Αγαπητέ silver όχι δεν σε ερωτεύτηκα αλλά θα συμφωνήσω με την τοποθέτηση της Christina που τώρα δεν την βρίσκω
«και γιατί να μπήκε ο Γιάννης για να μάθει
ίσως μπήκε για να μας οδηγήσει»
κάπως έτσι ήταν.
Οι άνθρωποι silver φαίνονται στις δύσκολες στιγμές όχι στα χαχαχα χουχουχου
Φαίνεται η ποιότητά τους όταν εκνευρίζονται ή έχουν λόγο να εκνευριστούν κατά την κοινή λογική
Εγώ λοιπόν σε έχω δει και έτσι και αλλιώς εδώ μέσα, και παρατήρησα ότι ακόμα και τότε που προσπαθούσες να υπερασπιστείς την Καλλιόπη και μου μιλούσες ειρωνικά υπήρχε μια αθωότητα στα λόγια σου.
Σου κάνει εντύπωση γιατί είμαι εδώ παρ΄όλα όσα διαβάζεις που μου λένε και που πιθανόν στην θέση μου να είχες εξαφανιστεί. Η αταραξία είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης όπως και ο και καλά εκνευρισμός. Θα μιλήσεις στον άλλον όπως πρέπει για να σταματήσει να λειτουργεί δυσαρμονικά. Διάβασες και όλα αυτά για σκληρότητες, αδιαλλαξίες κλπ αστεία, ίσως να έχεις συζητήσει και προσωπικά με κάποιους και έβγαλες συμπέρασμα, οπότε πως ξαφνικά εσένα σου μιλάω καλά.
Ότι έχεις δει αυτό είμαι και δεν υπάρχει καμία αντίφαση στην συμπεριφορά μου.
Όλα είναι καλά και ο κάθε άνθρωπος θα συνεχίσει την ζωή που έχει αποφασίσει να βαδίσει.
Εάν κάποια στιγμή βρεθείς σε δύσκολη θέση και έχεις μπλοκάρει, στείλε mail
fab1612@yahoo.gr , ποτέ δεν ξέρεις την αποτελεσματικότητα του άλλου σε διάφορα θέματα.