Ο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ" ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

είδες τι κάνει μια fab Ηλία μου?

Τελικά, μάλλον γι' αυτό μπαίνει...Για να να γελαμε μετά από μία δύσκολη στιγμή...

Εξισορροπιστική η ενέργειά σου fab... :wink:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Γιαννη εισαι απαιχτος....

Προσεχε ομως γιατι οσο την φτυνεις αυτη κολαει σαν τα γραμματοσημα....
και την βαριεμαι...

:roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Eιδατε τι τμήμα έχω ??? :P :lol: :twisted:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ας πρόσεχες!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλα που έχετε και έναν σοβαρό άνθρωπο εκεί μέσα!

Αλέξανδρε, κρατήσου γερά παιδάκι μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μέχρι και το χαμογελάκι παρασύρατε... :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Kalliopi »

Αχ, να χαρείς fabούλα, μπαίνε, μπαίνε...Μην τους ακούς.

Εγώ σε θέλω στην παρέα μας. Αλήθεια το λέω. Είμαι λάτρης

της καλής κωμωδίας αλλά και των αισθηματικών ταινιών.

Ο Γιαννάκης μας μπήκε εδώ ψάχνοντας την καλή του. Εσύ

μπήκες εδώ γιατί στα στέκια τα δικά σου ήταν όλοι σαν κι εσένα

κι έτσι δεν έκανες την πολυπόθητη διαφορά, πέσατε ο ένας πάνω

στον άλλον...η συνέχεια επί της οθόνης :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιαννάκη, keep on με το σκληρό προφάιλ...να χει σασπένς το

έργο γιατί θα με πάρει ο ύπνος.
If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling

http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δλδ δεν ειμαι εγω σοβαρή και λετε μονο για τον Αλέξανδρο?
Ουα!!!!

Να κάνουμε ενα διαγωνισμό σοβαρότητας να δείτε εκεί τι θα γράφω να μαθετε....αν καταλάβει κανεις τίποτα να μου τρυπήσει τα αυτιά αλλη μια φορα.... :geek:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ντανυ εχεις καλο χαρτι στην ομαδα σου προσεχε θα σε πλευρισει η Fab....λιωνει για Γιαννη και φτυσιμο....( ρε κατι γουστα που εχει ο κοσμος).. αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!!!
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Αγαπητέ silver όχι δεν σε ερωτεύτηκα αλλά θα συμφωνήσω με την τοποθέτηση της Christina που τώρα δεν την βρίσκω
«και γιατί να μπήκε ο Γιάννης για να μάθει
ίσως μπήκε για να μας οδηγήσει»
κάπως έτσι ήταν.

Οι άνθρωποι silver φαίνονται στις δύσκολες στιγμές όχι στα χαχαχα χουχουχου
Φαίνεται η ποιότητά τους όταν εκνευρίζονται ή έχουν λόγο να εκνευριστούν κατά την κοινή λογική
Εγώ λοιπόν σε έχω δει και έτσι και αλλιώς εδώ μέσα, και παρατήρησα ότι ακόμα και τότε που προσπαθούσες να υπερασπιστείς την Καλλιόπη και μου μιλούσες ειρωνικά υπήρχε μια αθωότητα στα λόγια σου.

Σου κάνει εντύπωση γιατί είμαι εδώ παρ΄όλα όσα διαβάζεις που μου λένε και που πιθανόν στην θέση μου να είχες εξαφανιστεί. Η αταραξία είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης όπως και ο και καλά εκνευρισμός. Θα μιλήσεις στον άλλον όπως πρέπει για να σταματήσει να λειτουργεί δυσαρμονικά. Διάβασες και όλα αυτά για σκληρότητες, αδιαλλαξίες κλπ αστεία, ίσως να έχεις συζητήσει και προσωπικά με κάποιους και έβγαλες συμπέρασμα, οπότε πως ξαφνικά εσένα σου μιλάω καλά.
Ότι έχεις δει αυτό είμαι και δεν υπάρχει καμία αντίφαση στην συμπεριφορά μου.
Όλα είναι καλά και ο κάθε άνθρωπος θα συνεχίσει την ζωή που έχει αποφασίσει να βαδίσει.

Εάν κάποια στιγμή βρεθείς σε δύσκολη θέση και έχεις μπλοκάρει, στείλε mail fab1612@yahoo.gr , ποτέ δεν ξέρεις την αποτελεσματικότητα του άλλου σε διάφορα θέματα.
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Βάσω
Μην συγχίζεσαι και μην ανησυχείς, δεν θα μείνω.

Μπήκα να μιλήσω για την Βίκυ γιατί υπάρχουν εδώ άνθρωποι που δεν την ξέρουν και την νομίζουν μια απαράδεκτη, μια κατίνα, ένα ανθρωπάκι και γιατί το παρατραβήξατε με τις δυσαρμονικές σας κρίσεις.
Δεν σας άρεσε η επιστολή της? δικαίωμά σας. Πέστε δυο κουβέντες και τέλος, όλο αυτό το σήριαλ δεν εξυπηρετεί εκτός από το να διαβεβαιώσετε τον εαυτό σας πόσο ανώτεροι και έξυπνοι και σωστοί και ρέικι είστε!

Σε παρακαλώ μη απευθύνεσαι σε μένα με όλα αυτά τα τυχάρπαστα.
Επισκέπτης

Δλδ δεν ειμαι εγω σοβαρή και λετε μονο για τον Αλέξανδρο?
Καλα βρε ελενακι ειδα κι επαθα να σε χαλασω και να πεταξεις αυτη την αυστηροτητα που ειχες και τωρα κανεις πισωγυρισματα? :D :D :D
Αντε αναλυσε μας την αβασταχτη ελαφροτητα του "ειναι", να ξεθυμανεις!!! :D :D :D

Και μιας και το θιξαμε το θεμα μακαρι ολοι οι σοβαροι να ητανε σαν το φιλαρακι μου τον Αλεξανδρο!
Του το εχω πει και στην ομαδα, οτι στην αρχη τον ειχα δει λιγακι "καπως" με τα κειμενα της Μπειλη που μας ειχε φλομωσει οπως και με τα σχεδια επι γης οπου δεν καταλαβαινα την τυφλα μου!
Ομως αυτο εχει αλλαξει πια!
Θεωρω οτι ειστε ατυχοι οσοι δεν ειστε στην ομαδα 5 να δειτε αυτα που μας γραφει... :D
Εκτος οτι ξερει να παιζει τελεια με τις λεξεις, οτι γραφει ειναι μεσα απο την καρδια του και με απεραντη αγνοτητα και αγαπη και αυτο το εισπρατουμε ολοι.
Εχει κι αυτες τις τρομερες αγκιλες [] που κρυβουν απιστευτο χιουμορ κι εξυπνες ατακες!

Αλεξανδρε εισαι φοβερος και σε αγαπαμε πολυ!! :D :D :D

Και φυσικα αυτο που σου ειπα και στην ομαδα... εισαι (μη βαλετε μπιπ) και γαμω τα παιδια!!!! :D :D :D
Επισκέπτης

Αγαπητέ silver όχι δεν σε ερωτεύτηκα
μου αρεσει οτι απολογεισαι κι ολας!!!!!! :D
Εάν κάποια στιγμή βρεθείς σε δύσκολη θέση και έχεις μπλοκάρει, στείλε mail fab1612@yahoo.gr
τωρα αντε εγω να πεισω τους αλλους οτι δεν μου την επεσες!!!! :D
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

Κι αν θελεις λιγακι να μιλησω σοβαρα σε πληροφορω οτι η αθωοτητα που δειχνω ειναι μονο σε θεματα εσωτερισμου, ρεικι κλπ οπου προσπαθω να γινω καλυτερος ανθρωπος...

θα σου πω μονο το εξης για να καταλαβεις..
Δουλευω απο πολυ μικρος και ετσι εχω βγει νωρις στην πιατσα της ζωης με αποτελεσμα να νιωθω πιο δυνατος απο εμπειριες κι απο μεγαλυτερους απο μενα.
Την περιοδο 1992 εως 1996 ημουν υπευθυνος στον μεγαλυτερο στριπτιζαδικο της αθηνας το μιλλιον ντολλαρς μια θεση που επειδη ειχε να κανει με ανθρωπους της νυχτας , γυναικες, αστυνομια, νονους μονο αθωοτητα δεν επρεπε να εχεις....
Τωρα εχω δικη μου εταιρια....
Σου φαινομαι για κανενα αθωο χαζοχαρουμενο παιδακι οπως θελω να περναω καμια φορα εδω μεσα πιο πολυ για να γελαμε?
Αρα κοροιδο δεν πιανομαι... περα απο τις μ******ς που λεω περι ερωτα κλπ για να εκτονωσω την ατμοσφαιρα και να σε κανω τουλαχιστον να ντραπεις και να φυγεις ξερω πολυ καλα γιατι μπαινεις εδω...
Λιγο μυαλο θελει μονο για να καταλαβουμε οτι μπαινεις για να μαζεψεις τους αποδιοπομπαιους τραγους (βλεπε σκαπανεας), τους δυσαρεστημενους (βλεπε χριστινουλα, βικυ), τους... αθωους (βλεπε Γιαννακη)
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Fotinoula »

Γιάννη :shock:

δεν μπορώ να πω πάντως σου πάει και το τρυφερό σου πάει και το της πιάτσας!

φέρνει ισοοροπία βρε πουλάκι μου όπως και να το κάνουμε :wink:

είσαι όμως όπως πρέπει την σωστή στιγμή! :thumbsup:
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ”