριν σπεύσουμε να πιστέψουμε στην σωτηρία που θα έρθει από τους θύτες μας...

Επανέρχομαι σε λίγο... :-D

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

α Ευούλα...περιμένεις δηλαδή το ακατόρθωτο, για να παραμένεις στην απαισιοδοξία...
Εγώ; :-o
Από πού προέκυψε αυτό;

Λεών

Δημοσίευση από Λεών »

Μα όχι με αυτό που έγραψα για τον έτσι ποιο πάνω δεν λέω πως πιστεύω στα λόγια τους ή οτι δήθεν κάνουν κατι καλό στην Ελλάδα.

Δεν την χρειαστήκαμε ποτέ την ευρωζώνη εμείς..

θα σου πώ απλά και λιτά για να καταλάβεις τον δικό τους σκοπό.
Που θέλουν την Ελλάδα μακρυά απ την Ευρωζώνη...

θα σημαίνει καμία βοήθεια απο ευρωπαϊκές χωρες όταν..
θα μας την πέσει η Τουρκία...γιατί το σχεδιάζουν..

Είναι δεδομένο αυτό αυτό που ο γέροντας Παίσιος όμως είπε
είναι ότι οι Τουρκοι θα κάνουν ένα λαθάκι και αυτό θα ναι στους αγωγούς αερίου που χουμε με την Ρωσία και έτσι παραβιάζοντας
τους αγωγούς θα έρθει η Ρωσία...

Όλα είναι ένα σχέδιο.

Αλλά Ελλάδα σημαίνει βάση λεξαριθμίας Γή του Φωτός ή Γή του Ήλιου. Και αυτό δεν το ξέρουν.

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”