ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ...
Re: ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ...
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Vaso έγραψε:Έλεγα πάντα, ότι ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει...κυριολεκτικά ότι θέλει...δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις επιλογές του.
Κάποιοι λένε ότι ο άνθρωπος δεν έχει τίποτα όμορφο...Είναι γιατί δεν πρόλαβαν να αναγνωρίσουν τον Εαυτό τους...
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Να γιατί καθυστέρησα να διαβάσω το συγκεκριμένο άρθρο.... έπρεπε σήμερα να γίνει αυτό, που έχω παράδειγμα από την καθημερινοτητά μου....Δεν μπορώ να Αγαπώ και να Σέβομαι τίποτα, αν πρώτα τούτες οι βαθιά ανθρώπινες καταστάσεις δεν έχουν συμβεί πρώτα μέσα μου...
Ακόμη και αν επιβάλουμε στον εαυτο μας μια πράξη που 'δείχνει' σεβασμό σε κάποιον άλλον, μούφα σεβασμός είναι! Καταπιέζουμε τον εαυτό μας, ασεβόντας σε αυτόν και μετά? Μετά η ασέβεια αυτή και η καταπίεση, θα βγει και προς τα έξω κάποια άλλη ίσως στιγμή, με τρόπο που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτός προκειμένου να μπορέσει ο νους να συνδυάσει τις δύο καταστάσεις ή στιγμές. Αν με σέβομαι, δεν καταπιέζω κανέναν ξεκινόντας από εμένα την ίδια! Πόσες φορές το 'χω ακούσει και το 'χω διαβάσει μή μπορώντας να το νιώσω, να το αντιληφθώ...
Τώρα αρχίζει ο νους μου να μπορεί να προσδιορίσει την έννοια του αυτο-σεβασμού και την σύνδεσή της με την αυτο-καταπίεση και την αυτο-λύπηση....
Δεν ψάχνω να βρω νόημα στην Ζωή...αυτό που έχω να κάνω είναι να της το δώσω πίσω...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
Ελενάκι

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Ελενίτσα

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
Ετσι ακριβως Ελενακι μου!!Αν με σέβομαι, δεν καταπιέζω κανέναν ξεκινόντας από εμένα την ίδια!
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
μα ούτε επιτρέπουν στον εαυτό τους να φανταστούν μια διαφορετική πραγματικότηταΚάποιοι λένε ότι ο άνθρωπος δεν έχει τίποτα όμορφο...Είναι γιατί δεν πρόλαβαν να αναγνωρίσουν τον Εαυτό τους...
τότε για ποιά ελευθερία ψάχνουμε !!!!
μάλλον κάποιον να μας καθησυχάσει θέλουμε για να μην ξεβολευτούμε
προσπερνάμε την ομορφιά με περισσή βιασύνη ωθούμενοι από την αλλαζονική άποψη ότι είμαστε πολυάσχολοι σε σοβαρά ζητήματα
μα ρε φίλε...............υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την Ομορφιά.........κάτι πιο σημαντικό από το μέσα σου?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την Ομορφιά.........κάτι πιο σημαντικό από το μέσα σου?
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
Ελενάκι Ελλάκι

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Ελλάκι μου

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Ελενακι, Ελλακι!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ελενάκι
Ελλάκι

Ελλάκι
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...