ΒΙΒΛΙΑ...
Re: ΒΙΒΛΙΑ...
εντάξει Θοδωρή μου υπάρχουν και αυτά που λές αλλά υπάρχουν όμως και πάρα πολύ καλά βιβλία που εμένα προσωπικά μου έδωσαν τρομερή όθωση για να ασχοληθώ σοβαρά με τον εαυτό μου και πολλά από αυτά μου έδωσαν τροφή για αναζήτηση και σκέψη 

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
ναι θελουν προσοχη αυτα οντως!!αλλά βιβλία τύπου "σχολής", αυτά που σου λένε τι να κάνεις, αυτά θέλουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
για μένα υπάρχουν βιβλία και βιβλία.. ειδικά τα αυτογνωσίας που άρχισα να διαβάζω είδα οτι κάποια δεν μπορούσα να τα προχωρήσω και κάποια άλλα με βοήθησαν πολύ. Είτε απλά σαν επιβεβαίωση οτι δεν είσαι μόνος σου σε αυτά που σκέφτεσαι, είτε σαν σκέψεις προς εμπέδωση, είτε σαν δονήσεις που μιλάνε μέσα σου πολλά βιβλία με βοήθησαν να έρθω σε επαφή με ένα άλλο μου κομμάτι έστω και αν αρχικά η προσέγγιση μπορεί να είναι νοητική.. και αυτό το θεωρώ πολύτιμο γιατί ήταν σαν να προετοιμαζόταν το έδαφος...

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Έτσι είναι Μπεττούλα..και αυτό το θεωρώ πολύτιμο γιατί ήταν σαν να προετοιμαζόταν το έδαφος...

Αμαλίτσα!Δεν εχω βρει και κατι απο αυτα που εχω διαβασει που να μην μας το εχεις πει με χιλιους δυο τροπους ετσι ωστε και να το εμπεδωσουμε ο καθενας στον χρονο του..

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Τα βιβλία, τα τραγούδια, τα ποιήματα ή συμπεριφορές, όταν έρχονται στο σωστό χρόνο απλώς μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε. Συνήθως είναι ένα επιπλέον μικρό ράγισμα στον τοίχο Εγωισμού που επιλέγει να μας θέλει στην δομή της συνήθειας.
Επίσης κάτι που αρέσει σε εμένα μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, αυτό όμως δεν το κάνει ούτε καλό ούτε κακό σαν βιβλίο ή σαν τραγούδι. Η κάτι που διαβάζω σήμερα και δεν μου κάνει μπορεί να μου αρέσει πολύ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή το αντίστροφο κάτι που λάτρευα στο παρελθόν σήμερα να μην μπορώ να διαβάσω ούτε σελίδα.
Η γνώση που αποκτάμε και δε η βιωματική γνώση, αλλάζει τον τρόπο που λειτουργεί ή αντίληψη.
Πάντως από ότι και αν έχω διαβάσει, πάντα κάτι θα μου χτυπήσει καμπανάκι, θα με βάλει σε σκέψη και αυτό είναι που μου αρέσει.
Επίσης κάτι που αρέσει σε εμένα μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, αυτό όμως δεν το κάνει ούτε καλό ούτε κακό σαν βιβλίο ή σαν τραγούδι. Η κάτι που διαβάζω σήμερα και δεν μου κάνει μπορεί να μου αρέσει πολύ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή το αντίστροφο κάτι που λάτρευα στο παρελθόν σήμερα να μην μπορώ να διαβάσω ούτε σελίδα.
Η γνώση που αποκτάμε και δε η βιωματική γνώση, αλλάζει τον τρόπο που λειτουργεί ή αντίληψη.
Πάντως από ότι και αν έχω διαβάσει, πάντα κάτι θα μου χτυπήσει καμπανάκι, θα με βάλει σε σκέψη και αυτό είναι που μου αρέσει.
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
μμμ...Στεφανάκο, άλλο επίγνωση και άλλο αυτοεπίγνωση...
Επιγνώσεις μπορεί να πάρεις πολλές...Ακόμα και τα λεγόμενα "τηγάνια" όμως δεν σε κάνουν να συνειδητοποιείς παρά μόνο το που βλάπτεις τον Εαυτό σου...
από αυτό όμως μέχρι να μην τον βλάπτεις, μπορεί να μεσολαβήσει ένα διάστημα από ένα μήνα μέχρι όλη σου την ζωή...
η συναισθηματική ωριμότητα δεν έρχεται απλά μέσω επίγνωσης...Ξέχασέ το!
Αλλιώς ξέρεις πόσοι άνθρωποι σήμερα θα ήταν πνευματικά ώριμοι? ουουουουουου!!!!
Είναι η φυλακή ανοιχτή γμτ και ενώ το ξέρεις, το βλέπεις, έχεις επίγνωση αυτού, δεν βγαίνεις έξω μόνος σου...Αυτό κάνει η συναισθηματική ανωριμότητα...Σε εξαρτά από κάποιον για να σε βγάλει έξω...
Και εκεί είναι και η ευθύτητα και ακεραιότητα στην Αγάπη, εκ μέρους του οδηγού σου...Να μην σε βγάλει έξω!!! Αλίμονο αν σε βγάλει...Και για εκείνον και για εσένα!
Τα βήματα είναι σαφώς, πρώτα η τροφή στο ανώτερο νοητικό, αλλά η αυτο-επίγνωση είναι θέμα Απόφασης και Πειθαρχίας στον Εαυτό σου...
Απλά, στα λέω, για να μην γίνεται παρεξήγηση στις ερμηνείες "επίγνωση" και "αυτο-επίγνωση" ή αλλιώς "συνειδητοποίηση"...

Επιγνώσεις μπορεί να πάρεις πολλές...Ακόμα και τα λεγόμενα "τηγάνια" όμως δεν σε κάνουν να συνειδητοποιείς παρά μόνο το που βλάπτεις τον Εαυτό σου...
από αυτό όμως μέχρι να μην τον βλάπτεις, μπορεί να μεσολαβήσει ένα διάστημα από ένα μήνα μέχρι όλη σου την ζωή...
η συναισθηματική ωριμότητα δεν έρχεται απλά μέσω επίγνωσης...Ξέχασέ το!
Είναι η φυλακή ανοιχτή γμτ και ενώ το ξέρεις, το βλέπεις, έχεις επίγνωση αυτού, δεν βγαίνεις έξω μόνος σου...Αυτό κάνει η συναισθηματική ανωριμότητα...Σε εξαρτά από κάποιον για να σε βγάλει έξω...
Και εκεί είναι και η ευθύτητα και ακεραιότητα στην Αγάπη, εκ μέρους του οδηγού σου...Να μην σε βγάλει έξω!!! Αλίμονο αν σε βγάλει...Και για εκείνον και για εσένα!
Τα βήματα είναι σαφώς, πρώτα η τροφή στο ανώτερο νοητικό, αλλά η αυτο-επίγνωση είναι θέμα Απόφασης και Πειθαρχίας στον Εαυτό σου...
Απλά, στα λέω, για να μην γίνεται παρεξήγηση στις ερμηνείες "επίγνωση" και "αυτο-επίγνωση" ή αλλιώς "συνειδητοποίηση"...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Και τώρα βούδες κοντεύουμε να γίνουμε αλλά από το φαΐ.. εντάξει ένα-ένα τα χαρακτηριστικά τα μαζεύουμε!!

Πολέμα και Οραματίσου

θεός είσαι, μπορείς να βγεις μόνος σου