Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες; Στείλτε τους εξώδικο!
9 Ιουνίου 2012 Blog
Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες; Στείλτε τους εξώδικο!Σύμφωνα με τη νομοθεσία δικαιούσθε αποζημίωση 10.000 ευρώ (το λιγότερο) για παράνομη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από τις τράπεζες.
Η εφημερίδα «Το ΧΩΝΙ» σας προσφέρει δωρεάν το εξώδικο και σας γλιτώνει από τα έξοδα δικηγόρου.
Μπείτε στη σελίδα της εφημερίδας στο facebook και κατεβάστε το:
http://www.facebook.com/www.toxwni.gr" onclick="window.open(this.href);return false;
στα σχολια απο κατω μια δικηγορος ειπε τα εξης και σας τα παραθετω,
Παιδια, να ξερετε γινεται και πιο ευκολα. Η νομοθεσια περι προσωπικου απορρητου ειναι πολυ αυστηρη, απλως δεν το γνωριζουμε. Φτανει να στειλετε κατι γραφτο στην Τραπεζα, ειτε μεσω email, ειτε φαξ, ειτε με γραμμα, που να γραφετε:
"Επικαλουμαι τη νομοθεσια περι προστασιας προσωπικων δεδομενων και προσωπικου απορρητου, και σας απαγορευω να με ξαναενοχλησετε τοσο εσεις, οσο και οι εταιρειες με τις οποιες συνεργαζεστε, για υπηρεσιες που εχω συναψει μαζι σας"
Εγω το εκανα ετσι, και οχι μονο δεν με ξαναενοχλησαν, αλλα μου πηρε και 8 τηλεφωνα η Εθνικη να μου ζητησει συγνωμη!
Δοκιμαστε το...
εγραψες απαγορευω και στις εταιρειες με τις οποιες συνεργαζεστε να με ξαναενοχλησουν; Εχει σημασια αυτο... Αν τοκανες και παρολα αυτα σε ενοχλει αλλη εισπρακτικη, τοτε π@@α τους. Πηγαινε απλα στον εισαγγελεα και κατηγγειλε το...πιστεψε με, θα δεις να συμβαινουν θαυματα.....
ας μας το επιβεβαιωσει και η Αλεξια!!!ομως εμενα προσωπικα την επομενη φορα που θα με παρουν για οποιονδηποτε λογο θα το επικαλεστω!