Τους μιλούσε, τους τραγουδούσε και τα λάτρευε!!!!

ΧαχαχαVaso έγραψε:εμ Ναταλί μου, τυχαία λες τον επέλεξες?![]()
όταν θα κάνεις την εξερεύνηση στις επιλογές της ψυχής σου, τότε θα ξέρεις και γιατί...Την μάνα μου γιατί την διάλεξα;
[/color]Vaso έγραψε:Ναταλάκι...και η μητέρα σου ένας άνθρωπος παραπλανημένος είναι, όπως τόσοι άλλοι...
Εσύ θα κάνεις την διαφορά στην σχέση σας...
Η απόρριψη δεν είναι γιατί δεν αγαπάει εσένα, αλλά γιατί δεν αγαπάει τον εαυτό της...Δεν μπορεί να απορρίψει τον εαυτό της, γι' αυτό απορρίπτει ότι της θυμιζει αγάπη!
΄Ετσι, μην το παίρνεις προσωπικά! Δεν απορρίπτει εσένα, αλλά όσα αντιπροσωπεύεις εσύ για εκείνην...
Αλλωστε ποιός θα μπορουσε να σε απορρίψει, αν εσύ έχεις αγαπήσει όλον τον Εαυτό σου?![]()
Τον γνωρίζεις άραγε?έλα όμως που μου είναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να αγαπήσω ολότελα τον εαυτό μου
"ΝεραϊδοΙσκιωτος" είναι αυτός που έχει το χάρισμα να αντιλαμβάνεται την παρουσία ή ακόμα και να βλέπει νεράιδες.θα μου εξηγήσετε εσεις τελίκά τι σημαίνει νεραϊδοίσκιωτος;;; Θα μου μείνει η απορία τελικά;;;;
κι όμως...Δεν μπορούν όλοι να έχουν αυτό το χάρισμα!
Δηλαδή σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ο μπαμπάκας μου μου χάρισε τις σαμανικές πετρούλες γιατί θεωρούσε απο τότε ακόμα όται εγώ έχω αυτή τη δυνατότητα!!! Ναι...αλλα δεν μου έδωσε ποτέ παραπάνω εξηγήσεις!!!!ARTYADIS έγραψε:"ΝεραϊδοΙσκιωτος" είναι αυτός που έχει το χάρισμα να αντιλαμβάνεται την παρουσία ή ακόμα και να βλέπει νεράιδες.θα μου εξηγήσετε εσεις τελίκά τι σημαίνει νεραϊδοίσκιωτος;;; Θα μου μείνει η απορία τελικά;;;;
Δεν μπορούν όλοι να έχουν αυτό το χάρισμα!