Anonymous

Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Re: Anonymous

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Σοφάκι μου , θα συμφωνήσω και γω .
Αν δούμε για λίγο πίσω ,στην πρόσφατη ιστορία μας
μετά το Πολυτεχνείο ,όχι μόνο δεν άλλαξε τίποτε , αλλά στην πραγματικότητα
ύπήρξε οπισθοχώρηση και η ελευθερία που πίστευαν όλοι ότι
θα έρθει μόνο κατ΄επίφαση έγινε .
Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι
που κυβέρνησαν και κυβερνουν σήμερα και
είναι υπεύθυνοι κατά μεγάλο ποσοστό
για το που έφτασε η Ελλάδα , προέρχονται από την λέγομενη
γενιά του Πολυτεχνείου .
Μακάρι να είναι όπως τα λες εσύ και όχι όπως η δική μου εμπειρία.
Ας σταθούμε όμως σαυτό
ο δικός σου στόχος είναι και δικός μου Σοφάκι...Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι διαφορετικός...Απλά τον βλέπουμε από άλλη απόσταση, αλλά αυτό δεν τον κάνει άλλον από ότι αληθινά είναι...Και σίγουρα δεν είναι οι ανώνυμοι-εμείς ο στόχος μας, γιατί η άλλη πλευρά, αυτήν την φορά, στοχεύει την Ψυχή μας!!!
:x @};-
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Sofoula »

ο δικός σου στόχος είναι και δικός μου Σοφάκι...Δεν είναι, δεν μπορεί να είναι διαφορετικός...Απλά τον βλέπουμε από άλλη απόσταση, αλλά αυτό δεν τον κάνει άλλον από ότι αληθινά είναι...
Το ξέρω καρδούλα μου... Απλά, για τους ανθρώπους που κρατάνε μέσα τους την αδικία και την απογοήτευση, το κείμενο είναι περισσότερο αποθαρρυντικό, παρά ένας δείκτης προς το "μέσα".

Γιατί, μέσα στην δική μας αυτόαπόρριψη, μπορεί να νιώσουμε από σένα κριτική. Πως η κίνηση τον μεν είναι "λάθος". Γιαυτό γράφω και μια άλλη προσέγγιση, για να δείξω πως, είτε έτσι, είτε αλλιώς, έχουμε τον ίδιο στόχο.

Εγώ το καταλαβαίνω, ψυχή μου όμορφη... Αλλά, για να μην πέσουν στο τρυπάκι της απογοήτευσης και εκείνοι που σε διαβάζουν και σε βλέπουν διαφορετικά από μένα (όπως θα έκανα και εγώ, μέχρι πρόσφατα), είπα να γράψω αυτό ^_^
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ουφ :-(

ισως έχει δίκιο Σοφάκι μου!

και ναι, είναι αποθαρρυντικό για όσους περιμένουν τον σωτήρα...

δεν πρόκειτα να ξυπνήσουν με το δικό μου μήνυμα, το ξέρω...΄Ομως ξέρεις τι μου έλεγε ο Δάσκαλός μου?

Πες εσύ κι όσοι είναι θα ακούσουν...Οι άλλοι, πεις δεν πεις, δεν πρόκειται να ακούσουν τίποτα...

οπότε λέω για όσους ακούνε...

Η απογοήτευση και η αποθάρρυνση τώρα είναι χειρότερη και από την κουφαμάρα...Σίγουρα!!!! Νιώθω όμως ότι τα περιθώρια στενεύουν και εγώ βλέπω το βέλος γμτ! Σαν να μπαίνει στην Ψυχή μου :cry:

όμως έχεις δίκιο! >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Vaso έγραψε:Ομως ξέρεις τι μου έλεγε ο Δάσκαλός μου?

Πες εσύ κι όσοι είναι θα ακούσουν...Οι άλλοι, πεις δεν πεις, δεν πρόκειται να ακούσουν τίποτα...
Εμένα ξέρεις τι μου είπε? ;;)
Δεν μπορώ να σας πάρω από το χέρι να σας οδηγήσω κάπου.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δείχνω τις "πόρτες" που δεν βλέπετε και να σας ενθαρρύνω να τις ανοίξετε...
Τίποτα άλλο δεν μπορώ να κάνω...
@};- @};- @};-

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το ίδιο λέει...λες να είναι ο ίδιος? :)) :)) :))

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Αχαχαχαχα! Μάλλον! :)) :)) :)) >:d<

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

γιατί κι εγώ δεν είμαι υπέρ της ελπίδας...αλλά αυτό το "πλέον" μοιάζει περισσότερο με απογοήτευση, παρά με όραμα για το παρόν!
Το ήξερα ότι θα συμβεί αυτό, οπότε χάριν του διαλόγου θα εξηγήσω τη σκέψη μου.

Νομίζω "πλέον" πως αν κοιτάξει κανείς ειδήσεις ή τις διαβάσει στο ίντερνετ ή ακόμη και αν πάρει το αστικό να πάει κάπου θα καταλάβει αμέσως πόσο δυστυχισμένοι είναι οι άνθρωποι. Έχω βαρεθεί να άγομαι και να φέρομαι σύμφωνα με τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο καθένας που τον όρισαν ως κάτι ανώτερο από τους υπόλοιπους και τώρα τον βρίζουν.. αυτή η υποκρισία έχει τελειώσει για μένα. Δεν ξέρω για ποιον ενθουσιασμό μιλάτε και για πιο λόγο, πάντως το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αναπτύξω την Εμπιστοσύνη μου προς τον θεό, γιατί προς τον άνθρωπο την έχω χάσει εδώ και καιρό. Δεν με ενδιαφέρει να συζητήσω με κανέναν από αυτούς για Ελευθερία και Αγάπη, γιατί όλοι όσοι διαδηλώνουν και το παίζουν θιγμένοι από την αδικία που "τους επιβάλουν", θέλουν απλά να διασώσουν τον κόσμο όπως πριν την κρίση, αυτό τους αρκεί, εμένα όχι. Τόση ρηχότητα, τόση ανοησία, τόσο ανούσια ζωή, δεν την περίμενα καθώς μεγάλωνα και ούτε προτίθεμαι να την ακολουθήσω.. Η συλλογική αλλαγή γίνεται όταν αλλάξει ο καθένας ατομικά! Εδώ το έμαθα αυτό.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

[quote]πάντως το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αναπτύξω την Εμπιστοσύνη μου προς τον θεό, γιατί προς τον άνθρωπο την έχω χάσει εδώ και καιρό.[/quote]

Την έχεις χάσεις προς τον άνθρωπο ή προς τον Άνθρωπο? Γιατί έχει διαφορά..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Και όμως είναι πραγματικότητα! Οι Anonymous θα μας αφήσουν χωρίς καμία πρόσβαση...
στο Διαδίκτυο!

Οι χάκερ της γνωστής ομάδας Anonymous δήλωσαν ότι ετοιμάζονται να αφήσουν χωρίς Διαδίκτυο ολόκληρο τον κόσμο.

Η διακοπή έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου.

«Σε ένδειξη διαμαρτυρίας εναντίον του SOPA (αμερικανικός νόμος κατά της πειρατείας στο Διαδίκτυο), της Wall Street, των ανεύθυνων ηγετών μας και των αγαπημένων τους τραπεζιτών, οι οποίοι εξαναγκάζουν τον κόσμο σε πείνα για τις δικές τους εγωιστικές ανάγκες και την απλή σαδιστική τους διασκέδαση, οι Anonymous θα διακόψουμε το Ίντερνετ» , αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας των χάκερ.

Οι χάκερ ονόμασαν την επίθεση «Global Blackout» και σκοπός της ουσιαστικά θα είναι να διακοπεί η λειτουργία των 13 θεμελιωδών DNS – παρόχων.

Μετά την προγραμματισμένη επίθεση ούτε ένας χρήστης δεν θα μπορεί να αναζητήσει καμία διαδικτυακή διεύθυνση.
«Κάθε φορά, που κάποιος θα εισάγει μια οποιαδήποτε διαδικτυακή διεύθυνση URL, στον χρήστη θα εμφανίζεται μια λανθασμένη σελίδα και έτσι θα θεωρεί ότι το Διαδίκτυο έχει διακοπεί και αυτό μας είναι αρκετό. Να θυμάστε ότι πρόκειται για διαμαρτυρία και δεν έχουμε ως σκοπό μας να δολοφονήσουμε το Ίντερνετ, αλλά προσωρινά να το σβήσουμε» , συμπληρώνουν σε ανακοίνωσή τους οι χάκερ των Anonymous!

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να δούμε αν οι Anonymous θα υλοποιήσουν την απειλή τους…

prionokordela.gr

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Θα μας κόψουν το Internet οι Anonymous! http://24wro.blogspot.com/2012/02/inter ... z1mui46dQA" onclick="window.open(this.href);return false;
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Καμιά φορά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο! Να δώσεις φαγητό στους πεινασμένους, να αφήσεις τους χορτάτους να πεινάσουν, ή να τους αφήσεις να πεθάνουν όλοι μαζί (πεινασμένοι-χορτάτοι) από την πείνα...

οι Anonymus φαίνεται να επέλεξαν πιο εύκολα από εμένα!

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Κρίμα πάντως που δεν πρόκειτε να δώσουν οι χορτάτοι φαγητό στους πεινασμένους, και οι πεινασμένοι να θέλουν να χορτάσουν, χωρίς να ενδιαφέρονται να "δουλέψουν".

Και κρίμα που δεν μπορούμε εμείς να συντονιστούμε και να κάνουμε αποχή από το Ιντερνετ για μια μέρα (ή από τον ηλεκτρισμό ή από την κατανάλωση) και περιμένουμε μια κάποια ομάδα να στείλει μηνύματα αντί για εμάς. :-(

Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Vaso έγραψε:Καμιά φορά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο! Να δώσεις φαγητό στους πεινασμένους, να αφήσεις τους χορτάτους να πεινάσουν, ή να τους αφήσεις να πεθάνουν όλοι μαζί (πεινασμένοι-χορτάτοι) από την πείνα...
@};-
Βασσούλα μου,από τη στιγμή που τίθεται θέμα επιβίωσης οι μεν θα προσπαθήσουν να φάνε τους δε :D
Καί όποιοι επικρατήσουν :silent:

Σοφάκι :x :* @};-
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Και κρίμα που δεν μπορούμε εμείς να συντονιστούμε και να κάνουμε αποχή από το Ιντερνετ για μια μέρα (ή από τον ηλεκτρισμό ή από την κατανάλωση) και περιμένουμε μια κάποια ομάδα να στείλει μηνύματα αντί για εμάς.
εμ βλέπεις Σοφάκι, γιατί έγραψα κι εγώ προχτές αυτό το ποστ για τους ανώνυμους?

γι' αυτό που περιμενουμε να κάνει κάποιος άλλος για εμάς!

μόνο γι' αυτό!

:-( @};-

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βασσούλα μου,από τη στιγμή που τίθεται θέμα επιβίωσης
Εδώ είναι το "λάθος" Δημητράκη...

Δεν είναι πια θέμα επιβίωσης...Είναι θέμα Ψυχής! Λάθος πόρτα κοιτάς... @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

Vaso έγραψε:
Και κρίμα που δεν μπορούμε εμείς να συντονιστούμε και να κάνουμε αποχή από το Ιντερνετ για μια μέρα (ή από τον ηλεκτρισμό ή από την κατανάλωση) και περιμένουμε μια κάποια ομάδα να στείλει μηνύματα αντί για εμάς.
εμ βλέπεις Σοφάκι, γιατί έγραψα κι εγώ προχτές αυτό το ποστ για τους ανώνυμους?

γι' αυτό που περιμενουμε να κάνει κάποιος άλλος για εμάς!

μόνο γι' αυτό!

:-( @};-
To ξέρω βρε ψυχούλα μου, το ξέρω :-(

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”