κορίτσια είστε ασφαλείς...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Μμμμ.... μόλις έφαγα χταποδάκι με μακαρονάκι κοφτό....
Απόλαυση....
>:D< >:D< >:D<
Απόλαυση....
>:D< >:D< >:D<
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
- galazia_sfaira
-
Επισκέπτης
- galazia_sfaira
- Madraoulas
Ασ τον Γιαννη..γιατι εχασε ο βαζελος εχθες απο την Ανορθωση 3-1 και οτι πεφτει το τσιμπαει!!...εχει μυαλο νομιζεις?......
Ρε κοριτσι...δλδ θα σας καοπεφτε να περναμε λιγο 'ματι' στο 2ο?

Ρε κοριτσι...δλδ θα σας καοπεφτε να περναμε λιγο 'ματι' στο 2ο?
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
-
Επισκέπτης
- galazia_sfaira
Ας μην αρχίσουμε με τα ποδοσφαιρικά και τα του μπάσκετ καλύτερα...........
όσο για το αν θα το διαβάσουμε εμείς τα αγοράκια το τοπικ.....
Δεν θα το διαβάσουμε... είναι καθαρά σεμηνάριο για τα κοριτσάκια αυτό...
τα αγοράκια μπορεί να αποκτήσουν και το δικό τους σεμηνάριο μετά απο λίγο καιρό...
Ναι ναι αγοράκια για το δευτερο κέντρο και εμείς.....
οπότε.... αφήστε τα κοριτσάκια και το σεμινάριο τους στην ησυχία τους.. άντε γιατι θα βγάλω κόκκινες ....
όσο για το αν θα το διαβάσουμε εμείς τα αγοράκια το τοπικ.....
Δεν θα το διαβάσουμε... είναι καθαρά σεμηνάριο για τα κοριτσάκια αυτό...
τα αγοράκια μπορεί να αποκτήσουν και το δικό τους σεμηνάριο μετά απο λίγο καιρό...
Ναι ναι αγοράκια για το δευτερο κέντρο και εμείς.....
οπότε.... αφήστε τα κοριτσάκια και το σεμινάριο τους στην ησυχία τους.. άντε γιατι θα βγάλω κόκκινες ....
- galazia_sfaira
- Madraoulas
Γαλαζια...αφου τ αγραφεις που τα γραφεις λαθος..βαλε κι ενα ''υ'' μετα το ''α'' να δεις τι ωραια λεξη που βγαινειgalazia_sfaira έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
και στους δυο σας ο ενας γιατι ειναι θαματοφύλακας κι ο αλλος γιατι θαθελε να ξερει βρε το πουλακι μου ,Κακό ειναι ;
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
-
Επισκέπτης
- galazia_sfaira
Να σαι καλά Γιωργο μου καλε,τυχαιο παιδι μου ειναι .......θαυματοφύλακας είναι ο Ηλιας μας......τα θαυματα της ζωής μας φυλλάει μεχρι να αντεξουμε και οι δυο να τα μοιρασουμεMadraoulas έγραψε:Γαλαζια...αφου τ αγραφεις που τα γραφεις λαθος..βαλε κι ενα ''υ'' μετα το ''α'' να δεις τι ωραια λεξη που βγαινειgalazia_sfaira έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
και στους δυο σας ο ενας γιατι ειναι θαματοφύλακας κι ο αλλος γιατι θαθελε να ξερει βρε το πουλακι μου ,Κακό ειναι ;![]()
![]()
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"