Πολλες φορες το έχω πει ότι θα το κάνω αλλα ξέρω ότι ο καιρος θάρθει και τοτε θα το ξερω.
Ευχαριστω γλυκεια μου Χρυσούλα!!

Αυτό ακριβώς θέλω να νιώσω και γω!HARIDEA έγραψε:Εκείνο όμως που μου πρόσφερε εμένα είναι ότι για πρώτη φορά ΕΝΟΙΩΣΑ τι είναι Ανώτερος Εαυτός... Τι είναι ΘΕΟΣ !!!!
Ποια η διαφορά "νιώθω τον Εαυτό μου" με το "νιώθω τον Εαυτό μου σε όλα τα πεδία" ;Vaso έγραψε:Σου δίνει έναυσμα να νιώσεις τον Εαυτό σου σε όλα τα πεδία και να βιώσεις το ΟΛΟΝ...
Πχ όταν λέμε λοιπόν οτι βρισκόμαστε στην 5η διάσταση σε έναν διαλογισμό, σημαίνει οτι ο νους μας φτάνει σε αυτό το επίπεδο συνειδητότητας;HARIDEA έγραψε:Όταν λέμε διαστάσεις εννοούμε τα επίπεδα συνειδητότητας στον άνθρωπο... γιατί ο εαυτός μας είναι πολυδιάστατος και δεν είναι περιορισμένος στην 3η Διάσταση όπου βρίσκεται σε εκπαίδευση.....
Αγίας Τριάδας;;HARIDEA έγραψε:να γευθείς την Δύναμη που σου δίνει η Θέληση η πρώτη Όψη της Αγίας Τριάδας αλλά πάντοτε μέσα από ένα ανοικτό κέντρο καρδιάς....
Εννοείς επίπεδα συνειδητότητας;HARIDEA έγραψε:Καθώς ανεβαίνουμε ένα ένα τα επίπεδα
Mέχρι όμως να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις μου Μαράκι, μπορώ να σου απαντήσω εγώ σ' αυτήν σου την ερώτηση...Γιατι αν δε μπορεσω ποτε να αναιβω σε παραπανω επιπεδο γνωσεων θα μεινουν μυστικα απο μενα ολα αυτα που λεμε οτι βοηθανε??? Τι κινδυνος υπαρχει αν γνωριζω???