Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Γιατί το νοιώθω σαν κάτι που το έχω ακουμήσει;
Πολλες φορες το έχω πει ότι θα το κάνω αλλα ξέρω ότι ο καιρος θάρθει και τοτε θα το ξερω.
Ευχαριστω γλυκεια μου Χρυσούλα!! >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιαννάκη, τι εννοείς ίδιο με το ρέικι?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Γιαννάκη, αν εννοείς για το Σαμπάλλα Ρέικι ή άλλου είδους Ρέικι όπως Golden, Rainbow κλπ το εργαστήρι Νέα Σαμπάλλα 13 Διαστάσεις -Πολυδιάστατος Εαυτός δεν είναι το ίδιο.....
Είναι ένα εργαστήρι εσωτερικής ενδοσκόπησης με στόχο να αισθανθείς την μοναδικότητα σου σαν ύπαρξη και να μπορείς να αντιληφθείς την θεραπεία που γίνεται σε όλα σου τα σώματα αποβάλλοντας συναισθηματικές και νοητικές τοξίνες.....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εννοω οτι ως προς την αναζητηση του εαυτου μας, το σπασιμο των προτυπων, να ζεις με την αγαπη, να νιωθεις τους αλλους κλπ που προσφερει το σαμπαλα αν το δουλεψεις δεν κανει την ιδια δουλεια με το ρεικι? τουλαχιστον με το ρεικι της Βασως

Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι ιδιο?

(αποριουλες ρωταω μη με παρεξηγητε ε? :-D )
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Ακριβώς κάνει όλα όσα είπες με το Ρέικι όπως το διδάσκει η Βάσω....
Εκείνο όμως που μου πρόσφερε εμένα είναι ότι για πρώτη φορά ΕΝΟΙΩΣΑ τι είναι Ανώτερος Εαυτός... Τι είναι ΘΕΟΣ !!!!
Προ Σαμπάλλας (Π.Σ) για μένα οι παραπάνω έννοιες ήταν απλά θεωρητικές.....Ήθελα το βίωμα για να πιστέψω....Τον τύπο επί των ήλων... Αυτό ζήτησα αυτό έλαβα....!!!!!
Το λέω σε όλους όσους συμμετέχουν όταν ανάβουμε τα κεράκια των ευχών...Προσέξτε τι θα ζητήσετε γιατί αυτό και θα λάβετε στην μορφή που θα κρίνει ο Θειικός σας Εαυτός.....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

>:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιαννάκη, δεν είναι το ρέικι που διδάσκει η Βάσω...

Είναι ο δρόμος, η αλήθεια, η ζωή που παίρνει ο καθένας μας!

Ο επαναπροσδιορισμός μας περνάει από πολλούς δρόμους. Σημασία έχει να μπορέσουμε να αποταυτιστούμε από το βαθύ ανθρώπινο πρότυπο "επίθεση-άμυνα-προστασία" και να ενώσουμε κάθε μας μόριο με τον φωτεινό Εαυτό μας.

Κάθε σημείο γνώσης έχει όφελος για τον "μικρό" μας νου και τον επαναπρογραμματισμό του σε διανόηση...

Η Σαμπάλα δεν σε πάει μόνη της...όπως και το ρέικι δεν σε πάει μονο του...

Κάθε βιωματική εμπειρία με το "άγνωστο" έχει ανταπόκριση μόνο στην καρδιά σου...Αν την συλλάβεις μόνο με τον νου σου, θα κάνεις ένα ακόμα σεμινάριο... Η γνώση, αν παραμείνει στον νου, θα γίνει πλασματική διαδρομή...

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Αμαλία »

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Απίστευτος ο συγχρονισμός μας...!
HARIDEA έγραψε:Εκείνο όμως που μου πρόσφερε εμένα είναι ότι για πρώτη φορά ΕΝΟΙΩΣΑ τι είναι Ανώτερος Εαυτός... Τι είναι ΘΕΟΣ !!!!
Αυτό ακριβώς θέλω να νιώσω και γω!
Vaso έγραψε:Σου δίνει έναυσμα να νιώσεις τον Εαυτό σου σε όλα τα πεδία και να βιώσεις το ΟΛΟΝ...
Ποια η διαφορά "νιώθω τον Εαυτό μου" με το "νιώθω τον Εαυτό μου σε όλα τα πεδία" ;
HARIDEA έγραψε:Όταν λέμε διαστάσεις εννοούμε τα επίπεδα συνειδητότητας στον άνθρωπο... γιατί ο εαυτός μας είναι πολυδιάστατος και δεν είναι περιορισμένος στην 3η Διάσταση όπου βρίσκεται σε εκπαίδευση.....
Πχ όταν λέμε λοιπόν οτι βρισκόμαστε στην 5η διάσταση σε έναν διαλογισμό, σημαίνει οτι ο νους μας φτάνει σε αυτό το επίπεδο συνειδητότητας;
HARIDEA έγραψε:να γευθείς την Δύναμη που σου δίνει η Θέληση η πρώτη Όψη της Αγίας Τριάδας αλλά πάντοτε μέσα από ένα ανοικτό κέντρο καρδιάς....
Αγίας Τριάδας;; :-?
Όταν λες πάντοτε μέσα απο ένα ανοικτό κέντρο καρδιάς, είναι σαν προυπόθεση να έχει ανοίξει το κέντρο αυτό πριν την Σαμπάλλα;
HARIDEA έγραψε:Καθώς ανεβαίνουμε ένα ένα τα επίπεδα
Εννοείς επίπεδα συνειδητότητας;
Πρακτικά, σε κάθε συντονισμό ανεβαίνουμε διάσταση, ή απλά θεωρητικά, γίνεται λόγος για κάθε διάσταση;

Ελπίζω να μην σας έπρηξα με τις ερωτήσεις!! Αλλά θέλω να καταλάβω...
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μου αρέσει να σε διαβάζω Χρυσούλα ..σαν αεράκι ....
Θα ¨ηθελα και εγω να δω το σεμινάριο...καιρός είναι @};-
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Μπαινοντας στο φορουμ ενιωσα σαν να ανοιγει μια πορτα στην ζωη μου .Μια πορτα που με οδηγουσε σε ενα κηπο με χιλιαδες χρωματα και αρωματα.
Ενιωσα ζεστασια και ασφαλεια γιατι μονο αυτο θα μπορουσε να μου δωσει ενας χωρος αγαπης.
Χθες διαβαζοντας αυτο το τοπικ αρχισα να μπερδευομαι λιγακι.
Εψαξα λιγο σε παλαιοτερα θεματα του φορουμ και βρηκα θεματα που αναφεροντε σε μυστικα συμβολα,σε μυστικα σεμιναρια,σε εξαρτησεις απο ομαδες.
Και επιστρεφω σε αυτο εδω το τοπικ με αναφορα στον Σαμπαλας.

Σε ποιο μονοπατι αγαπης υπαρχουν μυστικες ομαδες,μυστικα συμβολα,
ονοματα αποκαλουμενα θεικα ,πληροφοριες που ανεικουν μονο σε οσους εχουν μυηθει ???..Γιατι δε μοιραζοντε ολα σε ολους μας παρα μονο οσα πρεπει να ξερουμε αναλογα το επιπεδο που βρισκετε ο καθε ενας μας??

Αλλο το Ρεικι αλλο Σαμπαλας και αργοτερα κατι αλλο παλι διαφορετικο....??

Το ρεικι το αγκαλιασα γιατι ο ορισμος του σαν (αυτογνωσια,αγαπη ,δυναμη του νου ,θετικη σκεψη ειναι οι αληθειες που θελω να δουλεψω μαζι τους και να αναστησω τον ανωτερο εαυτο μου.
Ειναι αληθειες που διδασκε ο θεος που πιστευω και νιωθω οτι με φερνουν ακομα πιο κοντα του δουλευοντας πανω σε αυτες.

Δεν μπορω να δεχτω την μυστικοτητα σε μια ομαδα ανθρωπων που κοινος τους δρομος ειναι η αγαπη ,ο σεβασμος,η προσφορα,η αληθεια...

Συμβολα,Σαμπαλας,κλειστες ομαδες......Γιατι ολα αυτα??
Γιατι αν δε μπορεσω ποτε να αναιβω σε παραπανω επιπεδο γνωσεων θα μεινουν μυστικα απο μενα ολα αυτα που λεμε οτι βοηθανε??? Τι κινδυνος υπαρχει αν γνωριζω???
Ειναι αποριες μου που σκοπο εχουν να κλεισουν τα κενα που δημιουργηθηκαν μεσα μου ,αποριες που με τις απαντησεις σας θα πλουτισετε τις γνωσεις μου περισσοτερο.

σας αγαπω και γι αυτο δε θελω σκιες αναμεσα μας

:x :x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν κατάλαβα Μαρία μου τι ρωτάς..

Δεν κατάλαβα για μυστικά και σύμβολα...

Δεν κατάλαβα για ομάδες μυστικές...

Που τα είδες όλα αυτά???? :-?

Εικόνα

Δημοσίευση από ksan8oula »

θα ψαξω και θα βρω το τοπικ Βασω μου ,αυτο κανω τοση ωρα και δε μπορω να το βρω αλλα μιλαω και για τα συμβολα του ρεικι,για τις κλειστες ομαδες μας εδω .

ειναι αποριες μου που δε θελω να μεινουν ετσι και θεωρησα καλο για μενα να αναφερθω
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Τα σύμβολα Μαράκι αν τα ψάξεις στο νετ τα βρίσκεις κι αυτά. Κρυφοφανερά είναι. Η ουσία όμως είναι ότι αν δε σου δοθούν μέσω της μύησης, του βαθμού, δεν έχουν καμιά ισχύ για σένα και για μένα, οπότε για την ώρα άχρηστο μας είναι να τα γνωρίζουμε...
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιατι αν δε μπορεσω ποτε να αναιβω σε παραπανω επιπεδο γνωσεων θα μεινουν μυστικα απο μενα ολα αυτα που λεμε οτι βοηθανε??? Τι κινδυνος υπαρχει αν γνωριζω???
Mέχρι όμως να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις μου Μαράκι, μπορώ να σου απαντήσω εγώ σ' αυτήν σου την ερώτηση...

Τίποτα δεν μένει μυστικό, από μια ψυχή που θέλει να ζήσει με ουσία και να ανακαλύψει την θειότητα, όχι στον θεό που της μάθανε, αλλά στον θεό που ανακάλυψε μόνη της!

Η γνώση μόνο δεν βοηθάει να νιώσεις την ομοιότητα με το θείο...
Αυτό που βοηθάει είναι μόνο αν νιώσεις τον Εαυτό σου...Αυτό δεν είναι μυστικό, αλλά θέλει δύναμη και θάρρος για να το παραδεχτείς...

Γιατί ο Εαυτός σου δεν είναι η Μαρία μόνο!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Τι εννοείς? Να σου δείξουμε τα σύμβολα εδώ στο φόρουμ? :-o

Ε, άντε και στα δείξαμε...τι θα τα κάνεις? Χωρίς τους συντονισμούς, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις Μαράκι...
Εκτός κι αν όλη η θεωρία του ρέικι, σε αφήνει αδιάφορη...
Εμένα όμως δεν με αφήνει...΄Εχω μάθει να σέβομαι τις παραδόσεις...και να σέβομαι τις μυήσεις που δίνω...

Οι κλειστές ομάδες στο φόρουμ αφορουν στην ανταλλαγή ενέργειας και δεν είναι για κοινή θέα, γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που διαβάζουν το φόρουμ και δεν έχουν ιδέα για την αποστολή ενέργειας. Δεν είναι κάτι μυστικό, αλλά οι όμάδες δεν χρειάζεται να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε έναν δημόσιο χώρο...

Εσύ δηλαδή δεν χρειάζεσαι να μοιράζεσαι κάτι ιδιαίτερο με ορισμένους ανθρώπους? :-?

Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω την ενόχλησή σου! Αληθεια...

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”