Έμαθα να περνώ το παιδί μέσα μου μια αγκαλια για να το προστατέψω από τον πόνο του
Ξέχασα όμως ότι μεγάλωσα μαζι του και κράτησα αυτόν τον πόνο μαζί μου μέχρι τώρα
το προστατευα με μια αγκαλιά που πονούσε το ίδιο και αυτό αντί για να νιώθει ασφάλεια πνιγοταν ακόμα περισσότερο μέσα στο φόβο
που διαιωνιζα γύρω του
Πάντα έκανα τα παιδιά να ξεχνιούνται μέσα στο παιχνίδι γιατι ήξερα ότι αυτό θα ελαφρύνει την καρδιά τους από τον πόνο και θα τα κάνει να ζουν πιο ελεύθερα αλλά.όταν έρχεται η ώρα να τα πιάσω από το χέρι ένιωθα να τα πνιγώ γιατι πνιγομουν εγώ ο ίδιος από την αγκαλιά που τους έδεινα
Τώρα απλά δεν θα τα προστάτευα πίσω από την αγκαλιά μου και μέσα στο σκοταδι
θα άφηνα τα μάτια τους ανοιχτά να βλέπουν ότι αυτο που φωνάζει μέσα στο σκοτάδι δεν έχει καμία δύναμη στο φως
Η όψη του αλλάζει γίνεται μικρότερη,ασήμαντη ανύπαρκτη,
Και απλά θα του κρατάγα το χέρι και θα ήμουν δίπλα του μέχρι να διαπίστωση ότι αυτό που βρυχάται δεν είναι παρά ένα μικρό και αδυναμό πλασμα ίδιο με εκείνο που απλά.παραμένει στο σκοτάδι και από τον φόβο του φωνάζει για να νιώθει ασφάλεια

Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...