Σαμανικες Πετρες

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Τους μιλούσε, τους τραγουδούσε και τα λάτρευε!!!!
@};- @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Vaso έγραψε:εμ Ναταλί μου, τυχαία λες τον επέλεξες? :-D :-D
Χαχαχα :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) Ναι Βασούλι, μάλλον δίκιο έχεις!! Αλλα μπορεί να μου εξηγήσεις ένα πράγμα σε παρακαλώ; Την μάνα μου γιατί την διάλεξα; Τοσο χοντρομαζόχα είμουνα ή μήπως πήγαιναν πακέτο και δεν μπορούσα να πάρω μόνο το ένα προϊόν;;;;
Πάντως είχε πολύ φάση ο πατέρας μου ε!! Τους έπαιζε και κιθάρα!!! :-D . Αλήθεια.... θα μου εξηγήσετε εσεις τελίκά τι σημαίνει νεραϊδοίσκιωτος;;; Θα μου μείνει η απορία τελικά;;;;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Την μάνα μου γιατί την διάλεξα;
όταν θα κάνεις την εξερεύνηση στις επιλογές της ψυχής σου, τότε θα ξέρεις και γιατί...

Αδύνατον να βγάλεις άκρη με την λογική...

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Ωχ! Και πως γίνεται αυτή η εξερεύνηση καλέ!!!! Ας μου πεί κάποιος και θέλω να λύσω αυτό το μυστήριο!!!! Πάντως λίγο πριν φύγει ο μπαμπάς μου, που μας υπεραγαπούσε κι εμένα και τον αδελφό μου, μου είχε πει πως αν ξαναενσαρκωνόνταν θα παντρεύονταν την ίδια γυναίκα μόνο και μόνο για να κάνει τα ίδια παιδιά!!! Δεν είναι πολύ γλυκό αυτό; Εγώ δακρύζω όποτε το θυμάμαι και πρέπει να πω ότι με τόσους τόνους απόριψης που πήρα από την μάνα μου αν δεν είχα τον πατέρα μου τώρα θα μου είχε στρίψει στα σύγουρα!! Να δούμε πως θα τα βγάλω πέρα μαζί της τώρα που έφυγε ο μπαμπάς!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ναταλάκι...και η μητέρα σου ένας άνθρωπος παραπλανημένος είναι, όπως τόσοι άλλοι...

Εσύ θα κάνεις την διαφορά στην σχέση σας...
Η απόρριψη δεν είναι γιατί δεν αγαπάει εσένα, αλλά γιατί δεν αγαπάει τον εαυτό της...Δεν μπορεί να απορρίψει τον εαυτό της, γι' αυτό απορρίπτει ότι της θυμιζει αγάπη!

΄Ετσι, μην το παίρνεις προσωπικά! Δεν απορρίπτει εσένα, αλλά όσα αντιπροσωπεύεις εσύ για εκείνην...
Αλλωστε ποιός θα μπορουσε να σε απορρίψει, αν εσύ έχεις αγαπήσει όλον τον Εαυτό σου?

:x :x

Εικόνα

Vaso έγραψε:Ναταλάκι...και η μητέρα σου ένας άνθρωπος παραπλανημένος είναι, όπως τόσοι άλλοι...

Εσύ θα κάνεις την διαφορά στην σχέση σας...
Η απόρριψη δεν είναι γιατί δεν αγαπάει εσένα, αλλά γιατί δεν αγαπάει τον εαυτό της...Δεν μπορεί να απορρίψει τον εαυτό της, γι' αυτό απορρίπτει ότι της θυμιζει αγάπη!

΄Ετσι, μην το παίρνεις προσωπικά! Δεν απορρίπτει εσένα, αλλά όσα αντιπροσωπεύεις εσύ για εκείνην...
Αλλωστε ποιός θα μπορουσε να σε απορρίψει, αν εσύ έχεις αγαπήσει όλον τον Εαυτό σου? :x :x
[/color]
Aυτό το τελευταίο που λές, είναι αλήθεια, έλα όμως που μου είναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να αγαπήσω ολότελα τον εαυτό μου! Εδώ είναι τα δύσκολα Βασούλι μου! Αλλά τώρα πια έχω μια πολύ δυνατή βεβαιότητα ότι θα τα κατάφέρω!! Με το ρέικι, την προσωπική μου εργασία και την βοηθεια την δική σας και του σύμπαντος σύγουρα θα τα καταφέρω!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

έλα όμως που μου είναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να αγαπήσω ολότελα τον εαυτό μου
Τον γνωρίζεις άραγε?

Φυσικά και είναι δυσκολο να αγαπήσεις κάτι που δεν ξέρεις...

ειδικά αν μένεις στην πεποίθηση ότι είσαι, αυτό που σου έμαθαν οι άλλοι πως είσαι...

Η εργασία με τον εαυτό μας απομυθοποιεί όλη αυτήν την γνώση που μηχανικά δίνεται στα πρώτα στάδια της φυσικής μας ζωής και μας εντάσσει στην κοινωνία των ανθρώπων, μέσα από πρότυπα...

Η πρότυπη συμπεριφορά που αποκτάμε κατά την διάρκεια της ζωής μας στον φυσικό κόσμο, ενισχύει την αδυναμία μας να γνωρίσουμε τον θεό εσωτερικά, γιατί τελικά τον απορρίπτει μέσα από τον διαχωρισμό της φύσης του!

@};-

Εικόνα

Αυτό, το κάτα πόσο, τον γνωρίζω δηλαδή ειναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία. Αστα Βασούλι έχω να κάνω τόσο πολύ δουλειά σε εμένα, που όπως λέω και σε όσους μου το ζητάνε θα πάρει πολύ καιρό για να κάνω εγώ μυήσεις!!! Δεν με καταλάβαίνουν ομως και επιμένουνε. Τέλος είπα σε κάποια άτομα: Κοιτάξτε εγώ επαναλαμβάνω την μύηση πρώτου Βαθμού τον Οκτώμβριο σε μια άλλη δασκάλα, αν θέλετε ακολουθείτε, γιατί ξέρω ότι είναι πολύ καλή, αν όχι εγώ μυήσεις δεν δίνω αν δεν νιώσω έτοιμη! Τώρα μόνο τους τελευταίους δύο μήνες μετά την ομοιοπαθητική που έκανα ένιωθα να ανοίγουν μικρά παραθυράκια με αλήθειες που μου χαμογελάνε πονηρά για να συνεχίσω το ψάξιμο!!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

θα μου εξηγήσετε εσεις τελίκά τι σημαίνει νεραϊδοίσκιωτος;;; Θα μου μείνει η απορία τελικά;;;;
"ΝεραϊδοΙσκιωτος" είναι αυτός που έχει το χάρισμα να αντιλαμβάνεται την παρουσία ή ακόμα και να βλέπει νεράιδες.
Δεν μπορούν όλοι να έχουν αυτό το χάρισμα!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κι όμως...

καλυτερα θα ήταν να έλεγες "δεν μπορούν όλοι να εμπιστευθούν αυτήν την φυση τους"

@};-

Εικόνα

"δεν μπορούν όλοι να εμπιστευθούν αυτήν την φυση τους"
:x @};- :x

ARTYADIS έγραψε:
θα μου εξηγήσετε εσεις τελίκά τι σημαίνει νεραϊδοίσκιωτος;;; Θα μου μείνει η απορία τελικά;;;;
"ΝεραϊδοΙσκιωτος" είναι αυτός που έχει το χάρισμα να αντιλαμβάνεται την παρουσία ή ακόμα και να βλέπει νεράιδες.
Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ο μπαμπάκας μου μου χάρισε τις σαμανικές πετρούλες γιατί θεωρούσε απο τότε ακόμα όται εγώ έχω αυτή τη δυνατότητα!!! Ναι...αλλα δεν μου έδωσε ποτέ παραπάνω εξηγήσεις!!!! :-?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ίσως δεν είχέ εξηγήσεις να σου δώσει Ναταλί μου...Απλά βίωνε αυτό που ένιωθε...Δεν ήξερε πως να εκφράσει το αυτονόητο! :x

Εικόνα

Πάντως ήταν πάντα θετικός στις υπερφυσικές μου αναζητήσεις, παρ'όλο που προσπαθούσε να με γειώνει πάντα με ......μεζεκλίδικες επιλογές!!! :)) Οπως κι αν έχει ήταν ένας άνθρωπος που με αγάπησε σε μεγάλο βαθμό γι αυτο που ειμαι και τον ευγνωμονώ βαθύτατα γι αυτό!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

χμ...και να ο λόγος που δεν αντέχεστε με την μητέρα σου!

σου δίνω σκέψεις για να ξετυλίξεις το κουβάρι σου ε?

τίποτα άλλο :x :x :x :x :x :x

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”