Ναι γιατί μόνο τότε δεν φοβάται την ελευθερία...Τολμηρος οποιος εχει την ελευθερια να αγαπα
ή Τολμηρος οποιος αγαπα την ελευθερια
΄Οχι, γιατί τότε φοβάται την σκλαβιά...
Η διαφορά είναι ότι ο ένας είναι ελεύθερος, ενώ ό άλλος επιλέγει από φόβο!
Ναι γιατί μόνο τότε δεν φοβάται την ελευθερία...Τολμηρος οποιος εχει την ελευθερια να αγαπα
ή Τολμηρος οποιος αγαπα την ελευθερια
Μόνο η αγάπη σε τοποθετεί στην πληρότητα και έτσι δεν φοβάσαι μην χάσεις τίποτα, γιατί τα έχεις όλα...Συχνα υπερεκτιμαμαι τους φοβους μας , ή αφηνομαστε στους φοβους μας και φυσικα μας παραλυουν , νας πινουν το μεδουλι .... Το χειροτερο δε , παντα κατα την αποψη μου , ειναι να φοβομαστε οτι θα φοβηθουμε
Vaso έγραψε:Ναι είναι ωραίο θέμα...
Είναι οι ευχές μας και τα όνειρά μας...
Ας...ας...ας...
Μήπως να τελειώναμε με τις ευχές?
΄Οχι ας...
αλλά τώρα βρίσκω τον αληθινό εαυτό μου!!! Με όποιο κόστος!
Να σκάψουμε...αλλιώς δεν γίνεται!
Να γκρεμίσουμε...αλλιώς δεν γίνεται!
DELETE...ξέρετε τι σημαίνει?
Ακυρώνω το "υποσυνείδητο" που συνεχώς θέλει, λυπάται, αρρωσταίνει, πιέζει, αγαπά με όρους αδιάλυτους και ριζωμένους...
Θοδωράκο μου δεν γίνεται να αφαιθούμε με εμπιστοσύνη, αν φοβόμαστε να είμαστε ελεύθεροι...
Και η πληρότητα, δυστυχώς, δεν υπάρχει γύρω μας, αλλά μέσα μας!
Vaso έγραψε:
Δεν φοβάμαι, λένε οι άνθρωποι, γιατί θεωρούν τον φόβο κάτι κακό και αισθάνονται δειλοί, αν παραδεχθούν ότι ο φόβος τους προέρχεται από έλλειψη αγάπης...
Κάνουν λοιπόν γενναίες πράξεις...Δείχνουν την δύναμή τους όπως μπορούν.
Κάνουν ριψοκίνδυνα σπορ
Κάθε ημέρα υμνούν το θάρρος τους, δημιουργώντας γύρω τους ένα γκέτο "αφοβίας"...
΄Οταν όμως σκάσει μύτη ένας "ιός", είναι οι πρώτοι που κυκλοφορούν με "μάσκες", για να μην τον κολλήσουν...
΄Οταν έρθουν αντιμέτωποι με την αγάπη, είναι οι πρώτοι που το βάζουν στα πόδια...
Αυτό μόνο εννοώ, συνειδητός και ασυνείδητος φόβος!
Δεν θεωρώ τολμηρό (εγώ βέβαια) κάποιον που δεν φοβάται στην υλική του πραγματικότητα, αλλά θεωρώ τολμηρό όποιον έχει την ελευθερία να αγαπά...
Λίγο πιο κατανοητό ίσως?
θα μείνω σε αυτές της φράσεις αν και ακόμα δεν είμαι σε θέση να καταλάβω πώς μπορείς να ενσωματώσεις την εμπειρία του φόβου και να την μετασχηματίσεις σε αιωνιότηταΜόνο η αγάπη σε τοποθετεί στην πληρότητα και έτσι δεν φοβάσαι μην χάσεις τίποτα, γιατί τα έχεις όλα...
Μόνο η αγάπη σου μεταφράζει την ζωή, ώστε να την αντιλαμβάνεσαι σαν δράση και όχι σαν αντίδραση...
Μόνο η αγάπη σε βάζει στην αποδοχή ολόκληρου του Εαυτού σου και όχι μόνο του μικρού "κομματιού", που καταλαμβάνει το σώμα σου...
Μόνο η αγάπη σε κάνει να εσνωματώνεις την εμπειρία του φόβου και να την μετασχηματίζεις σε αιωνιότητα...
Βάσω έγραψε:Ας...ας...ας...
Μήπως να τελειώναμε με τις ευχές?
΄Οχι ας...
Να σκάψουμε...αλλιώς δεν γίνεται!
Να γκρεμίσουμε...αλλιώς δεν γίνεται!Βάσω έγραψε:Ας αποδείξει, λοιπόν, η λογική μας, ότι αγάπη σημαίνει ζω ελεύθερος!!!! Ας αποδειξει η επιστήμη ότι ελεύθερος σημαίνει δεν φοβάμαι...Και ας αποδείξουμε εμείς στον εαυτό μας ότι η υλική πραγματικότητα δημιουργήθηκε από εμάς...και μόνο εμείς μπορούμε να την διαχειριστούμε...Ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια, ούτε η κοινωνία...
Μόνο η αγάπη...Βάσω έγραψε:Μόνο η αγάπη σε τοποθετεί στην πληρότητα και έτσι δεν φοβάσαι μην χάσεις τίποτα, γιατί τα έχεις όλα...
Μόνο η αγάπη σου μεταφράζει την ζωή, ώστε να την αντιλαμβάνεσαι σαν δράση και όχι σαν αντίδραση...
Μόνο η αγάπη σε βάζει στην αποδοχή ολόκληρου του Εαυτού σου και όχι μόνο του μικρού "κομματιού", που καταλαμβάνει το σώμα σου...
Μόνο η αγάπη σε κάνει να εσνωματώνεις την εμπειρία του φόβου και να την μετασχηματίζεις σε αιωνιότητα...