ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ...

Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Re: ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ...

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Vaso έγραψε:α θέλω κι εγώ να το κάνω αυτό! O:-) O:-) O:-)

για πες Λιζάκι 8->

_ _ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: __ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
_ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
__ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
___ _ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
____ ___ :romance-heartbeating:

_ _ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: __ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
_ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
__ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
___ _ :romance-heartbeating: :romance-heartbeating: :romance-heartbeating:
____ ___ :romance-heartbeating:

έβαλα παυλίτσες για να κρατήσω τον χώρο που ήθελα και τους έδωσα πολύ αχνό χρώμα σχεδόν λευκό για να μην φαίνονται. :romance-kisscheek:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

τι παυλίτσες? εγώ βλέπω παυλάρες ;;)

:text-blondmoment: :confusion-helpsos:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:-b
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ολο το ποστ.. @};- :x
Λιζάκι ήταν κάποτε το αγαπημένο μου...Μου θύμιζε συνεχώς το Όραμα, για να μην το ξεχνάω και αφήνω την κόλαση να το κλονίζει...

όπως και αυτό, που σας το αφιερώνω κι εγώ...Μου θύμιζε συνεχώς ποιόν έχω πάντα μαζί μου... :cry:
:cry: @};-

παιδακια ολα.. :x >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:cry: @};- @};- @};- :x
Vaso έγραψε:Όμως ας σκεφτούμε...Ένας άνθρωπος αρχίζει και μαθαίνει ποιός είναι, ξεκινώντας από τους "εχθρούς" μέσα του, αναπτύσσει την Θέληση και την επαφή με την Σοφία και την Αγάπη του Εαυτού του, παίρνει όπλα για να πολεμήσει τους φόβους και τις φοβίες του, τις ανασφάλειές του και τις λανθασμένες πεποιθήσεις του και αφού πάρει όλη την Γνώση που του χρειάζεται για να εκφράσει τις ποιότητες του Πνεύματος, εξακολουθεί και είναι ίδια φοβισμένος...
Τότε τι θα γίνει ο άλλος άνθρωπος που δεν είχε ακόμα την ευκαιρία να το μάθει? Πως ο διπλανός μας θα επηρεαστεί από την θετικότητα μας, αν τελικά η αρνητικότητα προσβάλλει την ουσιώδη Φύση μας, παρ' όλο που γνωρίζουμε που ακριβώς βρίσκονται οι αληθινές απειλές?
Αν ο αληθινός Εαυτός μας δεν παραμείνει μια ιδέα, αλλά γίνει η Ουσία μας, τότε θα "υπηρετούμε" αυτό ακριβώς που Είμαστε...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...
@};- @};-

Λιζάκι καταπληκτική η καρδούλα :) :x !
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Αν ο αληθινός Εαυτός μας δεν παραμείνει μια ιδέα, αλλά γίνει η Ουσία μας, τότε θα "υπηρετούμε" αυτό ακριβώς που Είμαστε...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...
@};- :x :x :x

Βασούλα, Λιζάκι... :cry: :cry: :cry: τί υπέροχα τραγούδια... @};- :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Η καρδιά δεν γεμίζει με αρνητικά συναισθήματα, είναι το καθαρό και διαμαντένιο μέρος μας. Έχει σαν βάση την θετικότητα, την αθωότητα, την συγχώρεση, την εμπιστοσύνη, την αλήθεια και αν σηκώνει άμυνες δεν το κάνει για να προστατευθεί από τους άλλους, αλλά από τα συναισθήματά μας που ορμάνε επιβλητικά να της επιτεθούν με τις προσδοκίες τους και την αλαζονική αρνητικότητα τους, από το 3ο κέντρο μας.

Ετσι μπορεί να έχουμε καλές προθέσεις, αλλά ο σκιώδης εαυτός μας, επειδή ακριβώς δεν είναι συνειδητός σε εμάς, δημιουργεί αντιπερισπασμούς ώστε να μπλοκάρει την κάθε καλοπροαίρετη διάθεσή μας…Και τότε άλλα σκεφτόμαστε, άλλα θέλουμε και άλλα πράττουμε…

Ο Ουσιώδης Ευατός μας είναι Φως, Αγάπη και Σοφία, μα η πλατφόρμα επαφής μας είναι η καρδιά μας…Εκεί μόνο μπορούμε να επιστρέψουμε ξανά στην Αθωότητα

Ο Εαυτός μας έχει Δύναμη να μας καθοδηγήσει στο πιο αποτελεσματικό για την εξέλιξή μας Δρόμο…Την Θέληση όμως την βάζω «εγώ ο ίδιος»

Όταν μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τις προθέσεις της καρδιάς μας, τότε μπορούμε και να τις "υπηρετούμε" με πειθαρχία, που καμία σχέση δεν έχει με κανόνες και δογματισμούς...

Και αν εγώ θέλω να "μιλάω" με τους Αγγέλους και εσύ δεν το πιστεύεις, σε παρακαλώ κράτησε το αυτό για εσένα, μην με επικρίνεις, προσπάθησε να νιώσεις ότι δεν μας χωρίζει μια άποψη, αλλά μια Πίστη...
@};- :x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Vaso έγραψε:τι παυλίτσες? εγώ βλέπω παυλάρες ;;)

:text-blondmoment: :confusion-helpsos:
:)) :)) :))

πολλές παυλίτσες μαζί η μια δίπλα στην άλλη δημιουργούν μια παυλάρα =)) _ , ________, _________________. Χρησιμοποιείς τόσες όσες χρειάζονται για το κενό που θέλεις να καλύψεις.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μείον ή οποιοδήποτε γράμμα στη θέση της παύλας και να του δώσεις το χρώμα του φόντου για να φαίνεται σαν κενό δίπλα στα εικονίδια.
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

υπεροχα τραγουδακια :x :x
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

:cry: :cry: :cry: :x :x :x
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
lazaros

Δημοσίευση από lazaros »

Αχ ρε Βασούλα μου... :x :x :x :x :x
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Άβαταρ μέλους
Έφη

Δημοσίευση από Έφη »

Vaso έγραψε:
Και αν εγώ θέλω να "μιλάω" με τους Αγγέλους και εσύ δεν το πιστεύεις, σε παρακαλώ κράτησε το αυτό για εσένα, μην με επικρίνεις, προσπάθησε να νιώσεις ότι δεν μας χωρίζει μια άποψη, αλλά μια Πίστη...
8->
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Ο Ουσιώδης Ευατός μας είναι Φως, Αγάπη και Σοφία, μα η πλατφόρμα επαφής μας είναι η καρδιά μας…Εκεί μόνο μπορούμε να επιστρέψουμε ξανά στην Αθωότητα

Για αιώνες ο άνθρωπος επιβίωνε στον Φυσικό Κόσμο…Η Θεία Πρόνοια δίνει πάντα αυτό που χρειαζόμαστε, αλλά ποτέ δεν δίνει αυτό που νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε…
Ο Εαυτός μας έχει Δύναμη να μας καθοδηγήσει στο πιο αποτελεσματικό για την εξέλιξή μας Δρόμο…Την Θέληση όμως την βάζω «εγώ ο ίδιος»

Όταν μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τις προθέσεις της καρδιάς μας, τότε μπορούμε και να τις "υπηρετούμε" με πειθαρχία, που καμία σχέση δεν έχει με κανόνες και δογματισμούς...
:cry: @};-
:cry: @};- :x

ΒΑσουλα, Λιζακι τι Ομορφα Αγαπημενα τραγουδια :cry: @};- O:-) O:-) O:-)
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Vaso έγραψε:Αν ο αληθινός Εαυτός μας δεν παραμείνει μια ιδέα, αλλά γίνει η Ουσία μας, τότε θα "υπηρετούμε" αυτό ακριβώς που Είμαστε...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

:cry: @};- :romance-heartbeating:
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Ιωαννάκι

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Ουσιαστικά, τις προθέσεις της καρδιάς υπερασπίζεται ο Άνθρωπος...΄
Το λάθος είναι ότι παρασύρεται από τα συναισθήματα και αντί να τις υπερασπίζεται, τις πολεμάει...

Η καρδιά δεν γεμίζει με αρνητικά συναισθήματα, είναι το καθαρό και διαμαντένιο μέρος μας. Έχει σαν βάση την θετικότητα, την αθωότητα, την συγχώρεση, την εμπιστοσύνη, την αλήθεια και αν σηκώνει άμυνες δεν το κάνει για να προστατευθεί από τους άλλους, αλλά από τα συναισθήματά μας που ορμάνε επιβλητικά να της επιτεθούν με τις προσδοκίες τους και την αλαζονική αρνητικότητα τους, από το 3ο κέντρο μας.
:cry:
:x :x :x
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”