Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Re: Ειδήσεις και νέα από το ιντερνετ

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Μάνο μου, όσο παρατηρείς την ζωή σου, θα αρχίζεις να βιώνεις και τις προσωπικές αποδείξεις που χρειάζεσαι, και τότε θα έχεις όλη την σιγουριά και την επιχειρηματολογία για να στηρίξεις την άποψή σου! :) >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Ευχαριστούμε Βίκυ μου!!!

Θοδωράκο μου :* :* :* >:d< >:d< >:d<
Ειρηνούλα μου :x :x :x >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Βικούλα, ευχαριστούμε :x :x

Μάνο μου και εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές. Όσο δεν ήμουν δυνατή να με στηρίξω και να τεκμηριώσω μέσα μου τα όσα διάβαζα δεν συμμετείχα σε συζητήσεις και μπορώ να σου πω ότι τις απέφευγα και λίγο ή αποτραβιόμουν. Όσο εργαζόμουν και δυνάμωνε το μέσα μου και μπορούσα να με στηρίξω τόσο η κατανόησή μου αλλά και ο τρόπος που εκφραζόμουν άλλαζε. @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εγώ παιδιά όταν βρίσκομαι με ανθρώπους που δεν ξέρουν, μόνο ακούω...
ούτε να στηρίξω, ούτε στηριχθώ...

Η μόνη αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή δεν μπορείς να συνανστρέφεσαι (με την θετική ερμηνεία της συναναστροφής), ανθρώπους που σε βάζουν στην διαδικασία να αισθάνεσαι ότι δεν θα σε καταλάβουν και θα χρειαστεί ΄να εξηγείς ώρες αυτό που ήδη γνωρίζεις από την Ζωή...

Πως θα πω δηλαδή σε μια γυναίκα που έχει ξαναπαντρευτεί ενώ είχε ήδη παιδιά (και μάλιστα κορίτσια) ότι ήταν πολύ κακή η επιλογή της για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού της? Πόσο κακό θα της κάνω, ενόσω δεν ξέρει τι σημαίνει υγιής ανάπτυξη και νομίζει ότι είναι τα υλικά αγαθά και η φροντίδα των φυσικών αναγκών μόνο? Θα με περάσει για αυθεντία και θα αμυνθεί υπέρ της επιλογής της...λογικό δεν είναι?

Ίσως όταν μεγαλώσουν τα παιδιά της το μάθει με πιο σκληρό τρόπο, αλλά είναι δικαίωμα του καθενός αυτό...όχι δική μου υποχρέωση ε?

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πιστεύω ότι όταν έχεις μέσα σου τις αποδείξεις από την ίδια την Ζωή και την ίδια την Θεραπεία σου, δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογείς σε κανέναν γι' αυτά...
Απλά δεν τα διαπραγματεύεσαι, είναι θέμα της Ηθικής της Πίστης αυτό...Όσο λιγότερο πιστεύεις, τόσο πιο πολύ θα θέλεις να στερεώσεις την αμφιβολία σου...Όσο πιο αδιαμφισβήτητη είναι η Πίστη σου, τόσο λιγότερο θα έχεις ανάγκη να "σώσεις" και τους άλλους, λέγοντας απλά την γνώμη σου, σε ένα θέμα που "πονάει"...

Πως να στηρίξεις την Πίστη σου στο ότι σε τραυμάτισαν οι γονείς σου, αν μέσα σου δικαιολογείς αυτό ΄το τραύμα με την άγνοιά τους?
Πως θα στηρίξεις την Πίστη σου στον Θεό, αν δεν έχεις ερευνήσει τούτα τα πεδία που τον "αφορούν"?

Είναι λογικό να μην έχεις επιχειρήματα, παρ' όλο που τα γνωρίζεις...Δεν τα έχεις ερευνήσει όμως ακόμα...Ξέρεις μόνο τι είναι καλό και τι είναι κακό, στο ποσοστό που και τα δύο σε αφορούν...υποκειμενικά πάντα!
Μου κάνεις κακό, είναι ένα συμπέρασμα
Μου κάνω κακό, είναι μια αιτία...

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ιωαννάκι »

Ωραιο αρθρο Βικουλα :x :x :x

Βασουλινι :x :x :x
Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω :romance-heartbeating:
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
lazaros

Δημοσίευση από lazaros »

Βασούλα έγραψε:Η μόνη αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή δεν μπορείς να συνανστρέφεσαι (με την θετική ερμηνεία της συναναστροφής), ανθρώπους που σε βάζουν στην διαδικασία να αισθάνεσαι ότι δεν θα σε καταλάβουν και θα χρειαστεί ΄να εξηγείς ώρες αυτό που ήδη γνωρίζεις από την Ζωή...
Ε βέβαια....να εξηγείς συνεχώς δεν είναι όμορφο,δηλαδή ο άλος χαζός είναι?Δεν θέλει να καταλάβει το δικό μου,διότι έχει το δικό του......και καλά κάνει....τώρα ποιανού είναι καλύτερο πάλι δεν ξέρω,εγω ακολουθώ τον δικό μου δρόμο... @};- @};- @};- @};-
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Απλά δεν τα διαπραγματεύεσαι, είναι θέμα της Ηθικής της Πίστης αυτό...Όσο λιγότερο πιστεύεις, τόσο πιο πολύ θα θέλεις να στερεώσεις την αμφιβολία σου...Όσο πιο αδιαμφισβήτητη είναι η Πίστη σου, τόσο λιγότερο θα έχεις ανάγκη να "σώσεις" και τους άλλους, λέγοντας απλά την γνώμη σου, σε ένα θέμα που "πονάει"...
Συμφωνώ, παλιότερα πεταγόμουν για να το αποδείξω μέσα μου. Τώρα απλά ακούω @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

Anna έγραψε:Συμφωνώ, παλιότερα πεταγόμουν για να το αποδείξω μέσα μου. Τώρα απλά ακούω
Αννούλι >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Vaso έγραψε:Πως να στηρίξεις την Πίστη σου στο ότι σε τραυμάτισαν οι γονείς σου, αν μέσα σου δικαιολογείς αυτό ΄το τραύμα με την άγνοιά τους?
Πως θα στηρίξεις την Πίστη σου στον Θεό, αν δεν έχεις ερευνήσει τούτα τα πεδία που τον "αφορούν"?
:-??
Vaso έγραψε:Πως θα πω δηλαδή σε μια γυναίκα που έχει ξαναπαντρευτεί ενώ είχε ήδη παιδιά (και μάλιστα κορίτσια) ότι ήταν πολύ κακή η επιλογή της για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού της?
γιατί και μάλιστα κορίτσια Βασούλα????

Βίκυ έγραψε:Ο άλλος είναι ότι οι ενοχοποιήσεις, που τραυματίζουν πολύ το παιδί, εμποδίζουν την αυτόνομη ανάπτυξή του και το διατηρούν σε κατάσταση υπερβολικής εξάρτησης από τις ιδέες των γονιών. Όταν μεγαλώσει και αρχίσει να παρατηρεί την πραγματικότητα με τα δικά του μάτια -ωθούμενο από το υψηλότερο επίπεδο συνειδητοποίησης που η κάθε νέα γενιά επιτυγχάνει-, καταλήγει σε συμπεράσματα που εν μέρει διαφέρουν από εκείνα των γονέων για το πώς πρέπει να ζει κανείς τη ζωή του.
Πωπω ρε γμτ, ενώ πολλές φορές λέω (νοητικά) ότι κάνω ότι θέλω, άλλες τόσες φορές με πιάνω να αισθάνομαι τύψεις....τις καταλαβαίνω δηλαδή, το ξέρω ότι είναι κάτι που δεν ισχύει αλλά παρ όλα αυτα μπορεί να με ξαναπιάσουν..... :eusa-think: εκείιι όμως εγώ..
Βίκυ έγραψε:Η εξάλειψη του ενοχικού αισθήματος -το να ζει κανείς όπως ακριβώς θέλει τη ζωή του, θα έλεγε ο Υιιη£- οδηγεί στην εξάλειψη της υποχονδρίας και του υστερικού φόβου του θανάτου, ή τουλάχιστον στον έλεγχό τους σε ικανοποιητικό επίπεδο που επιτρέπει μια καλή ζωή.
Φυσικά, πίσω από αυτόν το φόβο υπάρχει το ένστικτο της επιβίωσης.
Να 'το , να 'το X(
Βίκυ έγραψε:Όσο πιο ανεπαρκείς και ένοχοι αισθανόμαστε ασυνειδήτως τόσο πιο πιεστικά προσδοκούμε από το ταίρι μας το σε­βασμό και την εκτίμηση που έμειναν ανεκπλήρωτα στην παιδική ηλικία. Αυτή η απαίτηση όμως, λόγω της παιδικής φόρτισης και άρα της υπερβολικής έντασης και πιεστικότητας, είναι παράλογη και αδικαιολόγητη σε μια σχέση μετα­ξύ ενηλίκων.
:-j αντε καλε ( X( )
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

ναι πέρασα από την διαδικασία να πείσω τους άλλους, και επίσης από την φάση του εγωικού σωτήρα που
χαλαλίζει "μαργαριτάρια"
και φυσικά έπεφτα σε τοίχο, λογικό αφού η αιτία για αυτή την επιμονή ήταν μέσα μου
τώρα πια σιωπώ και αφήνομαι να νοιώσω από την καρδιά μου τον άλλον χωρίς λέξη :x
Μάνος έγραψε:Σας έχει συμβεί και σε εσάς αυτό;;;
ναι Μάνο μου έχει συμβεί όταν δεν έχω εμπεριώσει μέσα μου και αναμασάω σαν την κασέτα λόγια χωρίς
να έχω βίωμα, επιχειρήματα και αλήθεια μέσα μου :x

Βικούλι :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Βασούλα @};- @};- :x

Μανο >:d< >:d< >:d<

παιδάκια @};- :x >:d< >:d< τελικα σε ολους μας εχει συμβει, αυτο που ρωτα ο Μανος, και σ'εμενα εχει συμβει. @};-
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Ευχαριστούμε Βικούλα >:d< >:d< >:d<

Βασούλα @};- @};- @};-

Παιδάκια όλα :x :x :x :x :x :x :x
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Παιδάκια μου >:d< >:d< >:d<

Βασούλα έχεις δίκιο... Δεν πρέπει να έχει κανείς ανάγκη να αποδείξει τίποτα σε οποινδήποτε! Μέσα του είναι το θέμα να έχει τη γνώση...
:x :x :x
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Βικούλα ευχαριστούμε >:d< >:d< >:d< >:d<
Όσο λιγότερο πιστεύεις, τόσο πιο πολύ θα θέλεις να στερεώσεις την αμφιβολία σου...Όσο πιο αδιαμφισβήτητη είναι η Πίστη σου, τόσο λιγότερο θα έχεις ανάγκη να "σώσεις" και τους άλλους, λέγοντας απλά την γνώμη σου, σε ένα θέμα που "πονάει"...
αυτά τα λίγα λόγια .............. τα λένε όλα
όλους ήθελα να τους νουθετήσω......να στερεώσω την αμφιβολία μου...........με αποτέλεσμα να πριονίζω την ακεραιότητά μου και να απομακρύνομαι από την ουσία μου
τώρα καταλαβαίνω ότι εαν κάποιος θέλει να ακούσει .............θα ακούσει και χωρίς να μιλήσω.............θα ακούσει την καρδιά μου
εαν κάποιος δεν θέλει να ακούσει..............ότι και να πω εγώ θα είναι σαν <να πετάω τα μαργαριτάρια>
μας το είχε πει η Βασούλα να προσέχουμε, αλλά εαν δεν πέσεις δεν θα μάθεις πως να σηκώνεσαι
τα είπε και η Φωτεινούλα................... η <φάση του εγωικού σωτήρα>
τώρα πια σιωπώ και αφήνομαι να νοιώσω από την καρδιά μου τον άλλον χωρίς λέξη
:x :x :x :x :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

Ελλάκι @};- >:d< >:d<
Ellaki έγραψε:τώρα καταλαβαίνω ότι εαν κάποιος θέλει να ακούσει .............θα ακούσει και χωρίς να μιλήσω.............θα ακούσει την καρδιά μου
εαν κάποιος δεν θέλει να ακούσει..............ότι και να πω εγώ θα είναι σαν <να πετάω τα μαργαριτάρια>
μας το είχε πει η Βασούλα να προσέχουμε, αλλά εαν δεν πέσεις δεν θα μάθεις πως να σηκώνεσαι
τα είπε και η Φωτεινούλα................... η <φάση του εγωικού σωτήρα>
@};- @};- :x
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”