ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Καληνύχτα παιδακια....
"Το χαλαζι"
:D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Καλό βράδυ κι όνειρα γλυκά
:x
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν μπορω να εκφραστω εδω περι "χαλαζιου" ,μην παθει κανεις αναρροφηση που λεει και η Βασούλα!
Επισκέπτης

Καληνύχτα παιδιά....εχουμε δουλειά τωρα Τζίλντα..... :x
Άβαταρ μέλους
zwgrafia

Δημοσίευση από zwgrafia »

Καλησπερα και απο μενα στην ομορφη παρεα! :x
Επισκέπτης

Γεια σου ζωγραφια! :-D
Άβαταρ μέλους
zwgrafia

Γιαννη μειναμε οι δυο μας? :-?
Άβαταρ μέλους
zwgrafia

Σημερα που λες πηγα στην πρωτη μου επισημη συνεντευξη για εργασια!Και παλιοτερα ειχα παει δεν λεω, αλλα ως φοιτητρια, οποτε καταλαβαινεις το πως ενιωσα...
Το θεμα ειναι οτι απεφευγα να βρω εργασια γιατι ειχα τρελο αγχος και δεν ηξερα τι μπορουσα να παθω σε μια τετοια περιπτωση!
Σημερα λοιπον, μου ειχε κοπει η ορεξη...δεν εφαγα σχεδον τιποτα ενω το ραντεβου ηταν 5:45 το απογευμα...κατα την διαρκεια της συνεντευξης ομολογω οτι το αγχος μου κοπαζε αλλα μολις χαλαρωνα να σου παλι το μυαλο να μου υπενθυμιζει το λογο που ηρθα...
Δεν ξερω αν το εχετε βιωσει σε αυτο τον βαθμο δηλαδη το αγχος σας να γινεται αρρωστια αλλα εγω το βιωνω στον υπερτατο βαθμο!!!
Τι βαθειες ανασες εκανα πριν μπω...τι θετικες φρασεις για τον εαυτο μου μονολογουσα απο μεσα μου...Τιποτα!
Τι να κανω???Πειτε μου εσεις πως αντιμετωπισατε το αγχος σας?

Αν ξερετε καποια ασκηση ηρεμιας πειτε μου και θα την κανω!Λετε ομως το θεμα μου να χρειαζετε φαρμακα?Δεχομαι καθε συμβουλη απο ολους

Φιλακια!!!!!! :x :x
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Με το αγχος πετυχαινεις αυτο που θελεις ν αποφυγεις.!!!!

Παρτο κι ετσι..τι εχεις να χασεις αν δεν σε παρουν στη δουλεια?...τιποτα..αφου ετσι κ αλλιως δεν την ειχες..οποτε γιατι σκας?...μην κρινεις εξ ιδιων τ αλλοτρια..δλδ και αυτοι που σ εξεταζουν στην συνεντευξη δεν ειναι κατι παραπανω απο εσενα..δεν περιμενουν να βρουν τον Θεο...οποτε πηγαινε σαν να πηγαινεις για καφε..δλδ να εισαι ΕΣΥ!!!!...και οχι αυτη που ΝΟΜΙΖΕΙς οτι θελουν να δουν!!...ΕΣΕΝΑ θελουν να δουν..και οχι αυτο που εχεις εσυ σαν προτυπο!!
καλη επιτυχια...δλδ be yourself!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

aaaaaa...δεν παμε καλα..μονο εγω ειμαι εδω
οκκκκκ...καληνυχτα μου λοιπον :-D ...με αγαπαω!!!!.... :x
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
zwgrafia

Ευχαριστω καλε μου για την απαντηση σου!Το θεμα μου ειναι οτι πλεον εχω αγχος για τα παντα!Δηλαδη εχω παθολογικο αγχος!Οχι μονο για πιθανη εργαια αλλα ακομη για καφε...Τι να κανω???
Επισκέπτης

Ειναι λιγακι πολυπλοκο αλλα θελει να μιλας λιγο με τον εαυτο σου και να σκεφτεσαι θετικα.

Να σκεφτεσαι πχ οτι η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να προσπαθουμε να απολαμβανουμε καθε λεπτο που ζουμε, οτι αλλοι ανθρωποι εχουν πιο πολλα και πιο μεγαλα προβληματα απο σενα.

Αν το αγχος σου οπως λες ειναι παθολογικο μπορεις να επισκεφτεις καποιον γιατρο για καποια αγχολυτικα φαρμακα αλλα αυτα κρυβουν τον κινδυνο της εξαρτησης...

Η Βασω εδω σιγουρα θα σου δωσεις καποιες αλλες απαντησεις σχετικα με το πως θα μπορεσεις να το θεραπευσεις αλλα τωρα κανει νανακια... υπομονη μεχρι το πρωι και... να προσπαθεις να χαμογελας!

σιγουρα ειναι το καλυτερο φαρμακο :-D

ακου το τραγουδακι http://www.youtube.com/watch?v=OuqUQGPAtMw

Ολη η ζωη ειναι υποθεσης χαμογελο :-D
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Καλημερούθκια σας....
με αγκαλίτσες και φιλάκια
:x >:D<
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

καλημέρα παιδάκια :P :P :x :x :x :x
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Καλημέρα σε όλους :-D :-D :D
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”