Σχεσεις Ουσιας...!!!!

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Βάλια μάλλον κάτι άγγιξες μέσα του γι αυτό και η αντίδραση. Όπως είπε και ο Γιώργος υπάρχουν 1000 μπορεί.. αυτό είναι κάτι που θα το ανακαλύψει μόνος του. Όσον αφορά εσένα, εφόσον θέλεις να το παλέψεις, η υπομονή είναι η αρετή που θα χρειαστείς! :x @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Βασίλη μου, ευτυχώς, έχω ιώβειο υπομονή :P :P
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

:-D :-D
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Bάλια, εκτός από αυτό που λέει "ότι αυτά δεν είναι φυσιολογικά πράγματα", τον έχεις ρωτήσει τι σημαίνει κατά την άποψή του φυσιολογικό?

Μια απλή ερώτηση που μπορεί να λύσει πολλές απορίες... >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Χμμμ....Βάλια μου ανιατη περίπτωση.. :D

Είχα ακριβως κι εγω το ιδιο προβλημα με τον πρώην...

Γκρινιες...παραπονα για το ρεικι...πολυ ειρωνια...σε καμια περιπτωση δεν συνυπηρχε με αυτο που εκανα...και ισα ισα που το θεωρουσε και χαζο!!
Κι εγω στεναχωριομουν γιατι δε με αποδεχοταν οπως ημουν....αλλα θα σου πω το εξης....χρησιμοποιωντας τη δικη σου εκφραση...
δεν με αποδέχεται έτσι όπως είμαι, ενώ εγώ τον αγαπώ έτσι όπως είναι.
Τον αποδέχεσαι Βάλια μου με τη διαφορετικοτητα του..?Κ δεν αναφερομαι στο ρεικι αυτη τη στιγμη, αλλα γενικα σαν ανθρωπο...τον αποδεχεσαι ειλικρινα?

Οι σχεσεις ουσίας δεν ειναι μυθιστοτήματα, ούτε ρομαντικές ταινίες που εχουν παντα ενα ομορφο τελος μετα απο χιλια βασανα των πρωταγωνιστων....

Ειναι ρεαλιστικες....υπαρχουν και μπορουν πραγματικα να συμβουν...να μαθουν οι ανθρωποι να μοιραζονται τα βαθυτερα συναισθηματα τους με ουσια..με σεβασμο και χωρις ντροπη...αλλα πειτε μου ποιος αντρας θα κλαψει μπροστα σε μια καπως αγνωστη γυναικα και δεν θα παρεξηγηθει σαν πολυ ευαισθητος μαμακιας που προσποιειται για να την ριξει στο κρεβατι...?

Οι σχεσεις ουσιας ειναι αληθινες....οταν εμεις οι ανθρωποι δινουμε μορφη στη σχεση μας...την τοποθετουμε σε ανθρωπινο επιπεδο και την ονομαζουμε σχεση με ονομα...χωρις να περιμενουμε αυτη η σχεση να ονομαστει απο μονη της!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Vaso έγραψε:Bάλια, εκτός από αυτό που λέει "ότι αυτά δεν είναι φυσιολογικά πράγματα", τον έχεις ρωτήσει τι σημαίνει κατά την άποψή του φυσιολογικό?

Μια απλή ερώτηση που μπορεί να λύσει πολλές απορίες... >:d<

Φυσικά και τον ρώτησα!!! και μάλιστα του είπα ότι για μένα δεν είναι φυσιολογικό κάποιος να σπαταλάει 2 ώρες κάθε μέρα στο γυμναστήριο, όπως κάνει αυτό? και στην τελική ποιός ορίζει το φυσιολογικό?? του ανέφερα φυσικά και την άποψή μου ότι για μένα δεν είναι φυσιολογικοί οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν έρθει εδώ μόνο για να τρώνε, να χ@@ουν, να γ@@νε και να κοιμούνται. Για μένα σαφώς και υπάρχει κάτι πέρα απο αυτό και αρνούμαι να ζήσω μια μισή ζωή :-o Μπορεί να μη γίνω "Βάσω" ποτέ (τι να κάνουμε είσαι το πιο απτό παράδειγμα ;) ), αλλά θα φτάσω εκεί που μπορώ, τουλάχιστον.

Όπως καταλαβαίνετε, αγαπητό κοινό, δεν είχε τίποτα να απαντήσει... και επειδή κομπλεξαρίστηκε στο τέλος μου λέει "δεν με νοιάζει τι κάνεις και τι είναι το ρέικι, δεν με ενδιαφέρει, απλά δεν το δέχομαι, είναι ξένο και παράξενο για μένα. τέλος."

έτσι αντιδράει στα καινούρια πράγματα ο μικρός μπόμπος... σε λίγο καιρό μπορεί και να το αποδεχτεί. Να σημειώσω ότι με ρώτησε μια φορά με αγωνία αν εβαλα στο κουτάκι των προθέσεων που στέλνω ρέικι , να πουληθεί και το αυτοκίνητό του που προσπαθεί τόσο καιρό :)) :)) κατα τ' άλλα μου το παίζει δύσκολος, μη χ....
Valia

Δημοσίευση από Valia »

[quote="Emmanouela"]Χμμμ....Βάλια μου ανιατη περίπτωση.. :D

Τον αποδέχεσαι Βάλια μου με τη διαφορετικοτητα του..?Κ δεν αναφερομαι στο ρεικι αυτη τη στιγμη, αλλα γενικα σαν ανθρωπο...τον αποδεχεσαι ειλικρινα?

νομίζω ότι αυτό είναι ερώτηση παγίδα :-? :-? :-? τι να σου πω βρε Έμμακι μου, έτσι πιστεύω, ότι τον αποδέχομαι με τα καλά και τα κακά που έχει. Αναγνωρίζω δλδ με σαφήνεια τα ελαττώματα και τα προτερήματά του και τον δέχομαι με αυτά, με πολλή αγαπη μάλιστα.. Λες να κάνω λάθος?? λες να μην τον αποδέχομαι στην πραγματικότητα?? :-? :-? με προβλημάτισες!

:x :x
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγω καταρχην νομιζω οτι στα θεματα σχεσεων δεν πρεπει να επιχειρηματολογουμε βασει των δικων μας εμπειριων με τους συντροφους μας ειτε ειναι νυν ειτε ειναι πρωην...
Δεν μπορουμε να ορισουμε κανονες ουτε να βαλουμε σε καλουπια τις σχεσεις, ουτε να συγκρινουμε προσωπικοτητες γιατι ειναι σαν να συγκρινουμε ανομοια πραγματα.. (κατι σαν τα μηλα με τα πορτοκαλια :-D )

Ωραιες οι σχεσεις ουσιας αλλα αμα τη φας κατακουτελα δεν καταλαβαινεις τιποτα κι ας τραβανε τα μαλλια τους με φρικη οι αλλοι! (βλεπε Βαλια) :D

Προσωπικα παντως δεν θα μπορουσα να κανω σχεση ουσιας (ουτε συνουσιας :D :D ) με μια χοντρη κακασχημη και με σπυρια οσο ουσια και περιεχομενο να περιειχε!
Γλαύκη

Δημοσίευση από Γλαύκη »

α ρε σιλβεράκο τι γέλια είχαμε ρίξει στο ρείκι 2ου με το γνωστό 'κόλλημά' σου! :?
βάλια μου δεν υποτιμώ το πρόβλημά σου, απλά μου έφερε χαμόγελο η απάντηση του σιλβεράκου..(και η ανάμνηση εκείνου του σαβ/κου :-D )
Valia

Δημοσίευση από Valia »

silver29 έγραψε: Ωραιες οι σχεσεις ουσιας αλλα αμα τη φας κατακουτελα δεν καταλαβαινεις τιποτα κι ας τραβανε τα μαλλια τους με φρικη οι αλλοι! (βλεπε Βαλια) :D

Προσωπικα παντως δεν θα μπορουσα να κανω σχεση ουσιας (ουτε συνουσιας :D :D ) με μια χοντρη κακασχημη και με σπυρια οσο ουσια και περιεχομενο να περιειχε!
αυτά τα λες για μένα?? ποιος τραβάει με φρίκη τα μαλλιά του??

και στην τελική δεν είμαι και τόσο χοντρή! :-o

ένα ελάττωμα έχω, πρέπει να μου το χτυπάς συνέχεια?? :-o
Επισκέπτης

Μαρακι ενα τοσο δα μικρουλι κολληματακι εχω κι εγω (και μου αρεσει πολυ) αλλα μη το κανουμε θεμα.. :D :D
Βασικα το εχουν και πολυ αλλοι, απλα ισως εγω το παραδεχομαι, ενω οι πιο πολλοι το κρυβουν επιμελως για να επιδειξουν πνευματικη ανωτεροτητα!
Τα σεμιναρια στη Βασω παντα εχουν γελιο αλλα και κλαμα και μενουν αξεχαστα αυτα τα Σ/Κ σε ολους! :-D :x

Τερμα το διαλλειμα συνεχιζουμε με τις σχεσεις ουσιας...

τι λεγαμε?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εγω καταρχην νομιζω οτι στα θεματα σχεσεων δεν πρεπει να επιχειρηματολογουμε βασει των δικων μας εμπειριων με τους συντροφους μας ειτε ειναι νυν ειτε ειναι πρωην...
Δεν μπορουμε να ορισουμε κανονες ουτε να βαλουμε σε καλουπια τις σχεσεις, ουτε να συγκρινουμε προσωπικοτητες γιατι ειναι σαν να συγκρινουμε ανομοια πραγματα.. (κατι σαν τα μηλα με τα πορτοκαλια )
Γιαννάκη ο σεβασμός δεν είναι καλούπι...Είναι ποιότητα...
Και ακόμα αν δεν την έχεις ανακαλύψει, εργάζεσαι για να μπορέσει να αναδειχτεί από μέσα σου...

Μια σχέση για να πούμε ότι έχει ουσία, χρειάζεται να έχει και εκείνες τις εσωτερικές αξίες που κάνουν τους συντρόφους να μοιράζονται και να συνυπάρχουν με αρμονία, ακόμα και μέσα στις διαφωνίες τους.

Τώρα αν ο/η σύντροφος χρειάζεται (για κάποιους) να έχει και κάποια συγκεκριμένα εξωτερικά χαρίσματα, εξαρτάται πάντα από το υποκειμενικό σου κριτήριο, που όσο εσύ ανακαλύπτεις τις δικές σου αξίες, τόσο λιγότερη σημασία του δίνεις...

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

δεν απαντάς! τι εννοείς??!
Επισκέπτης

αυτά τα λες για μένα?? ποιος τραβάει με φρίκη τα μαλλιά του??
Εγω!!!

Η επομενη προταση δεν σε αφορα γενικα την εγραψα! αφου εσυ δεν εισαι χοντρη και το ξερεις. λιγακι γεματουλα μονο
Valia

Δημοσίευση από Valia »

γιατί τραβάς τα μαλλιά σου αγαπημένε?? αυτό δεν καταλαβαίνω!

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”