ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ

Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Re: ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ

Δημοσίευση από Maraki »

Να σκέφτεσαι πάντα ποιόν ταϊζεις, σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές που βγαίνει ο κάτω...Μην κάθεσαι να σε φάει, τρέξε, πολέμησε, φύγε...Έχεις ευκαιρίες πολύ περισσότερες από τον κάτω, γιατί έχεις την δυνατότητα να Αγαπήσεις, ενώ εκείνος όχι...
:-( @};-

αντί να κουβαλάμε στο ασυνείδητο τους προγόνους μας, ας βγούμε να πάρουμε καθαρό αέρα στο Πνεύμα μας...
Είναι η μόνη δυνατότητα που έχουμε να αναπνεύσουμε βαθιά και ελεύθερα μέσα στον Εαυτό μας, σαν Άνθρωπος!
Ω....ΝΑΙ......... @};- :x
Η Καρδιά, για τον ασυνείδητο εαυτό μας, είναι απαγορευμένος χώρος, γιατί έχει Αγάπη, Σοφία και Δικαιοσύνη και εκείνος έχει μάθει να ζει στο σκοτάδι του και δεν θέλει να ξεκουνίσει ούτε βήμα από εκεί, γιατί φοβάται μην χάσει την δύναμή του...

Η δύναμη που έχει ο ασυνείδητος εαυτός μας, είναι η μεγαλύτερη αδυναμία μας. Γιατί θέλει να δικαιωθεί και χρησιμοποιεί όπλα που σκοτώνουν όχι μόνο τους άλλους, αλλά και το Πνεύμα μας.
:-( @};-

Βασουλα :x >:d< >:d< >:d<

Τάσο @};-
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Τασούλη μου, το βλέπεις τώρα πιο ξεκάθαρα αυτό που έλεγα?
Πρόχθες δεν μπορούσα με τίποτα να το δω..Ίσως απο τα μεγαλύτερα σκαλωματα που έχω φάει εκεί κάτω..
Πως γίνεται όμως και μόλις το φωτίσεις έστω λίγο αυτό το κομμάτι σου να γίνεται ακόμα Ποιο ξεκάθαρο αυτό που δεν ήθελες με τίποτα να δεις πρώτα.. :-(

@};- >:d< :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Τασούλη, ένας απλός άνθρωπος, είναι αδύνατον να το δει...Θα μείνει με την μνησικακία του, το μίσος και τον θυμό του, ακόμα και αν προχωρήσει στην Ζωή του...Το ασυνείδητο δεν σου επιτρέπει να συγχωρήσεις βαθιά, ακόμα και αν νοητικά νομίζεις ότι συγχώρεσες τους άλλους για ότι νομίζεις ότι σου έκαναν...

Όταν όμως ένας άνθρωπος στραφεί προς την αυτογνωσία, οι επιγνώσεις που έχει πάρει λειτουργούν σαν Φως...
Σαν φακός που φωτίζει το υπόγειο και εκεί δεν μπορεί να κρυφτεί τίποτα...

Το πρόβλημα είναι όταν δεν θέλει να πιάσει τον φακό στα χέρια του, γιατί νομίζει ότι τέλειωσε η μπαταρία του και δεν βγάζει τόσο Φως, όσο θα χρειαζόταν για να δει...
Αντί να γεμίσει τις μπαταρίες, αποδέχεται ότι ο φακός δεν μπορεί να λειτουργήσει...Μένει στο σκοτάδι, γιατί δεν πιστεύει ότι μπορεί να γεμίσει τις μπαταρίες του φακού του.

Και τότε έρχεται κάποιος και απλά του δίνει το δικό του Φως...

Αυτό είναι Αγάπη

:x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από elenaki »

Να σκέφτεσαι πάντα ποιόν ταϊζεις, σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές που βγαίνει ο κάτω...Μην κάθεσαι να σε φάει, τρέξε, πολέμησε, φύγε...Έχεις ευκαιρίες πολύ περισσότερες από τον κάτω, γιατί έχεις την δυνατότητα να Αγαπήσεις, ενώ εκείνος όχι...
@};-
αντί να κουβαλάμε στο ασυνείδητο τους προγόνους μας, ας βγούμε να πάρουμε καθαρό αέρα στο Πνεύμα μας...
Είναι η μόνη δυνατότητα που έχουμε να αναπνεύσουμε βαθιά και ελεύθερα μέσα στον Εαυτό μας, σαν Άνθρωπος!
@};-
Η Καρδιά, για τον ασυνείδητο εαυτό μας, είναι απαγορευμένος χώρος, γιατί έχει Αγάπη, Σοφία και Δικαιοσύνη και εκείνος έχει μάθει να ζει στο σκοτάδι του και δεν θέλει να ξεκουνίσει ούτε βήμα από εκεί, γιατί φοβάται μην χάσει την δύναμή του...

Η δύναμη που έχει ο ασυνείδητος εαυτός μας, είναι η μεγαλύτερη αδυναμία μας. Γιατί θέλει να δικαιωθεί και χρησιμοποιεί όπλα που σκοτώνουν όχι μόνο τους άλλους, αλλά και το Πνεύμα μας.
@};-
Το πρόβλημα είναι όταν δεν θέλει να πιάσει τον φακό στα χέρια του, γιατί νομίζει ότι τέλειωσε η μπαταρία του και δεν βγάζει τόσο Φως, όσο θα χρειαζόταν για να δει...
Αντί να γεμίσει τις μπαταρίες, αποδέχεται ότι ο φακός δεν μπορεί να λειτουργήσει...Μένει στο σκοτάδι, γιατί δεν πιστεύει ότι μπορεί να γεμίσει τις μπαταρίες του φακού του.

Αυτό είναι Αγάπη

Μονο για σημερα,αυτην εδω τη Στιγμη,αναλαμβανω ολοκληρωτικα την ευθυνη μου και την αναγκη μου να με Αγαπησω και οση μνησικακια εχω ας λιωσει μεσα στο Φως της Αγαπης που Ειμαι!! @};- :cry:

Βασουλα μου.. :romance-heartbeating: :cry: >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Παιδακια ολα..Μπορουμε!!Παμε Μαζι Δυνατα!!! :romance-heartbeating: :romance-grouphug:
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

@};- :x :x :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Αυτό είναι Αγάπη
:-( :x :x :x

Τασούλη :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Αυτό είναι Αγάπη
:x :x :x :x :x

Τασούλη @};- :x
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Τασούλη :x >:d< >:d< >:d<

Βασούλα :x >:d< >:d< >:d<

@};- @};-
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Valia

Δημοσίευση από Valia »

αχ Βασούλα μου :x :x :x :x :x

Τασούλη @};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

:cry: @};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:cry: :cry: :cry: @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Και έρχεται ο κάτω και τρώει τον πάνω...γιατί ο πάνω θεωρεί ότι είναι αδύναμος να αντιταχθεί στον υπόγειο και ύπουλο εχθρό-εαυτό του...
Περιμένει λοιπόν στωικά να φαγωθεί...παραδίνεται χωρίς να πολεμήσει, ούτε καν του περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να το κάνει, γιατί δεν ξέρει ότι έχει νόηση-λογική και πνεύμα, ενώ ο κάτω είναι εντελώς άνοος και ζωώδης και το μόνο που θέλει είναι να διατηρηθεί στην ζωή...

Εἴ τις ἔρχεται πρός με καὶ οὐ μισεῖ τὸν πατέρα ἑαυτοῦ καὶ τὴν μητέρα καὶ τὴν γυναῖκα καὶ τὰ τέκνα καὶ τοὺς ἀδελφοὺς καὶ τὰς ἀδελφάς, ἔτι δὲ καὶ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν, οὐ δύναταί μου μαθητής εἶναι.
@};-
:x :x @};-
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Η Καρδιά, για τον ασυνείδητο εαυτό μας, είναι απαγορευμένος χώρος, γιατί έχει Αγάπη, Σοφία και Δικαιοσύνη και εκείνος έχει μάθει να ζει στο σκοτάδι του και δεν θέλει να ξεκουνίσει ούτε βήμα από εκεί, γιατί φοβάται μην χάσει την δύναμή του...
Vaso έγραψε: Όταν όμως ένας άνθρωπος στραφεί προς την αυτογνωσία, οι επιγνώσεις που έχει πάρει λειτουργούν σαν Φως...
Σαν φακός που φωτίζει το υπόγειο και εκεί δεν μπορεί να κρυφτεί τίποτα...

Αυτό είναι Αγάπη

:x :x :x :x
ναι :x .. και με αυτο το Φως μπορεις να δεις που εβαλες τις μπαταριες σου για να ξανα αναψεις τον φακο σου :x :x >:d< >:d< >:d<

Τασουλη >:d< >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Αυτό είναι Αγάπη
Να σου πω την αληθεια Δεν ηθελα καν να κανω την κινηση να πιασω τον φακο μπορω να πω,μονο ενοχους εβρισκα εκτος απο εμενα.... :-|
Καλυτερη περιγραφη δεν γινοταν πραγματικα οπως το ειπες βασουλα μου. @};-

Βασουλα μου για ποιο λογο το ασυνειδητο κανει τετοια μαχη μεσα μας ;
Αφου ειναι κατι που μας βλαπτει και ειναι ολοδικο μας και το γνωριζουμε ,γιατι μας χτυπαει λες και ειναι καποιος αλλος που θελει να μας κλεψει οτι φως εχει απομεινει ;
Αφου κανεις δεν θα κερδισει με ολο αυτο ουτε εμεις θα παρουμε κατι απο τους Ανθρωπους που θα πληγωσουμε ισα ισα το αντιθετο θα γινει και οι ανθρωποι χανονται αναμεταξυ τους ετσι απλα χωρις να ξερουν ουτε οι ιδιοι για ποιο λογο..
Ενεργειακα κερδιζει καποιος απο ολο αυτο;
Δηλαδη ενοω το σκοταδι μπορει να γινει ποιο σκοταδι ;
Ισως ακουστουν χαζες ερωτησεις βεβαια...

Μονο για σημερα,αυτην εδω τη Στιγμη,αναλαμβανω ολοκληρωτικα την ευθυνη μου και την αναγκη μου να με Αγαπησω και οση μνησικακια εχω ας λιωσει μεσα στο Φως της Αγαπης που Ειμαι!! @};- :cry:
:x @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βασουλα μου για ποιο λογο το ασυνειδητο κανει τετοια μαχη μεσα μας ;
Πωπω Τασούλη μου τι με ρωτάς τώρα?
Ενα χρόνο τίποτα δεν κατάλαβες? :cry:
γιατι μας χτυπαει λες και ειναι καποιος αλλος...Ενεργειακα κερδιζει καποιος απο ολο αυτο;
\

Γιατί ένας άνθρωπος παίρνει ναρκωτικά, ενώ γνωρίζει εντελώς ξεκάθαρα ότι θα τον βλάψουν?

εσύ μπορείς να μου απαντήσεις?

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”