Βάσω έγραψε:Όμως δεν πάει άλλο να μην μιλάω...Ο κόσμος δεν πάει πιο κάτω σε αθλιότητα...Ή θα σηκωθούμε όλοι προς τον θεό, ή θα σερνόμαστε στα σκοτάδια, που όσο πάνε και πυκνώνουν...Έχουν πολλά σχέδια για εμάς οι επιτήδειοι...
και η Ελεύθερη Βούληση χάνεται σαν νερό σε τρύπιο ασκί...
Βασούλα μου
Αμαλάκι
Λοιπον παιδάκια, να σας εξομολογηθώ κάτι;
Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας που προανέφερε η Βασούλα...
Ναι, μου γύρισε το μάτι με όλα αυτά που είδα στο facebook: για την "ηρωίδα-μάνα" που κουβαλάει το παιδί της στα σπλάχνα της, που το στηρίζει, που το αγαπάει, που κάνει αυτό για χάρη του, που κάνει το άλλο... Μου θυμίσε μια σειρά παιδικών ιστοριών με την Πολυάννα. Η Πολυάννα γιατρός, η Πολυάννα μαθήτρια, η Πολυάννα μητέρα, κλπ, κλπ...
Παρ' όλα αυτά η εξομολόγηση που έχω να σας κάνω είναι πως όταν μίλησα με τη μάνα μου στο skype της είπα χρόνια πολλά...
Δεν είναι ότι δεν πιστεύω όλα όσα γράφω και διαβάζω μέσα στο φόρουμ μας, αλλά ακόμα δεν μπορώ να τα υποστηρίξω - όχι μόνο πρακτικά, αλλά ούτε καν λεκτικά! Αν κάποιος μου αναφέρει κάτι, μου εκφράσει μια αντίρισση, ή οτιδήποτε, δεν θα είμαι σε θέση να του απαντήσω επιχειρηματολογώντας βάσει όλων όσων έχω διαβάσει εδω μέσα και όλα όσα πιστεύω πως είναι σωστά... Και αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά η πραγματικότητα.
Συγνώμη αλλά νιώθω πολύ λίγος για εδω μέσα κάτι τέτοιες στιγμές...
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση...