ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ....

Άβαταρ μέλους
Ellaki

Re: ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ....

Δημοσίευση από Ellaki »

Όμως δεν πάει άλλο να μην μιλάω...Ο κόσμος δεν πάει πιο κάτω σε αθλιότητα...Ή θα σηκωθούμε όλοι προς τον θεό, ή θα σερνόμαστε στα σκοτάδια, που όσο πάνε και πυκνώνουν...Έχουν πολλά σχέδια για εμάς οι επιτήδειοι...

και η Ελεύθερη Βούληση χάνεται σαν νερό σε τρύπιο ασκί...
:-( @};- @}; :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Fotini έγραψε: Ειρηνούλα είναι άνιση ανταλλαγή να δίνεις από την Ψυχή σου,
για να πάρεις ασφάλεια, επιβίωση, ψίχουλα δήθεν αγάπης
Κι εγώ αυτό κατάλαβα αλλά λέγοντας παιδί μπερδεύτηκα με το ανήλικο παιδί..
Ευχαριστώ Φωτεινούλι μου :* >:d< >:d< >:d<
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Βασουλα μου :x >:d< >:d< >:d< Ολο το ποστ πολυ δυνατο @};- @};- @};-
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ολο το ποστ Βασουλα.. @};-

αντί να μάθουμε την Αλήθεια από τον Κόσμο του Παιδιού, του δείξαμε το ψέμα του κόσμου του ενήλικα... Πάντα με αγάπη το κάναμε… Όμως είναι καιρός να σκεφτούμε που πήγε τελικά αυτή η αγάπη?

Φυσικά κανένας γονιός δεν θα παραδεχτεί ότι δεν αγαπάει τα παιδιά του, και ούτε χρειάζεται να το παραδεχτεί...
Ειναι επιπονο να παραδεχτεις κατι τετοιο αλλα ειναι τοσο λυτρωτικο... Εσυ Βασουλα μου και πολλα συντροφακια ψυχης ξερουν.. ειναι μια διαδρομη... και μετα ανοιγεις τον χωρο να αγαπησεις το Ανθρωπο και οχι το "δικο μου παιδι"..
Και εγω τωρα γνωριζω.... ποσα σε Ευχαριστω για αυτο... δεν μπαινει σε λογια... @};- :-(

και μετά...η γιορτή της μητέρας σου λέει σήμερα...

και μια μητέρα είπε στο φβ "δεν μπορεί να μην αγαπάμε τα παιδιά μας, 9 μήνες τα κουβαλάμε στην κοιλιά μας"

τι να της πεις τώρα αυτής?
το Σαββατο στην παρεα λεει μια φιλη αυριο μαλλον θα με φωναξει το αφεντικο μου για δουλλεια λογο της γιορτης της μητερας...
και λεω αυτοι ειμαστε ορισαμε μια μερα για καθε τι... της μητερας , του πατερα, των ερωτευμενων μπλα μπλα.... ετσι οπως παει καιρος ειναι να ορισουμε τοτε και μια της Ανοησιας που μαστιγωνει τον ανθρωπο... καγκελο λιγο μειναν αλλα δεν ειχε κανεις και καποιο επιχειρημα να το αντιστρεψει..
και χθες καποια στιγμη μπαινω στο fb και τα παιρνω οταν ειδα να με εχουν κανει επικοληση σε μια ετικετα για την γιορτη της μητερας... φυσικα την διεγραψα απο τον τοιχο μου..
Εγω δεν θελω ταμπελες και μια ημερα τον χρονο να μου λεει το παιδι και καλα που γεννησα χρονια πολλα και παπαριες και ματωσα για αυτο.. περασα και απο που δεν περασα ... η ψυχουλα μου και η ομαδουλα μου ξερει..
θελω να ειναι ελευθερος και ελευθερη απο ταμπελες και καθε μερα να σεβομαι και να σεβεται την μορφη της σχεσης ανθρωπο με ανθρωπο.. @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Αμαλάκι μου @};- >:d< >:d< >:d<
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Αμαλάκι.. @};- :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αμαλάκι μου μπορείς να επιλέξεις να μην γίνονται τέτοιες αναρτήσεις στο προφίλ σου στο φβ...Να σου ζητάει πάντα άδεια να το κάνει...

εγώ έτσι έχω κάνει, γιατί δεν με αντιπροσωπεύουν όλα όσα γράφουν οι φίλοι μου που με περιλαμβάνουν στις αναρτήσεις τους...
άλλωστε το θεωρώ πολύ βίαιο να το κάνει κανείς αυτό...Μου αρέσει δεν μου αρέσει, να με συμπεριλαμβάνει μια ανάρτηση, από όποιον κι αν προκύπτει...

Εχω ευθύνη μόνο για όσα λέω εγώ...

:-??
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Αμαλάκι :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Eτσι αυτο...που λες... @};-

παω για δουλλιτσα θα το ψαξω αυτο με ησηχια στις ρυθμισεις και θα το κανω!!! :* :* :*
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Vaso έγραψε:Αμαλάκι μου μπορείς να επιλέξεις να μην γίνονται τέτοιες αναρτήσεις στο προφίλ σου στο φβ...Να σου ζητάει πάντα άδεια να το κάνει...

εγώ έτσι έχω κάνει, γιατί δεν με αντιπροσωπεύουν όλα όσα γράφουν οι φίλοι μου που με περιλαμβάνουν στις αναρτήσεις τους...
άλλωστε το θεωρώ πολύ βίαιο να το κάνει κανείς αυτό...Μου αρέσει δεν μου αρέσει, να με συμπεριλαμβάνει μια ανάρτηση, από όποιον κι αν προκύπτει...

:-??
ναι και εγώ την έχω ενεργοποιήσει αυτή την λειτουργία @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Αμαλάκι @};- >:d< >:d< >:d<
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Αμαλακι :x :x :x
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Βάσω έγραψε:Όμως δεν πάει άλλο να μην μιλάω...Ο κόσμος δεν πάει πιο κάτω σε αθλιότητα...Ή θα σηκωθούμε όλοι προς τον θεό, ή θα σερνόμαστε στα σκοτάδια, που όσο πάνε και πυκνώνουν...Έχουν πολλά σχέδια για εμάς οι επιτήδειοι...
και η Ελεύθερη Βούληση χάνεται σαν νερό σε τρύπιο ασκί...
Βασούλα μου :x :x :x
Αμαλάκι @};- @};- @};-

Λοιπον παιδάκια, να σας εξομολογηθώ κάτι;
Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας που προανέφερε η Βασούλα...
Ναι, μου γύρισε το μάτι με όλα αυτά που είδα στο facebook: για την "ηρωίδα-μάνα" που κουβαλάει το παιδί της στα σπλάχνα της, που το στηρίζει, που το αγαπάει, που κάνει αυτό για χάρη του, που κάνει το άλλο... Μου θυμίσε μια σειρά παιδικών ιστοριών με την Πολυάννα. Η Πολυάννα γιατρός, η Πολυάννα μαθήτρια, η Πολυάννα μητέρα, κλπ, κλπ...
Παρ' όλα αυτά η εξομολόγηση που έχω να σας κάνω είναι πως όταν μίλησα με τη μάνα μου στο skype της είπα χρόνια πολλά... :-( :-( :-(
Δεν είναι ότι δεν πιστεύω όλα όσα γράφω και διαβάζω μέσα στο φόρουμ μας, αλλά ακόμα δεν μπορώ να τα υποστηρίξω - όχι μόνο πρακτικά, αλλά ούτε καν λεκτικά! Αν κάποιος μου αναφέρει κάτι, μου εκφράσει μια αντίρισση, ή οτιδήποτε, δεν θα είμαι σε θέση να του απαντήσω επιχειρηματολογώντας βάσει όλων όσων έχω διαβάσει εδω μέσα και όλα όσα πιστεύω πως είναι σωστά... Και αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά η πραγματικότητα. :cry:
Συγνώμη αλλά νιώθω πολύ λίγος για εδω μέσα κάτι τέτοιες στιγμές...
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση...
@};-
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ε δεν έχεις και άδικο βρε Μάνο μου...Λογικό το βρίσκω από που νιώθεις...

αφού είπαμε ότι προετοιμάζεσαι, δεν είπαμε ότι έχεις προετοιμαστεί...

το προετοιμάζεσαι περικλείει αυτό το άνοιγμα σε μια βαθύτερη ερμηνεία και οπτική των πραγμάτων, μέχρι μέσα σου να δημιουργηθούν τα επιχειρήματα της αλήθειας σου...Να είσαι σίγουρος ότι η προετοιμασία είναι ένα στάδιο πριν την ουσιώδη αλλαγή σου...

Νομίζεις ότι αν μιλούσα στους γονείς όλοι θα με άκουγαν? Να με πετροβολήσουν θα ήθελαν...Και ξέρεις γιατί? γιατί η αυτογνωσία είναι το προτελευταίο σκαλί πριν την εξαθλίωση...Όσο υπάρχει ακόμα και το τελευταίο σκαλί στους ανθρώπους, πάντα η αυτογνωσία θα είναι ο εχθρός που θα τους παίρνει την βολή...Και αυτό το τελευταίο σκαλί είναι υπόθεση μιας, δύο ή δέκα ζωών...Ποιός ξέρει?

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Μάνος »

Μου έφυγε τέτοιο βάρος Βασούλα μου με την απάντηση σου...
Πραγματικά, νόμιζα πως θα με έκραζες...
>:d< >:d< >:d<
O:-) O:-) O:-)
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”