Ένα "ονείρεμα" που ένιωσα όμορφο να μοιραστώ μαζί σας...
...ξαπλωμένη σ΄ένα λιβάδι ...απέραντο, "ντυμένο" με χρώματα πράσινου και λευκού....ένα λιβάδι γεμάτο "κλέφτες"!
Το αγαπώ αυτό το λιβάδι....
Ακουμπώντας στο έδαφος το σώμα μου γίνεται ένα με τους κλέφτες που με αγκαλιάζουν, δεν υπάρχουν όρια, εμπόδια.
Τα λευκά άνθη γίνονται ένα με το σώμα μου, εισχωρούν σ΄αυτό και οι ενέργειες μας αναμειγνύονταν γλυκά με τρυφερότητα.
Με τα μάτια της Ψυχής ανοιχτά παρακολουθώ τον γαλάζιο, φωτεινό ουρανό που απλώνεται πάνω μου να γεμίζει με βροχή από κλέφτες. Λευκοί χνουδωτοί φίλοι μου χορεύουν στον ουρανό μέσα στην αγκαλιά του ανέμου ακολουθώντας την αρμονία της αιώνιας μουσικής που δονεί όλη την πλάση.
Άσπρες μπαλίτσες πέφτουν στο σώμα μου, το πρόσωπό μου, με χαιδεύουν, με γαργαλούν...αέρινες λευκές μπαλίτσες στολισμένες με σταγόνες βροχής με δροσίζουν..
...κι όπως πέφτουν πάνω μου δεν σταματούν στην επιφάνεια τους σώματός μου, αγνούν την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού και με γεμίζουν..γεμίζουν το σώμα μου... και την καρδιά μου.
... οι κλέφτες απ΄την πατρίδα μου, φυλαγμένοι μέσα στην καρδιά μου είναι μαζί μου Εδώ.
http://www.youtube.com/watch?v=y3v5Yss5 ... detailpage" onclick="window.open(this.href);return false;
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!