Συντονιστής: Emmaki
Emmanouela έγραψε:Για μανατζαρε με βρε Ναταλι μου.....κατα προτιμηση μοναστηρι διπλα στη θαλασσα.....με μοναχους απο 18 μεχρι 40 (οσο πιο πολυ μοιαζουν στον Ρουβα τοσο το καλυτερο!!!!)...και θα ηθελα το δωματιο μου να εχει τιγρε σεντονια και μαξιλαρια και το κρεββατι να ειναι υπερδιπλο...(που να χωρεσουμε ολοι...)!!!!!!!!Θα σου βρώ εγώ που να πας αν θές να σκανδαλίσεις τα πλήθη!
Αυτα για αρχη..οταν μανατζαρεις...θα σου πω και για το φαγητο, την ενδυμασια...τα κλαμπ...και τις ολονυχτιες "προσευχες"......![]()
![]()
![]()
Fotini έγραψε:τι εννοεις πατωμα![]()
κοιμουνται στο πατωμα εστω και με μοκετα :roll:
![]()
![]()
Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:[Tώρα βέβαια για τους μοναχούς δεν ξέρω πως βολεύονται αλλά ΄στην Ασσίζη είναι όλα πολύ πιο ασκητικά ως πος τον ύπνο!! Αλήθεια έχετε σκεφτεί ποτέ ότι η νηστεία δεν αφορά μόνο το φαί αλλά όλες τις ανέσεις μας και τις επιθυμίες μας γενικότερα;;;;
’χ Ναταλί!!καλά έκανες και σηκώθηκες και έφυγες απο εκεί μέσα!!τι σχέση μωρέ έχει ο δρόμος της Αγάπης που άνοιξε και περπάτησε ο Ιησούς με αυτά τα πράγματα που περιγράφεις???Πως μπορώ να κάνω έναν άνθρωπο να μην πιει νερό ή να αυτομαστιγωθεί (στην κυριολεξία να αυτομαστιγωθεί!!!) την Μ. Παρασκευή για να συμπάσχει με τα πάθη του Χριστού; Αυτό ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΤΡΕΛΑ!! Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ!! Πιστέψτε με οτι γίνεται!! Η αυτιμαστίγωση ήταν κάτι που αποσύρθηκε από το τάγμα μου μολις δέκα χρόνια πριν μπω!!! Οι ηλικωμένες καλόγριες είχαν τσαντιστεί τόσο πολύ που μας κάνανε φοβερό πόλεμο κάθε Πάσχα!!
Αυτό ξαναπές το!!Μια χαρά δεν είμαι κι έτσι μαζί σας!!!