ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση από Δωρουλα »

παιδια βρηκα ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο και το παραθετω γιατι εμενα μου εχει τυχει να με παρουν τηλςφωνο απο τραπεζα για το δανειο ακομα και για 18 ευρω! :?

Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες; Στείλτε τους εξώδικο!

9 Ιουνίου 2012 Blog

Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες; Στείλτε τους εξώδικο!Σύμφωνα με τη νομοθεσία δικαιούσθε αποζημίωση 10.000 ευρώ (το λιγότερο) για παράνομη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από τις τράπεζες.

Η εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ» σας προσφέρει δωρεάν το εξώδικο και σας γλιτώνει από τα έξοδα δικηγόρου.

Μπείτε στη σελίδα της εφημερίδας στο facebook και κατεβάστε το:

http://www.facebook.com/www.toxwni.gr" onclick="window.open(this.href);return false;

στα σχολια απο κατω μια δικηγορος ειπε τα εξης και σας τα παραθετω,

Παιδια, να ξερετε γινεται και πιο ευκολα. Η νομοθεσια περι προσωπικου απορρητου ειναι πολυ αυστηρη, απλως δεν το γνωριζουμε. Φτανει να στειλετε κατι γραφτο στην Τραπεζα, ειτε μεσω email, ειτε φαξ, ειτε με γραμμα, που να γραφετε:
"Επικαλουμαι τη νομοθεσια περι προστασιας προσωπικων δεδομενων και προσωπικου απορρητου, και σας απαγορευω να με ξαναενοχλησετε τοσο εσεις, οσο και οι εταιρειες με τις οποιες συνεργαζεστε, για υπηρεσιες που εχω συναψει μαζι σας"
Εγω το εκανα ετσι, και οχι μονο δεν με ξαναενοχλησαν, αλλα μου πηρε και 8 τηλεφωνα η Εθνικη να μου ζητησει συγνωμη!
Δοκιμαστε το...

εγραψες απαγορευω και στις εταιρειες με τις οποιες συνεργαζεστε να με ξαναενοχλησουν; Εχει σημασια αυτο... Αν τοκανες και παρολα αυτα σε ενοχλει αλλη εισπρακτικη, τοτε π@@α τους. Πηγαινε απλα στον εισαγγελεα και κατηγγειλε το...πιστεψε με, θα δεις να συμβαινουν θαυματα.....

ας μας το επιβεβαιωσει και η Αλεξια!!!ομως εμενα προσωπικα την επομενη φορα που θα με παρουν για οποιονδηποτε λογο θα το επικαλεστω!

:x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Ευχαριστούμε Δωράκι! >:d< Πολύ ενδιαφέρον!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Καλο...ευχαριστουμε δωρακι :x >:d<
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Δωρούλα :* >:d<
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Θα σας έλεγα αν κάποιος σκοπεύει να κυνηγήσει νομικά την τράπεζα και τις εισπρακτικές με μηνύσεις και αγωγές
καλό θα ήταν να το κάνει σωστά δηλ να κοινοποιήσει το εξώδικο με κλητήρα και να προσέξει
περισσότερο το όλο θέμα συμβουλευόμενος κάποιον δικηγόρο.

Τώρα για να αποφύγει τις ενοχλήσεις από κάποια εισπρακτική μπορεί να απευθυνθεί στην Τράπεζα και με επιστολή του να τους ενημερώσει ότι αν δεν σταματήσουν θα κινηθεί νομικά .

Αν όμως έχει ληξιπρόθεσμο χρέος , η Τράπεζα έχει το δικαίωμα αφού τον ενημερώσει εγγράφως να καταγγέλλει την σύμβαση και να προσπαθήσει να εισπράξει τα οφειλόμενα αν υπάρχει κάποιο περιουσιακό στοιχείο του οφειλέτη ή κάποιου εγγυητή.

Γιαυτό θα σας έλεγα μην το αφήσετε να το ψάξετε αν μπορείτε να ενταχθείτε στις διατάξεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά , μπορεί να καθυστερούν στην εκδίκαση γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αιτήσεις , αλλά μπορείτε να γλυτώσετε πολλά.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Έφη »

Αλεξία μου να σε ρωτήσω κάτι ... Στο διάστημα μέχρι την εκδίκαση (που ακούω είναι και 3 χρόνια ) τι κάνουμε , πληρώνουμε δόσεις ή τίποτα ?
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Εφούλα ,όταν κατατεθεί η αίτηση και μέχρι το δικαστήριο , αν ζητηθεί μπορεί να χορηγηθεί ανάλογα την περίπτωση , διάταξη που είναι κάτι σαν να παγώνει η διαδικασία
και δεν μπορεί η Τράπεζα να πάρει άλλα μέτρα.

Ομως για τον καθένα είναι διαφορετικά και εξαρτάται από την οικονομική και περιουσιακή του κατάσταση και με τις υποχρεώσεις που έχει.
Αυτό που χρειάζεται είναι ο κάθε οφειλέτης να το ερευνήσει και να βρει τι τον συμφέρει .
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Ένα ακόμα βίντεο που δεν έδειξαν τα κανάλια

http://www.youtube.com/watch?v=nxkBR_f_ ... re=related
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Anna έγραψε:Ένα ακόμα βίντεο που δεν έδειξαν τα κανάλια

http://www.youtube.com/watch?v=nxkBR_f_ ... re=related

Πωπω, πόσο γουστάρω με κάτι τέτοια :-D :-D :-D

Άντε και στα δικά μας! :pray:
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Έφη

Δημοσίευση από Έφη »

Aλεξία , ευχαριστώ ! @};-
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

:clap: :clap: :clap: :clap:
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Πολύ το χάρηκα, δεν του άφησε περιθώρια να ξεφύγει, έμεινε απλά μ****ας :)
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

έχει κότσια ο τύπος !!!!!!!!!!!!! :clap:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Πολύ το χάρηκα, δεν του άφησε περιθώρια να ξεφύγει, έμεινε απλά μ****ας :)
Με τρώει η γλώσσα μου Ταρούλα.... :D
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”