καθαρισμός chackras..

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

evi έγραψε:
Ναι... της κόπηκε η λαλιά! =)) =))
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Giwrgos

Δημοσίευση από Giwrgos »

Vaso έγραψε:Γιατί τα εύκολα και τα απλά, καθαρίζουν την τσέπη σου και όχι τα τσάκρας σου! ;) :x :x :x
\:D/ =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :sunny:
η έλλειψη βρίσκεται στο αντικείμενο. Έχω ή δεν έχω κάτι. Όταν χρησιμοποιείς το "είμαι" αποδέχεσαι όλες τις καταστάσεις μέσα σου...χωρίς διαχωρισμό...στο πιο βαθύ σου επίπεδο "είσαι" και αυτό δεν έχει αντικείμενο για να προκαλέσει αντιστάσεις...
Giwrgos

Re: καθαρισμός chackras..

Δημοσίευση από Giwrgos »

inspiration232 έγραψε:Ηθελα να ρωτήσω υπαρχει κάποιος "πρακτικός" καθαρισμός των τσάκρας που θα μπορούσε να κάνει κάποιος που δεν έχει ρέικι?
^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Λοιπον, μπορεις να εχεις τα χερια αρχικα στο πρωτο και εβδομο τσακρα για εξισορροπηση τους, υστερα στο 2 και 6 μετα στο 3 και 5 και τελος στο τσακρα της καρδιας.
ετσι μπορεις να αρχιζεις και να κλεινεις την αυτοθεραπεια σου...
η έλλειψη βρίσκεται στο αντικείμενο. Έχω ή δεν έχω κάτι. Όταν χρησιμοποιείς το "είμαι" αποδέχεσαι όλες τις καταστάσεις μέσα σου...χωρίς διαχωρισμό...στο πιο βαθύ σου επίπεδο "είσαι" και αυτό δεν έχει αντικείμενο για να προκαλέσει αντιστάσεις...
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

inspiration232 έγραψε:

Ηθελα να ρωτήσω υπαρχει κάποιος "πρακτικός" καθαρισμός των τσάκρας που θα μπορούσε να κάνει κάποιος που δεν έχει ρέικι?

Γνωθι σαυτον

Λοιπον, μπορεις να εχεις τα χερια αρχικα στο πρωτο και εβδομο τσακρα για εξισορροπηση τους, υστερα στο 2 και 6 μετα στο 3 και 5 και τελος στο τσακρα της καρδιας.
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, καταρχήν όλα αυτά για να τα κάνεις πρέπει να έχεις ρέικι. Ύστερα η σειρά έχει ως εξής:

1ο-7ο
2ο-5ο
3ο-4ο

Εάν δεν έχεις ρέικι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουν τα τσάκρας σου είναι με οραματισμό και φυσικά αυτογνωσία!!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:thumbsup:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Giwrgos »

ARTYADIS έγραψε:
inspiration232 έγραψε:

Ηθελα να ρωτήσω υπαρχει κάποιος "πρακτικός" καθαρισμός των τσάκρας που θα μπορούσε να κάνει κάποιος που δεν έχει ρέικι?

Γνωθι σαυτον

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, καταρχήν όλα αυτά για να τα κάνεις πρέπει να έχεις ρέικι. Ύστερα η σειρά έχει ως εξής:

1ο-7ο
2ο-5ο
3ο-4ο

Εάν δεν έχεις ρέικι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσουν τα τσάκρας σου είναι με οραματισμό και φυσικά αυτογνωσία!!
Αυτο εννοουσα κι εγω, αλλα εσυ παρελειψες το 6ο τσακρα...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το 6ο δεν περιλαμβάνεται στην εξισορρόπηση, Γνώθι Σαυτον! :-D :-D :-D

ούτε καν στην αυτοθεραπεία... ;)

Εικόνα

Δημοσίευση από fab1612 »

Καλό Φθινόπωρο να έχετε. @};-

Περίεργο, δεν ήξερα ότι στο ρέικι δεν περιλαμβάνεται το 6ο? Θα μου πεις και γιατί να το ξέρω αφού δεν έχω ασχοληθεί με το ρέικι, αλλά λέμε.

ARTYADIS
καταρχήν όλα αυτά για να τα κάνεις πρέπει να έχεις ρέικι
Εννοείς ότι μόνο όσοι έχουν ρέικι κάνουν διευθέτηση της αύρας?
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Το 6ο δεν συμπεριλαμβάνεται γιατί αν τα υπόλοιπα είναι εξισορροπημένα αυτό λειτουργεί κανονικά!! :x
Εννοείς ότι μόνο όσοι έχουν ρέικι κάνουν διευθέτηση της αύρας?
Η Δήμητρα εννεοεί, κι αν παρανοώ κάτι Δήμητρα με διορθώνεις, ότι η συγκεκριμένη άσκηση με την εξισορρόπηση των ζευγών των τσάκρας είναι πρακτική που διδάσκεται στο Ρέικι!! :x

Για όσους δεν έχουν τότε
:x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Το 6ο δεν συμπεριλαμβάνεται γιατί αν τα υπόλοιπα είναι εξισορροπημένα αυτό λειτουργεί κανονικά!! :x
Αφού στο ρέικι διδάσκεται κάτι τέτοιο είναι λογικό να μην συμπεριλαμβάνεται το 6ο κέντρο. :-D
η συγκεκριμένη άσκηση με την εξισορρόπηση των ζευγών των τσάκρας είναι πρακτική που διδάσκεται στο Ρέικι!! :x
Δεν ήξερα ότι ήταν άσκηση :-D
@};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ρούλα η αυτοθεραπεία περιλαμβάνει μία θέση για το 6ο κέντρο, αλλά στην πίσω μεριά του κεφαλιού...

Στην μπροστινή μεριά ανάμεσα στα φρύδια δεν προβλέπεται θέση αυτοθεραπείας και ουσιαστικά είναι ένα σημείο που δεν χρειάζεται να αγγίζουμε, γιατί φέρνει αρκετή ζαλάδα έως και ίλιγγο.

Η πρώτη δασκάλα ρέικι που γνώρισα πριν πολλά χρόνια, μου είχε πει ότι αυτό το κέντρο δεν είναι ποτέ μπλοκαρισμένο και αν τα άλλα (ιδιαίτερα η καρδιά) λειτουργουν ισορροπημενα, η ενόραση έρχεται σαν φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου όντος!

Βέβαια τότε δεν ήξερα πόσο δύσκολα ισορροπεί το κέντρο της καρδιάς και φυσικά για το θέμα της ζαλάδας, έκανα και τα σχετικά πειράματα, καθόσον αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... :)) :)) :))

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

επιπλεον αν κανεις ρεικι στο 6ο ζαλιζεσαι λιγακι σαν κοτοπουλο
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

πιασε κοκκινο μαζι γραφαμε :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

>:d< >:d< >:d< >:d<

μου έλειψε αυτό Γιαννάκη! :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Η πρώτη δασκάλα ρέικι που γνώρισα πριν πολλά χρόνια, μου είχε πει ότι αυτό το κέντρο δεν είναι ποτέ μπλοκαρισμένο και αν τα άλλα (ιδιαίτερα η καρδιά) λειτουργουν ισορροπημενα, η ενόραση έρχεται σαν φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου όντος!
:x :x :x @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”