Συντονιστής: Emmaki
Τον αποδέχεσαι Βάλια μου με τη διαφορετικοτητα του..?Κ δεν αναφερομαι στο ρεικι αυτη τη στιγμη, αλλα γενικα σαν ανθρωπο...τον αποδεχεσαι ειλικρινα?δεν με αποδέχεται έτσι όπως είμαι, ενώ εγώ τον αγαπώ έτσι όπως είναι.
Vaso έγραψε:Bάλια, εκτός από αυτό που λέει "ότι αυτά δεν είναι φυσιολογικά πράγματα", τον έχεις ρωτήσει τι σημαίνει κατά την άποψή του φυσιολογικό?
Μια απλή ερώτηση που μπορεί να λύσει πολλές απορίες...
αυτά τα λες για μένα?? ποιος τραβάει με φρίκη τα μαλλιά του??silver29 έγραψε: Ωραιες οι σχεσεις ουσιας αλλα αμα τη φας κατακουτελα δεν καταλαβαινεις τιποτα κι ας τραβανε τα μαλλια τους με φρικη οι αλλοι! (βλεπε Βαλια)![]()
Προσωπικα παντως δεν θα μπορουσα να κανω σχεση ουσιας (ουτε συνουσιας![]()
) με μια χοντρη κακασχημη και με σπυρια οσο ουσια και περιεχομενο να περιειχε!
Γιαννάκη ο σεβασμός δεν είναι καλούπι...Είναι ποιότητα...Εγω καταρχην νομιζω οτι στα θεματα σχεσεων δεν πρεπει να επιχειρηματολογουμε βασει των δικων μας εμπειριων με τους συντροφους μας ειτε ειναι νυν ειτε ειναι πρωην...
Δεν μπορουμε να ορισουμε κανονες ουτε να βαλουμε σε καλουπια τις σχεσεις, ουτε να συγκρινουμε προσωπικοτητες γιατι ειναι σαν να συγκρινουμε ανομοια πραγματα.. (κατι σαν τα μηλα με τα πορτοκαλια )