Αυτο πλεον εχει γινει ταμπελα μου..αμεσως μετα το σαστισμα μου ερχεται το σκιρτημα..σαν αυτο του Ερωτα!!Μονο που εδω δεν εχει τελος..οταν αρχιζεις να μαθαινεις τον Εαυτο σου δεν εχει τελος!!όταν αρχίζεις να μαθαίνεις τον Εαυτό σου, στην αρχή έχεις τόσο μεγάλη έκπληξη, που σαστίζεις...
Ετσι ακριβως!!Γι' αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητάνε τον πνευματικό τους δρόμο, όταν βρίσκονται στο βήμα πίσω...Εκεί στο ξάφνιασμα με δυσάρεστο τρόπο, ενώ στην ουσία δεν υπάρχει δυσάρεστο και ευχάριστο, υπάρχει μόνο η ερμηνειά που τους δίνουμε...

Η μονη Αληθινη εκπληξη και η πιο λυτρωτικη!!!Απογοήτευση είναι όταν όλα αυτά για τα οποία όριζες υπεύθυνους κάποιους άλλους, τα βρίσκεις μέσα σου...Είναι δυσάρεστη έκπληξη, μα σκέψου...Είναι η μόνη αληθινή, που σε κινητοποιεί να αδειάσεις από εκείνα τα περιεχόμενα που σου έχουν μάθει να ερμηνεύεις τα φαινόμενα...Να πάρεις την Δύναμή σου πίσω, δεν σημαίνει να απαρνηθείς τίποτα...Σημαίνει να ερμηνεύεις με τον ορθό τρόπο...
Ότι σε αφορά, αφορά και τους άλλους...συνήθως!
Ε η μεγαλύτερη Ελευθερία είναι να σε αφορά αυτό που είναι μοναδικά δικό σου...όπως πχ. η Ζωή Σου!
Βασουλα μου!!!